- prva tekma nakon ozljede ne očekujem ga na visokim brojkama kao u regularnom dijelu, još Cleveland doma očekujem tvrdu utakmicu i po meni ovo je value
Nikad brze se nisam odlucio za nekih par kad sam ga vidio. Pogotovo sada kad je Randle u ponudi, vjerovatno znaci da ce igrati iako ne vidim nigdje vijest. 4 utakmice ove sezone za Barretta protiv Cavsa, redom je davao 14(bez Randlea), 16, 15 i 15 poena. Cavsi jedna od boljih obrana lige, dobri i vani, jos bolji u reketu, a to je ono gdje Barrett najvise operira. Bas tezak matchup, vidim ga preko jedino ako ubaci 5-6 trica.
Ne znam kako ce Bruklin da ga brani, tezi je duplo od protivnika veceras, prvi mec, imao je dosta odmara i resavace zaista dosta napada. Jedini problem moze da bude BO ali nadajmo se da nece bas u prvoj da ih razmontiraju. Takodje mi se svidja Harden PRA 36.5+, bivsa ekipa i punice sve kolone.
Srecno!
Uzima ovo Phila sa pola gasa, Embiid bi trebao da uništi Claxton-a na oba kraja terena. Joel kao prva opcija u napadu će ga vrlo često vaditi van reketa, kod eventualnih promašaja DFS, Bridges i Dinwiddie će kupiti te lopte, mogući problemi sa faulovima.
Bez neke opsezne analize, GSW iskusna PO ekipa vreme je da upali motore i napravi brejk odmah na startu. Kingsi su mi nepoznanica tokom cele sezone run and gun pa sta budu, sumnjam da ce to prolaziti u PO i ako su gosti daleko od one forme koja ih je lani dovela do prstena.