Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#192131 Image

Jokić&Murray, vjerovatno trenutno najbolji duo u ligi. Iako sam bio veliki skeptik po pitanju Jamal-a on je ipak dokazao da je ozbiljan igrač kada je zdrav. Nikada niko nije povećao brojke u doigravanju kao što je on, to je totalno drugi igrač u odnosu na regularni dio sezone. Prvu tekmu 10ass, trebalo je biti još više, 3-4 puta je zavrtio pick sa jokerom gdje ga je jak faul spriječio za asistencije.

Joker prvu tekmu nije ni gledao mnogo koš a zabio 27pts, večeras očekujem da Heat puno bolje “gađa” distancu što će značiti tijesan meč do samog kraja, trebala bi biti i veća ulogu za jokera u napadu. Bam ga ne može braniti 1 na 1, očekujem 30+pts partiju.

Pope očajan prvu tekmu, 2-3 mid-range jumper-a ispali iz koša, promašeno polaganje u kontri, 0/2 penali, on će dobiti 8-9 lopti, veoma je konstantan bio u dosadašnjem dijelu playoff-a, po meni on je dvocifren večeras.

Strus ništa nije pogodio al’ je uhvatio 5 lopti i imao 3ass. Herro je out, Martin izgleda nije baš najbolje pa je prebačen na klupu, očekujem da Strus samo poenima ovo prođe večeras, pts+rb+ass na 11.5 ne bi smjelo doći u pitanje.

Bam koncepcijski rizik, sigurno će on opet imati dosta prostora, brži je od jokera, može ga napasti iz prodora, aktivan je na ofanzivnom skoku, 20-ak poena Heat mora dobiti od njega ako nešto žele uraditi večeras.
By malsha9323
#192180 Single✅✅
Strus 1.5 ast over @ 1.90 b365
3/10

Uzimam vec sada na rizik, nzm u kakvom je stanju Herro za sledeci mec, da li ce startovati Caleb, Love itd...

Kod Spo se u igri vide obrisi sistema koji je nametnuo i kada glavni igraci izostaju, Strus je od klasicne catch and shoot uloge dobio dosta loptu u rukama, barem u prostim akcijama, tj pikovima i igri 2 na 2 na malom prostoru. Snasao se koliko toliko u Tyler-ovoj ulozi, ocekujem nesto slicno i u sledecem mecu, uz cinienicu da ce Denver vrv obratiti paznju malo vise na njegov sut, da opet ne otvori mec sa 4 pogodjene trojke u 1Q.
By sicily
#192239 Dubl PinnBet

Strus 12.5 Alt Manje (1.50)

Strus dobro otvorio meč sa 4 trojke u 1/4 nakon toga zatvoren bez otvorenih pogleda sa distance, svega 2p u nastavku meča i to sa linije penala ako se ne varam faul KCP-a na isteku napada posledica čiste frustracije jer prethodno nad njim nije dosuđen faul u napadu, Robinson u 4/4 bio glavni činilac preokreata Heata nakon što ga je Christian Braun spakovao u PP pa je za očekivati da Duncan dobije svoje minute i u ovom meču...

Love 4.5 Skokova Više 1.65

Love iznenada uskočio u startnih 5 u G2 i imao značajan uticaj na igru u tom susretu, što dovoljno govori činjenica da se dvocifrena prednost Miamia expresno istopila izlaskom Lovea sa parketa, Adebayo iskače visoko da brani Jokića i to otvara mogućnost za skokove Loveu, margina sasvim prihvatljiva za njegove skakačke standarde tamanica da je reši za nekih 15ak min na parketu...

koef 2.47
By Teo
#192243 J.Murray 24,5 Over 1,90 Admiral

Ja veceras idem sa Dzamalom, malo i navijacki ali mislim da ce on veceras biti dosta agresivniji od proslog meca i da ce uzeti veci broj suteva.Mislim da se neko mora prikljuciti Jokicu ukoliko zele da naprave brejk a Marej mi izgleda ka najsposobniji za to, posto svi ostali tesko mogu kreirati bilo sta za sebe.
By sicily
#192322 Butler broj pogođenih šuteva za 2 poena 7.5 Više (1.75) MaxBet

Ključna tekma za Miami za nastavak serije i obično su ovo mečevi gde Butler dolazi do izražaja. Denver ga u ovoj seriji ne šalje previše na liniju penala, a u njegov šut za 3 poena koji ubaci u repertoar tek kada počne PO faza se ne uzdam nešto previše pa sam se opredelio za ovu igru koja mi je sasvim izgledna s obzirom da ga očekujem na 20+ pokušaja i u ovom meču. Postoje situacije gde ostaje u mismatchu pa ukoliko ne bude strane pomoći morao bi to da rešava poenima, treba napomenuti i da je imao neke za njega nekarakteristične promašaje u ovoj seriji pa bi i procenti šuta mogli biti bolji u ovom meču.
By Darko1987
#192540 Image

Image

"The job is done. We can go home now."

Veliki pozdrav za @manje under, @RW, posebno veliki pozdrav ima Kendrick Perkins i svi oni koji su za ovog čovjeka rekli da namjerno pumpa statistiku, napravili hajku kakva odavno nije viđena te mu “OTELI” priznanje za najkorisnijeg igrača lige.

Istorijski trenutak za Nikolu i Denver, veliko bravo!!!! Svima hvala na druženju za ovu sezonu, sledeće idemo još jače i bolje, nadam se u većem broju… :mrgreen: