Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Jeffrey
#193742 Zach LaVine 25.5 + bet/lokali 1.86

- Ind Chi očekuje se brži peac, poen na poen, CHI realno napadački limitirana ekipa sve se vrti oko Lavina ili Derozana i nema tu neke priče jedan od njih dva večeras idu over , po meni Lavine bliže ali i Derozan na 20.5+ je dobar pik. Preksinoć Lavine protiv pistonsa 51 poen, uzeo 33 šuta i vjerujem da će nastaviit u istom tempu, zato ga i uzimam, zna divljati i privatizirati tekmu, a i prošle godine bio je najbolji igrač Bullsa protiv Indiane i imao je odlične brojke.
By Nowitzki92
#193743 DeRozan(CHI)20.5 VISE 1.85 Mozzart

Nema sta, ocekuje se brza tekma sa dosta poena. Na ovom mecu odbrana ne postoji, odlucio sam se za DeRozana na 20.5+ jer uz Lavina ima najvise suteva. Poludistanca odlicna, ide i na FT cesto tako da ga na usage rate uzimam bez razmisljanja.
By LaVine
#193752 Michael Porter Jr 7.5 Rb Over 2.10 LOB

Od prvog kola pisem o njegovim skokovima i igracu ga sve dok bude granica ispod 8 protiv bilo koga ;)
Jednostavno to mu je od ptoslogodisnjeg PO dodatak u igri i obaveza pored suteva za 3 poena, juce napisah sa tim prebija i falinke iz odbrane :D
By LaVine
#193753 J.Duren 14.5 over Volcano 1.85

Proziv Holgrema i kompanije ovo moram da odigram.uhvaticr im covjek najmanje 5-6 ofanzivnih skokova jer oni u reketu nemaju nikoga,a Durenu je ta agresija na off skoku specijalnost.Imaju dosta kombinacija sa njim,a Holgrem je preslab fizicki da bi ga zaustavio.Skokovi su mu prva opcija ali 13.5 bratr mnogo iako ce to prebaciti vjerovatno :D
By Darko1987
#193757 Deni Avdija (WAS) under 7.5 Rebounds @1.86 Bet365 ✅✅

Težak matchup, sve vrijeme će biti zadužen da brani udarni duo Brown&Tatum, daleko od obruča, mogući i problemi sa faulovima. Boston u Full sastavu, samo da ih shvate ozbiljno i ide ovo na 20+ pa bi starteri mogli na raniji odmor. 6 i 7 skokova u prva dva kola za 26 i 21 min al protiv dosta slabijih protivnika, večeras po meni ovo će biti jednosmjerna ulica, Deni 20-ak minuta, teško će uhvatiti 8 lopti.