Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NbaNba
#193847 Shai Alexander preko 10.5 reb+ast 1.90 , BET365 2 Unita ✅✅

Biljezi 15,14,11,13. Cak je i u Blowoutu prelazio. Moj nekakav regularan par za pocetak ove sezone, ocekujem da ispostuje i veceras iz par razloga.
Razlozi su: Dobice svojih 35 minuta, ocekuje se malo brzi pace, ocekuje se neizvjestan mec, Pelicansi su ekipa koja je prosula najvise rebounda protivnickim ekipama u ove prve 3-4 utakmice sto dodatno ide u korist, i meni dovoljno za danas da ga svrstam medju konje za ovu trku.

Srecno svima, lijepo je vidjeti da je pocelo takmicenje sa vise zelenih nego crvenih.
By Darko1987
#193848 Scoot Henderson (POR) Over 10.5 @1.76 bet365 / 2 units ✅✅

Portland je okrenuo novi list, Lillard je prošlost, budućnost bi trebao biti Scoot, ostaje da vidimo jesu li dobro birali. Henderson je ozbiljan potencijal, prilično dobre fizikalije za poziciju 1 i 2, brz, prodoran, agresivan, vidno željan dokazivanja na najvećoj sceni pa zbog toga u prve 4 tekme čak na 3 problemi sa faulovima.

Večeras ne bi trebalo biti tih problema, matchup je Hayes, igrač koji uglavnom razigrava i poentira šutevima sa distance, jako rijetko napada koš a i Scoot je fizički dominantniji.

Usage rate je mnogo veći od ovih 10.5 na koliko je trenutno, šuteve on ima al’ glavni problem je što je trica 1/18 od početka sezone. Nije on uopšte loš šuter i pitanje je trenutka kada će u jednom meču imati ubačene 3-4 trice, večeras je idealna prilika.

Ako ni večeras ne bude išla distanca on iz prodora mora doći do poena jer Hayes nije neko ko bi ga mogao drastično usporiti. Ne bude li radio neke glupe faulove on će večeras imati 35+ minuta, 12-13 šuteva, 2-3 penala, moralo bi to biti dovoljno za 11pts.

Nakon 3 startna poraza dobili su Toronto, sigurno je i samopouzdanje poraslo tako da očekujem jedan zanimljiv, efikasan i meč u egalu do samog kraja dva tima koji su u Rebuilding-u na nekih 215-220pts. Rookie bi morao maksimalno profitirati na ovaj matchup, 11 pts ne bi trebalo doći u pitanje, po meni on večeras ide blizu 20pts, samo da ta trica pročepi…
By Dejo
#193851 Cade Cunningham / 20,5 + / 1,74 / 2 unita ✅✅

Ekipa Detroita nocas igra sa Portlandom mec koji ce proteci u brzom ritmu,na puno poena,a taj stil igre najvise prija Cadiju koji na pocetku sezone igra u promenljivoj formi.Lopta je dosta u njegovim rukama,uzima puno suteva i ocekujem da predje ovu granicu nocas.
By UcenikBGD
#193854 LaMelo Ball + 19.5 @1,83 bet365 / Unita 2

LaMelo poceo sezonu sa ocajnim sutem od 25% 4/15 4/17 i 3/12 ali opet u prve dve ubacio 15 i 20 poena, ovu zadnju samo 8 ali malo igrao zbog problema sa faulovima i zavrsio pre vremena mec.
Vreme je da ipak prva zvezda Sarlota odigra jednu 20+ partiju uz malo bolji procenat suta, ipak je u prve 3 sezone uvek imao preko 40% suta iz igre i 37, 38 % za tri,a uzima preko 10 trojki po mecu. Idealna prilika za to je Huston veceras koji gubi od koga stigne a sa pg pozicije mu ubacivali Kari 24 poena, Vasel 25 poena,pa i onaj mali Entoni iz Orlanda sa klupe unacio 20 poena, kilavi Fulc 10poena ali on ne pali trojke a granica mu je duplo manja od pomenutih.
Ocekujem da u direktnom duelu protiv Van Flita ponovi proslogodisnje partije ( doduse Flit je bio u Torontu ) kada je ubacio 32 poena i 24 poena u dva uzastopna duela u dve veceri.
By 2paNN
#193855 Dallas - Chicago 1st Q 54.5 OVER / @1.90 / bet365 / unit 2

I Dallas i Chicago igraju dosta brzu kosarku i na dosta poena. Dallas u prvim cetvrtinama do sad 66 vs Mem, 51 vs Bro, 79 vs Sas.. Posto sam ih gledao protiv Bruklina, ostali su ispod iskljucivo zbog jako loseg % suta.. Ocekujem oba tima na 25+ poena tj Dallas na 30+. Mislim da je granica za par poena manja.

Srecno! :ugeek:
By petko87
#193857 Bogdan Bogdanovic (Atl) over 2.5 assists @1.76 bet365 2 units

Komsija Boca sto bi Ucenik rekao prve 4 tekme 4 overa na ovoj granici s tim sto je kvota svaki put bila preko 2… veceras idealan protivnik da se serija dodavanja nastavi.
By Nasir Jones
#193860 Bet365 / odds 1.86 / unit 2.00
Luka Doncic 8,5 Assists +
✅✅

Dobar protivnik za novi triple double, motivacija ce biti (win strike 4-0). Uzimam ass sto su bullsi dobri za trpati asistence (haliburton 13, cunningham 10, schroder 10, shai 10). Irving je out, zadnju bez njega dao 12ass...
By Gile777
#193867 Houston spread - 3 koef 1,95 bet365 UNITS 2 ✅✅

Ukratko Houston za sada 0 3 ima, včrs je vrijeme za 1.pobjedu ove sezone, protivnik idealan, da ne može biti bolji. Houston ima ok ekipicu sada, Green, Sengun, Vanvleet , Brooks...po meni ovo mora doći noćas, bez puno mudrovanja. :D

Ekipa sretno svima