Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By 2paNN
#194291 Scottie Barnes PRA 34.5 + @1.76 / bet365 / unit 2

Scotie napreduje iz dana u dan, i odlaskom VanVleeta je prva napadacka opcija Toronta. Wizzardsi bas lose brane njegovu poziciji i ocekujem da on to veceras naplati. Takodje ce se igrati brza kosarka, sto atleti poput njega samo moze da odgovara. Pod upitnikom su OG i Trent j ako ne budu tu, to je samo plus tipu. Ne vidim neki BO, tako da tip ima value dobar. Ajmo u zelene!

Srecno! :ugeek:
By LaVine
#194292 Nikola Vucevic 3pts 1.5 ove r@2.20 Bet365/ 2 units ✅✅

Istina da mi je najsigurniji tip sa ove utakmice Lavine ali posto mu se ne moze vjerovati idem sa Vuckom.Prejaki su u reketu Lopez, Portis i Janis trsto se boriti sa njima i Vucko mora da izadje na suteve za 3 em da jednoga izvuce za sobom da oslobodi reket za ulaze em sto radi svakako na svakoj utakmici.Dobro sutira trojke i zadnje dvije utakmice je namjestio ruku tako da se nadam da ce tako biti i danas.Vjerujem da ce ga pustati da sutira jer se bolje kockati sa njegovim sutem nego Lavine.Protiv njih je prosle sezone prebacio 3 puta granicu poena od 4 utakmice,a isto tako i trojke 1,2,3,3.Gledao sam mu statistikuon jr najvise suteva uzimao bas protiv njih u svim utakmicama i znao je da sutne i po 9 na mecu.
Izabrao sam trojke umjesto poena em jer da bi prebacio mora dati makar dvije em zbog kvote.
Sutnuce 5-6 sigurno dako ubaci makar dvije ;)