Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
#195251 Kentavious Caldwell Pope Under 2,5 Assists @1,86 / Unita 2

Veceras igra Jamal Marej a kada on igra ( ove sezone 8 meceva ) Pope je belezio 1 1 1 0 0 1 2 2 asistencije ( i to ovu prvu sa 2 asiste je onaj mec protiv Cikaga kada se Marej povredio i igrao samo 10 minuta, a druga 2 asista je protiv Hjustona prvi mec posle povratka Mareja gde je igrao samo 22 minuta ). Znaci underi 8/8!!!
Ova granica 2,5 asista na Popea pored zivog Mareja i Jokica je poklon koji nece uvek biti na meniju i treba ga uzeti dok se ne vrati standardnih 1,5 na Popea i over preko 2,00 kvota a under 1,5 ili 1,6 kvota.

Nadam se da ce Marej imati blizu 30 minuta jer kad igra 30= minuta pope nema sansi da napravi 3 asista osim slucajno nesto da se desi.
Takodje je i lepa a mozda i sigurnija igra Pope under 0.5 asista u 1/4 kvota 1,95!!! Jer Marej ce sigurno igrati prvih 6 ipo minuta do tajm auta a Jokic do pred kraj 1/4 a Pope obicno izadje posle 8 9 minuta i vraca se tek posle u 2/4. Tako da on nma sta da kreira i asistira dok su ova dvojica u igri.
By NbaNba
#195252 Jonas Valanciunas over 13.5 kv 1.75 / 2 unita ✅✅

Pelicansi veceras protiv raspalog Chicaga, Valanciunas redovno u overu protiv Bulsa i kada nije ima odlicne procente. Takodje poslednje 3 je presao, ocekujem da nastavi niz veceras i da razbucaju Bulse u po' Chicaga te ga uzimam na ovoj divnoj neparnoj granici. Realno ,sta ce Vucevic.

Srecno
By Jazavac
#195253 Goga Bitadze 1,5 ass + @1.57 BET 365 / 2u

Posto je Fini Smit out nadam se da cete mi ovo racunati za tabelu, jer sam ga stavio u komentarima vise od pola sata pre pocetka meca. Protiv Bruklina 1 asistenciju prosli put, ali je poceo dosta da dodaje i zadnjih 7 utakmica nije bio ispod 2 asistencije.
By Gile777
#195254 Coby White 16,5 više @1,86 bet365 / UNITS 2
✅✅
Bullsi kući dočekuju Pelicane. Lavine je OUT,Derozan upitan, ali ja bi volio da zaigra, da nebude neki BO.
Coby je u dobroj formi, u prosjeku igra 34 min, a večeras ga očekujem i na više minuta. Forma je dobra, Bucksima zabio 23, Bostonu 19, Bruklinu 23. Večeras ga očekujem na 35 36 min, i na jedno 16 uzrtih šuteva, od toga pola za 3 poena, i koje slobodno...trebao bi prebaciti 16,5 poena...kući igraju, BO nebi trebao biti :D
Ekipa sretno svima
Još mi se sviđa ono drvo od JJ Jackson iz Memphisa 18,5 više...Memphis izranjavan ozljedama,B2B im je, ali ovaj je sinoć igrao samo 14 min, jer je skupio 5 faulova...večeras bi zbog toga trebao dobiti koji minutu više.
By LaVine
#195288 Reggie Jackson over 14.5@1.86 Bet365 2 units ✅✅

Jamal ne igra tako da je ovo niska granica i odigracu ga iako me strasno nervira njegova igra :D Zadnje 3 utakmice bez Jamala ima 20+ i kada je ovaj igrao 14 sa smanjenom minutazom.Igra ove neke pikove sa Jokicem,Dobroo sutira trojke,sebican je i gleda samo kos,istracava kontre i igra onaj dio kada nema Jokica da moze jos malo da siluje na kos.