- 08 Dec 2023, 03:17
LA Lakers Money Line @1.76 bet365 / 2 units ✅✅
Svaka čast pelikanima ali ovo king i ekipa uzimaju. 2nd unit LA bi morao napraviti razliku! Valanca ako upadne u proble sa faulovima (a hoće) alternative nema, Zion bez distance na tvrdi reket, neće to biti baš lagano. CJ izlazi iz povrede, Ingram kao prva opcija i bivši Laker sigurno najveća prijetnja po meni al’ vjerujem da će i za njega biti spreman Game plan.
Sa druge strane, LeBron=finale, čovjek je toliko puta igrao ovakve mečeve, siguran sam da je nabrijan na max da baš on bude taj koji će prvi uzeti ovaj trofej. Sad kada je Giannis out čak mu se otvara i Mvp priznanje i mnogo lakši protivnik u eventualnom finalu. Obrva redovno uništava svoj bivši klub, D-Lo i Reaves u slidnoj formi i jedan od njih bi trebao biti x-faktor za LA. Prince, Rui, Vando, Reddish, oni bi trebali defanzivno da doprinesu maksimalno a poenterski uvijek neko od njih može da doprinese.
Ove je prvi duel ove sezone, znam da nije neki relevantan podatak al’ ga treba uzeti u obzir, prošle sezone 4 meča, LA 3-1. Na iskustvo i širinu dajem prednost Lakers-ima večeras.