Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NbaNba
#195593 Giannis Antetokounmpo 11.5 Rb - vise 1.75 / 2 unita

Ocekuje se run and gun, i mec na mnogo poena kao sto je vec receno. Sve su margine povecane, Janis vec na 34.5 poena, iako ga vidim da i to prebaci, uzecu skokove. Igrali su prije mjesec dana, uhvatio je 12 lopti, veceras utakmica sa malo vecim znacajem, trebalo bi da ce je tako i odigrati u svim segmentima.

Srecno
By enemies
#195594 Myles Turner over 1.5 threes @1,74 / 2u ✅✅

Igrali vec jedan mec ove sezone gdje je presao debelo ovu granicu sa sutem 4/9. Centri koji pucaju trice se dosta izvlace na sut za tri protiv Bucksa iz razloga sto Brook zna ostavit i po metar dva igraca na sutu pa su tako ove godine to koristili i Vucevic (2/7 za tri), Embiid (3/7 za tri) i Stewart (2/7 za tri). Turner u nesto losijoj formi sto se tice trica, ali ocekujem da ce imati nekoliko otvorenih suteva za tri te se nadam da ce barem dvije od toga pogoditi. U prosla 3 susreta protiv Brooka svaki put prelazio granicu (4/9, 2/7, 5/9).
By LaVine
#195596 Bennedict Mathurin Threes 1.5 over @2.50 Bet365 / 2 units

Lomio se izmedju Topina i njega ali me zbunjuje sto je Topin u orvoj igrao samo 13 minuta i napravio 4 licne.Mada mi je to nekako najlogicnije jer ga cuva Janis,a on ce biti onaj koji ce iz drugog plana da brani Haliburtona tako da ce odvajati od njega sto bi on morao da iskoristi.Pisem o Topinu,a igrao Mathutina :D
Zadnje dvije je poceo da ustira trojke i to dobro.Milvoki je ekipa protiv koje je ove sezone sutnuo najvise trojki 7 tako mislim da ce biti i danas.Bice s a paznja na Haliburtonu,a u ovakmim utakmicama on podjeli asistencije i ne forsira tako da ce dosta ostajati na trojkama.igrace mininmum 30 minuta i prvo sam htio da ga igram over na 13.5 i pogledao da nijednom tu granicu nije prebacio,a da nije dao makar dvije trojke.Krece sa klupe sto je jos bolje za ovaj tip.
Lilard mi je najsigurniji tip sa ove utakmice iako svi misle da je Janis mada oni kada idu over uvjek idu obojica ;)
Lilard nikada nista nije osvojio tako da mislim da on ima najvecu zelju od svih.Jedan od najboljih sutera u istoriji nikada nije igrao za trofej mora da ima veliku zelju.Njemu cak cak pucacina kakva se ocekuje najvese odgovara od svih igraca.
Lilard 27.5 over
Topin 12.5 over
By 2paNN
#195607 ZION WILLIAMSON 22.5 + @1.90 / bet365 / unit 2

Generalno mi je udarna trojka NOP-a cela u plusu, ali eto ja sam se odlucio za Ziona. Jeste da se vraca i McCollum i Murphy ali i dalje mi je niska ova grana za njega. Dobar je gotovo uvek protiv Lejkersa, jos uvek nisu nasli nacin da ga uspore pa ne vidim da ce se tu nesto promeniti. Poslednjih 5 protiv LaL je u plusu na 4 sa prosekom od 27.8 pts.

Srecno! :ugeek:
By Darko1987
#195622 LA Lakers Money Line @1.76 bet365 / 2 units ✅✅

Svaka čast pelikanima ali ovo king i ekipa uzimaju. 2nd unit LA bi morao napraviti razliku! Valanca ako upadne u proble sa faulovima (a hoće) alternative nema, Zion bez distance na tvrdi reket, neće to biti baš lagano. CJ izlazi iz povrede, Ingram kao prva opcija i bivši Laker sigurno najveća prijetnja po meni al’ vjerujem da će i za njega biti spreman Game plan.

Sa druge strane, LeBron=finale, čovjek je toliko puta igrao ovakve mečeve, siguran sam da je nabrijan na max da baš on bude taj koji će prvi uzeti ovaj trofej. Sad kada je Giannis out čak mu se otvara i Mvp priznanje i mnogo lakši protivnik u eventualnom finalu. Obrva redovno uništava svoj bivši klub, D-Lo i Reaves u slidnoj formi i jedan od njih bi trebao biti x-faktor za LA. Prince, Rui, Vando, Reddish, oni bi trebali defanzivno da doprinesu maksimalno a poenterski uvijek neko od njih može da doprinese.

Ove je prvi duel ove sezone, znam da nije neki relevantan podatak al’ ga treba uzeti u obzir, prošle sezone 4 meča, LA 3-1. Na iskustvo i širinu dajem prednost Lakers-ima večeras.