http://nbaknights.com/forum/nba-i-europska-kosarka/goodness-voditelj-statistike/#p2636
http://nbaknights.com/forum/nba-i-europska-kosarka/goodness-voditelj-statistike/#p2636
celavi_stvor said
-9,5/LA Lakers-Miami 2 @ 1.25
-7,5/Phoenix-Milwaukee 2 @ 1.25
Detroit-New York X2 @ 1.30
@ 2.03
Za sada samo ovaj tiket... ove opcije sa hendikepima su mi nekako najsigurnije za večeras... Na Lakerse i Miami se nikako ne volim kladiti jer me uvijek izmasakriraju svojim glupostima... Biće teško na usijanom terenu LA-a.. Vjerovatno se u ekipu vraća Gasol... Mada Lakersi mogu i bez njega.. Kobe i LeBron će biti napaljeni do daske.. Mislim da nema šanse da Miami izgubi sa 10 razlike ovu tekmu... igraće se poen za poen i nebi me iznenadilo ako Miami dobije... Ovaj duel je uvije težak sa jakim odbranama i sa malo koševa, tako da se može odigrati i under koševa... Druga tekma nešto slično.. Ne volim ovaj Phoenix i velike šanse za pobjedu dajem fantastičnoj dvojici Ellisu i Jenningsu... dvojica igrača koja su u sanju uništititi i napraviti pometnju svakoj odbrambenoj ekipi...
i za kraj igram na Knickse... koji su kompletnija i bolje ekipa u svim segmentima igre od Pistonsa... iako Pistonsi solidno igraju u posljednje vrijeme, ali ne vjerujem da imaju šanse protiv Mella i ekipe... Knicksi su dobila zadnja 4 od ukupno 5 mečeva.. Mozda je ovo najslabiji par jer je Detroit već dvije tekme za redom izgubio na svom terenu.. Ali ako su ih mogli dobiti Utah i Charlotte zasto nebi i Knicksi...
bedblueboys said
New York je razbio Detroita WIN
Miami dobio i manje poena WIN
MIlwaukee-2 WIN
Klipersi-2 WIN
GOSPODO kome smeta moje" hvalenje" molio bih vas zaobicite ovaj post,jer dosta je bilo juce polemike na onaj post s kojim sam pokazao samo prolaznost mog tiketa isto kao i danas, "gospodine","MVP 39" i" mhkladionicar"
MvP39 said
bedblueboys said
New York je razbio Detroita WIN
Miami dobio i manje poena WIN
MIlwaukee-2 WIN
Klipersi-2 WIN
GOSPODO kome smeta moje" hvalenje" molio bih vas zaobicite ovaj post,jer dosta je bilo juce polemike na onaj post s kojim sam pokazao samo prolaznost mog tiketa isto kao i danas, "gospodine","MVP 39" i" mhkladionicar"
Objasni ti meni šta me prozivaš koji kurac, ako mi imas nešta reč reci mi, nemoj me prozivat iz meni nepoznatog razloga !!!
celavi_stvor said
Ljudi.... gospodo..... kladioničari....
nemojte bezveze pljuvanja i psovki po forumu... svi smo ljuti kad padnemo a to nije razlog da pljujemo jedni druge.... nije to fino...
iggidala said
Detroit-New York Knicks 1,45 2
Minnesot-L.A.Clippers 1,45 2
LALa/Miam(103,5)-LALakers 1,85 manje
LALa/Miam(102,5)-Miami 1,85 manje
7 kvota
MvP39 said
celavi_stvor said
Ljudi.... gospodo..... kladioničari....
nemojte bezveze pljuvanja i psovki po forumu... svi smo ljuti kad padnemo a to nije razlog da pljujemo jedni druge.... nije to fino...
Nije problem u tome sto sam pao. Lik me već 3. put proziva na forumu, iz neznam kojeg razloga, i nije mi u stanju reć zašto me proziva, normalno da ću psovat.
celavi_stvor said
Imaš gore PP... pa napiši čovjeku pohvalu ili kritiku... a nemojte baljezgati po forumu... bezveze ćeš dobiti ban...
isto tako govorim i za svakog drugog ko god prostači po forumu...
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]