Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By words of wisdom
words of wisdom said

vrijeme je kad se troše pare pa treba nešto i zaradit
Miami under 106.5 1.90
Mislim da Miami nakon jučerašnje teške utakmice neće forsirat tempo i zbog toga ovaj tip.
Charlotte vs Miami 203 under 1.96
Razlog isti kao gore, a Bobcatsi baš i nisu neka napadačka ekipa.
Indiana vs Chicago 1 1.71
Chicago je sinoć imao tešku utakmicu punu tempa,a Indiana je odmorna,svježa,željna igranja i još na domaćem terenu,a mislim da im težak poraz baš i nije pomogao u samopouzdanju.
I da nije toga tipovao bih na Indianu,zato što smatram da imaju jaču momčad,naravno dok se Chicagu ne vrate ozlijeđeni igrači.
Sretno svima!
win:12 lose:4

nadam se da je netko ispratio
win:14 lose:4
By euskal
euskal said

jucer sam ispratio 3 utakmice u kojima je svaki kosarkaski sladokurac mogao uzivat(barem oni koji su izbjegli Westbrooka)

James under 28,5
-King jer sinoc pokazao zasto ga s pravom smatraju najboljim igracem danasnjice(uz duzno postovanje Durantu i Bryantu).Posto mu je danas b2b i sudeci po njegovoj izjavi"The NBA Finals rematch left LeBron James saying he was "tired as hell" more than an hour after finishing with 29 points, nine rebounds and eight assists to help the franchise match its best 25-game start".Inace protiv sub.50% ekipa ubacuje 24.4(10-17) u 35 min koliko provodi na parketu,a s obzirom da Bosh pruza najbolji ucinak u karijeri 24ppg upravo protiv Cha ocekujem lagani prolaz undera.
Anthony under 31,5
-za njega vrijedi slicno kao za kolegu mu iznad s obzirom na iscrpljujucu utakmicu jucer,a samim time ne vjerujem da ce uputiti vise od 20+.Sta se tice b2b utakmica odigrao ih je 4 i ima slijedece ucinke(Phila 21 za 30 min,Mem 20 za 30 min,Dal 23 u 41 min,Bkn 35 za 50 min).Primjetit cemo da je redovito isao duboko u under i imao smanjenu minutazu izuzev Brooklyna protiv kojeg se trsi s obzirom da je tamo odrastao.Na gostujucim parketima ima 26.9 uz 20 ak uzetih suteva(48%),a slicni ucinak mu je protiv ekipa sa negativnim skorom 26.5ppg(9-19).
Cha(203,5)-Mia under
-s obzirom na umor igraca Miamia,a s druge strane domacin ima 15 poraza u nizu i jos ga muci izostanak Mullensa koji nece igrat(11ppg),a Gordon i Henderson koji zajedno ubacuju oko 27 ppg su pod ?,sta znaci da u slucaju da ih osposobe nebi trebali biti na nivou.Ne vjerujem da Kemba i Kidd-Gilchrist mogu sami predvodit ekipu preko 90+(pogotovo sta je Miami u zadnje vrijeme drzao protivnika oko 90 koseva). U zadnjih 10 medjusobnih na domacem parketu 8 puta su isli under(takodjer 7 od 10 medjusobnih overall).
Jefferson over 15,5
-bez obzira na ocajni ucinak u zadnje 3 utakmice u kojima je ubacio ukupno 20 koseva(9-29),ipak ga uzimam over jer doma je to sasvim drugi igrac u odnosu na gostovanja(20.7(8-16)/13.8(6-14).U 11 domacih utakmica isao je u 9 preko ove margine(LAL 18,Phx 27,Sac 19,Den 28,LAC 16,Orl 31,SAS 21,Mem 21).

ulog 12 kn,SS

toliko za danas,sretno onima koji isprate pokoji par,a i onim drugim takodjerLaugh

sve proslo po ocekivanju i steta da Melo nije igrao bilo bi vise,ali i ovako je solidnoWink,nadam se da je netko ispratioLaugh.
By NYK
NYK said

Moj izbor za večeras:

Curry 20.5 VIŠE
Zadnju utakmicu protiv Utah je zabio 29 poena.Očekujem da će Utah bolje zatvoriti Leeja i unutarnju igru,a da će više prostora ostati za curryja koji u prosjeku uzima 16.5 šuteva,od čega 7 trica i ima velike ovlasti u momčadi i uz neizvjesnu utakmicu koju očekujem vjerujem da moze glatko preko 20 koševa.

Irving 21.5 VIŠE
Zadnju utakmicu protiv washingtona im je zabio 29 poena.Prosjek mu je 22.8 koševa uz 17.7 šuteva u prosjeku i jednostavno smatram da je ovo premala granica za njega,koja je postavljena samo iz razloga što je zadnje dvije utakmice manje šuteva
uzimao pa je išao u under.Očekujem njegovu eksploziju večeras i ne vidim tko ga moze zaustaviti u tome.

Jefferson 15.5 VIŠE
Zadnje 3 utakmice protiv GSW mu je prosjek 21.3 koša.Ovo je premala margina za njega i dobra prilika da ponovo uđe u formu jer je GSW loša obrambena ekipa koja prima puno koševa i koja prvenstveno misli na napad, a iskusniji Jefferson bi trebao lako riješiti Ezelija i napraviti mu puno problema.

koef 6.33 HL
sretno svima

također da se pohvalim za uspješan dan :) sve prošlo očekivano i relativno glatko bez puno muke,ako je neko ispratio čestitke :)
By OT
#714 Prvo da se zahvalim @euskal od tebe sam uzeo Jefferson-a over na sporedni jedan sa Curry-em i Irvingom i James under tako da mi je taj sporedni malo ubalžio bol da tako kažem...

LA Lakersi su me koštali puno jako jako puno sinoć vjerovatno najviše para što sam ikada izgubio na NBA klađenje..Gledamo sam utakmicu i kao da sam gledao neku drugu ekipu kao da to nisu Lakersi,a D'Antoni je baš neke čudne poteze vukao sinoć...Kobe je sproveo svoje i jbg...Nema kukakanja novi dan nova nafaka...
By euskal
OT said

Prvo da se zahvalim @euskal od tebe sam uzeo Jefferson-a over na sporedni jedan sa Curry-em i Irvingom i James under tako da mi je taj sporedni malo ubalžio bol da tako kažem...

LA Lakersi su me koštali puno jako jako puno sinoć vjerovatno najviše para što sam ikada izgubio na NBA klađenje..Gledamo sam utakmicu i kao da sam gledao neku drugu ekipu kao da to nisu Lakersi,a D'Antoni je baš neke čudne poteze vukao sinoć...Kobe je sproveo svoje i jbg...Nema kukakanja novi dan nova nafaka...

nema na cemuWink,nekad treba gledat realno,a ne navijacki jer LAL je imao tesku utakmicu dan ranije i istrosio se je,a Denver je doma gotovo nepobjediv,mada me broj koseva iznenadio jer sam ocekivao under i sva sreca da nije bilo u ponudi jer bi pao kao kruska.Danas cu odmarat i punit baterije za sutra i nadat se daljnjim poklonima kladare sta se tice granicaWink
By Goodness
#716 Šteta, dobra noć, dalo se zaradit, mnogi to i jesu i neka su, ali da je malo vise srice bilo i moja malenkost bi isto :( James je zabio koš previse i thorthon je bio izrazito neraspolozen uz smanjenu minutazu zbog blowouta :(
By kokodril
kokodril said

dragić over 13,5
učenik s. nasha ,protiv istog protivnika kao i njegov učitelj dan prije,nash je zabio 16 poena
ove sezone igrali su 2.11 zavrsilo je 106-99 ,dragić je zabio 9 poena ,sut 4-9, 1-4 za tricu, ali je igrao samo 26 minuta
anthony 34,felton 23, new york za 3 12-29 41% phoenix 8-23
razlozi za ovaj tip:
puno bolje igre kod kuće
felton je upitan,ukoliko i bude igrao nije potpuno spreman i ceka ga identicna situacija kao i sinoc,isti tip protivnika,barem pokušaj kopije
malo koji igrač kojeg je cuvao felton je ostao ispod 10
umor new yorka od sinoć,inače nisam zagovornik teze o umoru u nba,ali sinoćnje utakmice su ,po meni psihički potrosšile igrače više nego fizički
ukoliko ga bude cuvao kidd situacija je još bolja ,prošle godine je u duelima s kiddom zabijao 24,17,20,15
anthony na zadnjoj im je uvalio 34, ukoliko odigra svoj prosjek realno je da će dobro potrosit svog cuvara koji ce sigurno u napadu biti manje koncetriran a samim time i mnaje lopti uzimati,sve to je voda na mlin dragića
i jedan zanimljivost ,u dosadašnjem dijelu sezone na utakmicama kod kuće, samo jednom kad je dao tricu je ostao ispod margine,5 puta je ostao doma ispod(3 puta je dao 12)

The Suns lost Goran Dragic in the final seconds of the first half when he was undercut by Smith on a layup attempt and fell hard to the floor. Dragic had bruises to his hip, back and wrist. Smith was called for a flagrant foul on the play.
sastavi ga sa zemljiom
u nizu raritetnih razloga pada listića eto još jednog