Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Veconja
MasterYoda said

MasterYoda said

idemo ispravit sinoćnji pad

Russell Westbrook (-25,5+) više 1,85

noćas nas čeka još jedan odličan dvoboj pred nacionalnom televizijom između Thundera i Nuggetsa koji u zadnje vrijeme izgledaju nezaustavljivo sa čak 12 pobjeda zaredom, ne bi me čudilo da taj niz još malo produže i noćas pošto Thunder u zadnje vrijeme igra lošije nego inače tako da ne očekujem blowout ni s jedne strane, što se tiče Westbrooka on je ove sezone Nuggetsima redom ubacivao 32, 36 i 38, ne vidim razlog zašto ne bi i danas išao preko 30 ili bar na 30 kada će ga većinu utakmice čuvat Lawson kojem je jedan Nate Robnison sinoć zabio 34, to dovoljno govori o njegovoj obrani, isto tako Wess je u zadnje vrijeme počeo uzimat čak i više šuteva nego Durant tako da će on sigurno uzet preko 20 šuteva i garantirano će ići na liniju bacanja nekoliko puta što bi trebalo bit i više nego dovoljno za prolaz ove granice

Sacramento Kings - LA Clippers 2 1,30

inače igram 2 igrača u doubleu, ali nisam siguran za ove ostale tako da ću ovo uzet, ovdje bi sve trebalo bit jasno, Kingsima su upitni Evans i Cousins, ali čak i s njima u momčadi ovdje ne bi trebalo bit većih problema za Clipperse koji imaju 5 uzastopnih pobjeda nad Kingsima i noćas očekujem šestu, Clippersi nemaju većih izostanaka, upitni su Turiaf i Bledsoe, ali tu je Paul da povuče ako bude trebalo tako da stvarno vjerujem da ovdje ne bi trebalo bit problema

kladionica: Germania
ulog: visoki

nemam riječi ni za westbrooka ni clipperse, jednostavno strašno

ja imam rijeci, al neda mi se tolko tipkat... fuj nek im se ruke i noge posusile svima! :D
By Veconja
melo7 said

melo7 said

durant 27.5 više 1.70
dakle susret okc koja je pred svojim navijacima ubojita i denvera koji je u strasnom naletu. moj odabir je durant, nekako imam osjecaj da mi je on danas sigurniji od westbrooka (makar sam i njega odigrao ne jednom listicu), ugl ocekuje se puno koseva na utakmici, ne vidim igraca koji bi ga danas mogao zaustaviti da ne dode na 30+ poena, i nadam se da ce tekma bit u egalu svih 48min jer tada nema razloga da ovo ne prodje, da budem iskren malo se bojim blowouta. ove je godine na prosjeku od 27p u 3 tekmi protiv denvera i smatram da danas ide u over.

sacramento-clippers 2 1.22
svi znamo jacinu clippersa protiv tzv. manjih ekipa, jednostavno s njima igraju bez problema dok se protiv jacih dosta muce. kada pogledamo zadnjih 5 susreta vidimo svih 5 pobjeda clippersa i to sa barem 8 koseva razlike. jos vidim da se spominje moguce neigranje cousinsa i evansa i onda stvarno mislim da domaci danas nemaju sanse. sve u svemu ocekujem laganu dominaciju i pobjedu gostiju od samog starta.

fortunawin
kvota: 2.07
ulog: 7/10

eto na kraju svega se odlucim malo izmijenit, na 1.listicu odigram duranta 27.5 + i indianu 1, a na 2.listicu westbrooka 24.5 + i nelsona 16.5 - i prođe za dlaku. http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

onda iduci put postaj analizu nakon sto izmijenis...XD