MasterYoda said
MasterYoda said
idemo ispravit sinoćnji pad
Russell Westbrook (-25,5+) više 1,85
noćas nas čeka još jedan odličan dvoboj pred nacionalnom televizijom između Thundera i Nuggetsa koji u zadnje vrijeme izgledaju nezaustavljivo sa čak 12 pobjeda zaredom, ne bi me čudilo da taj niz još malo produže i noćas pošto Thunder u zadnje vrijeme igra lošije nego inače tako da ne očekujem blowout ni s jedne strane, što se tiče Westbrooka on je ove sezone Nuggetsima redom ubacivao 32, 36 i 38, ne vidim razlog zašto ne bi i danas išao preko 30 ili bar na 30 kada će ga većinu utakmice čuvat Lawson kojem je jedan Nate Robnison sinoć zabio 34, to dovoljno govori o njegovoj obrani, isto tako Wess je u zadnje vrijeme počeo uzimat čak i više šuteva nego Durant tako da će on sigurno uzet preko 20 šuteva i garantirano će ići na liniju bacanja nekoliko puta što bi trebalo bit i više nego dovoljno za prolaz ove granice
Sacramento Kings - LA Clippers 2 1,30
inače igram 2 igrača u doubleu, ali nisam siguran za ove ostale tako da ću ovo uzet, ovdje bi sve trebalo bit jasno, Kingsima su upitni Evans i Cousins, ali čak i s njima u momčadi ovdje ne bi trebalo bit većih problema za Clipperse koji imaju 5 uzastopnih pobjeda nad Kingsima i noćas očekujem šestu, Clippersi nemaju većih izostanaka, upitni su Turiaf i Bledsoe, ali tu je Paul da povuče ako bude trebalo tako da stvarno vjerujem da ovdje ne bi trebalo bit problema
kladionica: Germania
ulog: visoki
nemam riječi ni za westbrooka ni clipperse, jednostavno strašno
ja imam rijeci, al neda mi se tolko tipkat... fuj nek im se ruke i noge posusile svima!