Krnja said
RIP CITY said
Krnja said
Utah-Brooklyn 1
Utahu treba vodi se velika borba izmedu njih i lakersa igraju dobro defezivno broklyn je meni dobra momcad ali vise vjerujem utahu jer ima je motiv veci.
Sacramento-LA Lakers 2
sacramento je los lakersi nisu neso ove sezone alli nemogu ih zamislit da ne odu u playoff igra kobe veceras i vjerujem u njihovu pobjedu
Uta-Bro:A.Jefferson (17.5) over
glavni motor utaha jednostavno mora u over sinoc je otiso u over mislim da ce i veceras
Mislim meni prigovaraš jučer jer sam postavio parove pola sata prije utakmice a pogledaj kakve su ti analize."Jefferson je jučer bio over,mora i danas biti over".Ok,nabrijan si na ovo natjecanje shvaćam,ali cilj je postavljati parove i napisati 2,3 suvisle rečenice.Znaš kako kažu:"Prvo pometi ispred svojih vrata".Primi ovo kao malu kritiku,jer svima je cilj pobijediti kladionice.Inače jučer je bilo odlično svima koliko vidim i ne slažem se da je ovo natjecanje uništilo forum jer je donijelo kvalitetu parova i uspješnost.Drago mi je vidjeti odličnu analizu pa makar falio i ima stvarno kvalitetnih parova.Sretan Uskrs svima koji slave i samo naprijed!
Ma gle bio sam s drustvom kod frenda i pili smo malo i onda sam se ja sjetio da sam zaboravio parove postavit i onda kak sam bio pripit nisam imo ni vremena stavit analize ali za ova tri para analize nisu ni trebale jer je sve jasno bilo.i sta je najvaznije prosle su a zato i mislim da mi sad prigovaras bas zato sto su prosle jer i dalje bolje stojim na tablici .
ovo nisam skuzio zas si spomenuo ovo natjecanje ja uopce nisam reko da se to natjecanje sve pokvarilo meni ja bas super.
i ova poruka ti uopce nije bila potrebna i sad kad zavrsi ovo natjecanje vrlo vjerojatno cu napustit ovaj forum samo radi takvih kao sto si ti i canca jer mislite da mozete kritizirat nekoga i milite da ste pametni, a znas sta cu ti ja rec uopce nisi pametan, ... si ko tocak
joj opet mene spominjes bezveze, zar sam ti toliko drag ?