Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kinder
#906 ne znam sto te nervira miami, realno prejaki su za ostatak lige i ovu predsezonu vide kao zagrijavanje :D

Moze im se...
By OT
kinder said

ne znam sto te nervira miami, realno prejaki su za ostatak lige i ovu predsezonu vide kao zagrijavanje http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

Moze im se...

Može im se mislim Jamesu se može,samo bahatost i podcjenjivanje dođu kad tada na naplatu ;) Umišljenost i prepotencija nisu dobri nikako...Šta je trebao onda Jordan i njegovi Bullsi ? Sjesti pored terena i čekat samo play off ? 1995-1996 72-10 omjer kad to ostvariš onda imaš pravo da budeš bahat..kad te Detroit stigne a vodio si 15 razlike i kad te Bucksi nalupaju 20 razlike onda nema više to najjači smo nego sjedi i razmisli gdje takav pristup vodi..Recimo jednoj Oklahomi kapa dole ljudi svaku utakmicu maksimalno igraju,a nisu ništa slabiji od Miami-a.New York se bez Mela bori trebali bi oni sjest i čekat Mela da se vrati?? Heat živi u iluziji da samo treba da "daju gas" i sve je njihovo.Opet ponavljam Jamesu kapa dole to niej čovjek to je zvijer samo se ostatk ekipe previše uljuljao i oslonio da će James sve sam da uradi,onaj Bosh ko maneken nedaj bože da se on malo oznoji i pogura u reketu,Wade je odavno igrač u stagnaciji i jednostavno se opustio pored Jamesa,Ray Allen i metusaleh mogu pod ruku,centra nemaju,PG nema ne može James igrat svih pet pozicija i plus da bude trener.Kako su ga uzjahali uskoro će i karte za utakmice na šalteru prodavat,jer će se i tu na Jamesa oslonit...
By words of wisdom
words of wisdom said

Memphis under 100
Medvjedi igraju čvrstu i sporu košarku sa dosta nepreciznih šuteva,tako da mislim da je za njih 100 koševa previše,čak i kada je s druge strane zaigrani Denver za koji mislim da će danas ipak odigrat malo ozbiljniju obranu,naprosto medvjedi će ih prisilit na to,a i oni to mogu kad hoće.
Sretno svima!
win:14 lose:4

prošlo ko od šale
win:15 lose:4