kicoo19 said
Dnas koliko sam primjetio PSK je najbolja klada za igače ima dosta "novih" u ponudi i granice su odlične
Martin K. (Okc) 14.5 više 1.85
Prvo ču uzet njega jer igra dosta.Danas se očekuje da se ekipe odmaraju svoje glavne adute pa ču uzet igrača koji je sposoban dat 20 koševa pokraj duranta i wesbrooka tako da ako budu ovi igrali nešto manje oče siguruno dobit 30 minuta i to bi moralo bit sasvim dovoljno da prođe ou marginu
u 3 utakmice prits SAS ima prosjek 14.7 tu je na granici i mislim da če danas proč ovu granicu
10,5 - Collison D. (Dal) više 1,85
Ovog igrača znam dosta uzet protiv ovakih ekipa koje primaju dosta pojena i slabi su na PG poziciji jer pao je u drugu ekipu i željan je dokazivanja.Uz Cartera jedini koji od 2 ekipe može nešto značnije zabiti . igra po 26-29 minuta uzme 6-10 šuteva i u zadnjih 5 3 puna je prošo ovu granicu ...Očekujem utakmicu na puno pogodaka Dalas još nije izgubio nadu ad izbori playof tako da če sigurno grist do posljedenje tekme ....
ovo su igrači na srednji ulog za vioski nema svre tako rano dok se nezna ko če igrat ko odmarat i ostalo...
klada psk
prolaznost 3/4
Martin lose 4
Colison win 11
- Page 4 of 4
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3
- ,
- 4