Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By euskal
#9000 nakon jucerasnjeg ocajnog dana kad vjerovatno ne postoji nitko tko je pogodio vise od 1 para,danas otvaram temu, nek mi je Bog na pomociWink

Rubio under 13,5
Lin over 12,5
Lillard over 19,5
Parker over 21,5
Jefferson over 17,5

Bez obzira sta mi je nekidan izbio lovu kad sam takodjer odigrao under kontra Memphisa,danas ipak ocekujem da ce ga Bradley zaustaviti(uz duzno postovanje prema Conleyu koji je izvrstan defender,smatram da je ovaj "decko" za nijansu bolji i vjerovatno spada u top 3 defendera na svojoj poziciji).Netko tko strpa jednog WEstbrooka u mali djep dozvolivsi mu samo 11 upucenih suteva zasluzuje paznju i respekt.Lin je u zadnjoj ubacio 15 koseva jer vise nije ni bilo potrebno s obzirom da su se lako razracunali protiv LAC,iako su igrali bez najboljeg igraca Hardena.S obzirom da ce Harden vjerovatno propustiti i danasnju utakmicu zbog ozljede sve ide u prilog ovom izboru.Inace doma pruza bolje ucinke nego na strani prosjecno ubacivavsi 14ppg(5-11).Lillard je vjerovatno buduci rookie of the year sta ne cudi kad pogledamo njegovu sezonu iz snova u kojoj prosjecno ubacuje oko 19 ppg uz 45% suta.Opasan tricas koji kad mu se otvori bez problema ubacuje preko 30 koseva.Treba napomenuti da ce Portland i trecu utakmicu u nizu igrati bez svojeg najboljeg igraca(Aldridge),a opce je poznato da im je bench najgori u ligi sa 15 ak koseva po utakmici.U dosadasnjih 3 matchupa ove sezone uvjerljivo je prelazio granicu(24,23,26).Parker je sinoc imao losu sutersku noc protiv Miamia ubacivsi samo 12(4-14),sta se njemu rijetko dogadja s obzirom da spada u vrh po postotku suta na svojoj poziciji(52%).S druge strane cuvat ce ga Conley koji se pokazao nedorastao zadatku barem ako je suditi po ovogodisnjim matchup-ima u kojima je redom Tony biljezio 30(11-20).30(10-21),17(6-11,iskljucivo zbog blowouta).Big Al zna ponekad ici na zivce svojim izvedbama,ali ukupno gledano rijec je o dobrom centru koji se vec dugo vremena drzi oko 20 ppg.U zadnje 3 utakmice drzi prosjek od 22ppg(54%) i u oba navrata kad su pobjedjivali ove sezone je ubacivao 20 koseva.Nije nebitno napomenuti da je njegova zamjena Kanter izvan stroja i samim time mu se minutaza povecala.
By Master Yoda
#9001 kod mene u Hrvatskoj nema nigdje Jeffa Greena, ali ako ga imate u ponudi trpajte over na njega pošto sam upravo pročitao da će Rivers vrlo vjerojatno odmarat Piercea zbog manjih problema sa gležnjem, evo reporta za Piercea:
Updating a previous report, Doc Rivers said that he will "probably" rest Paul Pierce (ankle) for Monday's game vs. the Wolves.

Pierce said that his ankle "shouldn't be a problem" but the Celtics will err on the side of caution and owners should prepare for a DNP. Expect even smaller lineups than usual if Pierce does sit out, with more playing time available for Courtney Lee, Avery Bradley, Jordan Crawford, Jason Terry, Terrence Williams...you get the idea.
By Master Yoda
#9003 i evo moja 2 para za danas:

Chris Paul (-16,5+) više 1,85

uz dužno poštovanje Indianinoj granitnoj obrani, mslim da im to neće previše pomagat noćas kad gostuju u LA-u protiv Clippersa, kad sam jutros vidio ovu marginu zanijemio sam od iznenađenje pošto sam očekivao nekakvih 18,5 na njega. Paul je i u odličnoj formi, ima 4 overa u zadnjih 6 utakmica na ovu granicu s time da je jednom točno zabio 16. Ove sezone su se sastali jednom i to kod Indiane kada je Paul izveo malu školu košarke i zabio 29 koševa. Tako nešto očekujem i danas pošto većina njegovih suigrača ima odlične čuvare, Griffin i Jordan će se hrvat sa Hibbertom i Westom većinu vremena, a šuteri Butler i Crawford će imat teške zadatke protiv Georgea odnosno Stephensona. Na Paulu će većinu vremena biti George Hill koji je dobar, ali ne odličan obrambeni igrač, to dokazuje i podatak da Pacersi u gostima prosječno primaju čak 20 koševa od protivničih playeva. Ovdje očekujem da Paul povuče svoju momčad i uzme koji šut više nego inače, na ovoj granici mi se njegov over čini kao odličan par, ali pošto su zadnji dani u NBA-u sve samo ne normalni onda je bolje ništa više ne govorit

Damian Lillard (-19,5+) više 1,85

noćas ponovo nema Aldridgea u momčadi, što znači veća odgovornost za ostale igrače, posebice Lillarda i Batuma. Svi znamo da je klupa Portlanda jedna od najgorih u ligi, a s druge strane Utah je očajna u branjenju PG pozicije sa prosjekom od 21 primljenim košem s te pozicije. Što se tiče Portlandove igre noćas, mislim da bi se ona trebala bazirat na vanjskim pozicijama pošto kod Jazza ispod koša obitavaju Millsap i Jefferson. 3 puta su se već ove sezone sastali, zadnji put prije 4 dana i Lillard im je redom zabijao 24, 23 i 26. Jedina opasnost bi mogao bit mogući blowout pošto je Utah digla svoju igru u zadnjih par utakmica zbog grčevite borbe za 8.mjesto, ali ako i dođe do blowouta očekujem barem 35 minuta za Lillarda i prolaz ove granice

kladionica: Supersport
ulog: srednji-visoki
By Master Yoda
maajsta said

imam u ponudi j.terry na 9,5...sta mislis o toj alternativi???

ja ga imam na 10,5 moglo bi se i njega probat, on je ove sezone zabio wolvesima 17 tako da je realno da će barem zabit 11 pošto nema piercea i sigurno će uzet par šuteva više
By kimu
#9005 Ellis M.-Pierce P. 1 duel

Pošto sam gore od masteryode pročital da će pierce najverojatnije odsjesti ovo mi se čini kao zicer pa ga zato igram
By Master Yoda
kimu said

Ellis M.-Pierce P. 1 duel

Pošto sam gore od masteryode pročital da će pierce najverojatnije odsjesti ovo mi se čini kao zicer pa ga zato igram

bit će ti storno jer oba igrača moraju nastupit
By kimu
MasterYoda said

kimu said

al ipak očekujem da će pierce ući u igru
By Master Yoda
kimu said

MasterYoda said

kimu said

al ipak očekujem da će pierce ući u igru

Rivers će odmarat Piercea cijelu utakmicu, on neće ni igrat
By Krnja
kimu said

hahahhahahahahahahaha