Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#28857 13 utakmica na rasporedu danas.

Preporuka za sve koji se klade online i traže što bolje margine.

Meridianbet kladionica koja je u zadnjih godinu i nešto sitno zatvorila vrata za igrače iz Hrvatske, Slovenije itd. sada ponovo dopušta registriranje i igranje. To je bila kladionica na kojoj sam redovito uplaćivao dok nisu uveli zabranu za određene zemlje i evo tek danas sam shvatio da opet mogu igrati tamo.

Naravno neke zanimljive margine:
K.Martin 18.0
Noel 10.0
Thompson 6.0

Uglavnom, igrači iz Hrvatske i Slovenije imaju pravo na 50 eura bonusa. Uplatite 50 eura, dobijete 50 eura bonusa, ali tek nakon što izvrtite uplaćeni iznos 8 puta. Ja sam ga skinuo prije recimo dvije godine tako da nemam više pravo. Samo za nove igrače.

Evo vam link - Meridianbet kladionica

Razlike u marginama danas:

D.Derozan 21,5 @Tonybet ... 23,5 @Rivalo, @Favbet
Mo Williams 14.0 @Meridianbet ... 16,5 @Favbet, @Tonybet
K.Caldwell-Pope 13,5 @Favbet ... 16.0 @Tonybet
N.Noel 10.0 @Meridianbet ... 12,5 @Tonybet
B.Beal 15,5 @Favbet ... 18,5 @Tonybet
M.Conley 14,5 @Rivalo ... 16,5 @Tonybet
Lebron James 23,5 @Tonybet ... 25,5 @Rivalo, @wwin
Middleton 14.0 @Favbet ... 16.0 @Tonybet
J.Harden 27,5 @Tonybet ... 31.0 @Meridianbet
W.Chandler 12.0 @Meridianbet ... 14,5 @Favbet
D.Favors 16,5 @Rivalo ... 19.0 @Favbet
K.Martin 18.0 @Meridianbet ... 21,5 @Favbet

Zašto sam danas odlučio ovo napraviti? Zato jer sam zadnjih dana shvatio da veliki broj vas uopće ne glade ovu razliku u ponuđenim koševima kao nešto bitno. Imam osjećaj da neki kad igraju igrača over si misle, ma on zabija 30+ i nije bitno dal je ponuda 22,5 ili 24,5...

Uff kakava je to greška. Zato ću definitivno napisati jedan članak o tome, a u međuvremenu sam vam htio pokazati kakve se sve margine mogu naći na netu i kakve razlike postoje. Ali treba bit svjestan toga i treba potražit :) (ovo su kladionice u kojima se ja kladim, a sigurno ih ima još koje nisam otkrio di se mogu nać još neke razlike)
By donvajse
#28874 Wwin je izbacio Lillarda na 24.5 granici!
Za sad nigdje ne pise da LMA nece igrat, a jos igraju protiv Minesote!
Ja sam Lillarda uplatio vec sad manje, a ako se tokom dana objavi da LMA igra mislim da ce kvota na Lillarda manje bit 1.6, a cak mozda I smanje granicu za 2,3 kosa!

SRETNO.....
By Nedovic8
#28875 J.Harden 30,5 UNDER

Večeras imamo na programu derbi zapada između "mamuza" i "raketa". San Antonio je uhvatio ritam, nižu pobjede i vjerujem da će se to nastaviti i večeras. Igram Hardena ispod iz prostog razloga što na sebi ima bez premca najboljeg defanzivca u ligi, Kavaija Lenarda. Momak koji je u stanju svakog igrača ostaviti ispod 20 poena i to je svima jasno (kao Rasela sinoć). U poslednje vrijeme igra zaista impresivno u oba pravca. Dao je po 26 poena protiv GSW i OKC, s tim da je imao čak 7 ukradenih lopti protiv "ratnika" zahvaljuju svojim enormno dugim rukama i velikim šakama.

Uz Lilarda, tip dana po meni.
By Jordan Belfort
Nedovic8 wrote:J.Harden 30,5 UNDER

Večeras imamo na programu derbi zapada između "mamuza" i "raketa". San Antonio je uhvatio ritam, nižu pobjede i vjerujem da će se to nastaviti i večeras. Igram Hardena ispod iz prostog razloga što na sebi ima bez premca najboljeg defanzivca u ligi, Kavaija Lenarda. Momak koji je u stanju svakog igrača ostaviti ispod 20 poena i to je svima jasno (kao Rasela sinoć). U poslednje vrijeme igra zaista impresivno u oba pravca. Dao je po 26 poena protiv GSW i OKC, s tim da je imao čak 7 ukradenih lopti protiv "ratnika" zahvaljuju svojim enormno dugim rukama i velikim šakama.
Uz Lilarda, tip dana po meni.

Sve stoji, ali mislim da ti nije Leonard čuvao Westbrooka..
By Ixa91
#28887 Odigrano u Meridian kladionici (Srbija)
1. Lillard under 26 - ne znam sto su ovako visoku granicu dali s obzirom da ce verovatno igrati i LMA i Batum. A pogotvo sto ocekujem BO, jer se juce Minesota odlicno drzala protiv Kingsa, i igrali su svi po 40minuta od bitnih. Naravno, danas ce i Martin i Wiggins i LaVine opet igrati full minutazu jer nema ko da ih zameni. A ne verujem da je Trailblazersima u cilju da izmore Lillarda koji je prosli mec protiv Brooklyna izdominirao.
2. Cousins under 26 - upitno je da li ce nastupiti, ovo je kocka sa moje strane. Jer ako ne igra Gay, sve lopte idu na Rodju. Mada, Utah ima dobar reket, najbolje brani pozciju centra od svih u ligi, iako to nista ne znaci kada dolazi najbolji centar, ali smanjice mu broj poena za 4 minimalno Gobert.
3. Lawson over 14 - nema Nelsona danas u ekipi Denvera, mislim da je ovo prava prilika da prebaci granicu jer ce igrati sigurno oko 35 minuta.
Last edited by Ixa91 on 08 Apr 2015, 14:44, edited 1 time in total.
By Vinsanity
#28890 Randolph 15,5 -

Danas su mi za oko zapala 3 undera. Od toga vec spominjani Harden i Lillard,a ja im dodajem jos Z-Boa.Vise je razloga za ovaj tip,pa da pocnem.Trenutna forma mu nije narocito dobra,a to govori podatak da je u zadnjih 5 meceva samo jednom prebacio ovu granicu(a igra vecinom priblizno 35 min). Dalje, danas mu je matchup Davis,o kojem ne trebam puno pricati. NOP je u zestokoj borbi s OKC za play off i Davis mora uzeti mnogo suteva i probati odvesti ekipu do trijumfa nad Memphisom.Iz tog razloga ocekujem i da iznudi nekoliko faulova od Z-Boa i time mu skrati minutazu bar 5-10 min.Jos cu dodati da Randolph ovu granicu protiv danasnjeg protivnika nije prelazio od proslog januara,tj vec 4 medjusobne utakmice je ispod.
Srecno ko prati
By LizardBlizard
#28895 Brate ne mozes igrat Hardena under u derbiju. On je kandidat za MVP-ija i rasni strijelac, a to ne bi bio da ga svaki malo bolji obrambeni zaustavi. Znam da je Kawhi jeben obrambeni, ali svejedno. Lik zabija kako hoce, preko koga hoce. Preskoci taj par. Harden ima u prosjeku 15-17 slobodnih na utakmici a to je vec vise od pola poena. Rade stavi Kawhija over
By 2paNN
#28898 I mene jako nervira ovo da kazem lupetanje granica... napisite ime kladionice gde nadjete te granice molim vas... Lilard 26? ja sam trazio u minimum 5 kladionica svuda je 23,5, 22,5... nisam nasao ni 24,5 a kamoli 26...
Ja danas igram J.Butler Over 19,5 i DeRozan Over 22,5 (Mozzart)
Jednostavno se bore za sto bolje mesto u PO, to vazi za oba igraca. Uzimaju dosta suteva i jedan i drugi i sa nekih 35% prelaze ovu marginu. Nemam neku posebnu analizu samo verujem da ce oni forsirati danas, pogotovo Butler, jer sam gledao proslu utakmicu protiv CLE i onaj Gasol jednostavno ne zeli da igra odnosno ne zeli previse da se trosi pred PO. Derozan je vodja svoje ekipe redovno uzima najvise suteva sto ne sumnjam da ce i veceras biti tako. Srecno ko prati i svidja mi se jos Z-bo under..
By donvajse
2paNN wrote:I mene jako nervira ovo da kazem lupetanje granica... napisite ime kladionice gde nadjete te granice molim vas... Lilard 26? ja sam trazio u minimum 5 kladionica svuda je 23,5, 22,5... nisam nasao ni 24,5 a kamoli 26...
Ja danas igram J.Butler Over 19,5 i DeRozan Over 22,5 (Mozzart)
Jednostavno se bore za sto bolje mesto u PO, to vazi za oba igraca. Uzimaju dosta suteva i jedan i drugi i sa nekih 35% prelaze ovu marginu. Nemam neku posebnu analizu samo verujem da ce oni forsirati danas, pogotovo Butler, jer sam gledao proslu utakmicu protiv CLE i onaj Gasol jednostavno ne zeli da igra odnosno ne zeli previse da se trosi pred PO. Derozan je vodja svoje ekipe redovno uzima najvise suteva sto ne sumnjam da ce i veceras biti tako. Srecno ko prati i svidja mi se jos Z-bo under..

Sacekaj malo sa Butlerom!Moguce je da se Rose veceras vrati....
By Nedovic8
LizardBlizard wrote:Brate ne mozes igrat Hardena under u derbiju. On je kandidat za MVP-ija i rasni strijelac, a to ne bi bio da ga svaki malo bolji obrambeni zaustavi. Znam da je Kawhi jeben obrambeni, ali svejedno. Lik zabija kako hoce, preko koga hoce. Preskoci taj par. Harden ima u prosjeku 15-17 slobodnih na utakmici a to je vec vise od pola poena. Rade stavi Kawhija over

Stvar je u tome da ga je već jednom ove sezone ostavio na 20. U drugom ovosezonskom meču Kavai nije igrao, a tu je Harden dao 28.