Preporuka za sve koji se klade online i traže što bolje margine.
Meridianbet kladionica koja je u zadnjih godinu i nešto sitno zatvorila vrata za igrače iz Hrvatske, Slovenije itd. sada ponovo dopušta registriranje i igranje. To je bila kladionica na kojoj sam redovito uplaćivao dok nisu uveli zabranu za određene zemlje i evo tek danas sam shvatio da opet mogu igrati tamo.
Naravno neke zanimljive margine:
K.Martin 18.0
Noel 10.0
Thompson 6.0
Uglavnom, igrači iz Hrvatske i Slovenije imaju pravo na 50 eura bonusa. Uplatite 50 eura, dobijete 50 eura bonusa, ali tek nakon što izvrtite uplaćeni iznos 8 puta. Ja sam ga skinuo prije recimo dvije godine tako da nemam više pravo. Samo za nove igrače.
Evo vam link - Meridianbet kladionica
Razlike u marginama danas:
D.Derozan 21,5 @Tonybet ... 23,5 @Rivalo, @Favbet
Mo Williams 14.0 @Meridianbet ... 16,5 @Favbet, @Tonybet
K.Caldwell-Pope 13,5 @Favbet ... 16.0 @Tonybet
N.Noel 10.0 @Meridianbet ... 12,5 @Tonybet
B.Beal 15,5 @Favbet ... 18,5 @Tonybet
M.Conley 14,5 @Rivalo ... 16,5 @Tonybet
Lebron James 23,5 @Tonybet ... 25,5 @Rivalo, @wwin
Middleton 14.0 @Favbet ... 16.0 @Tonybet
J.Harden 27,5 @Tonybet ... 31.0 @Meridianbet
W.Chandler 12.0 @Meridianbet ... 14,5 @Favbet
D.Favors 16,5 @Rivalo ... 19.0 @Favbet
K.Martin 18.0 @Meridianbet ... 21,5 @Favbet
Zašto sam danas odlučio ovo napraviti? Zato jer sam zadnjih dana shvatio da veliki broj vas uopće ne glade ovu razliku u ponuđenim koševima kao nešto bitno. Imam osjećaj da neki kad igraju igrača over si misle, ma on zabija 30+ i nije bitno dal je ponuda 22,5 ili 24,5...
Uff kakava je to greška. Zato ću definitivno napisati jedan članak o tome, a u međuvremenu sam vam htio pokazati kakve se sve margine mogu naći na netu i kakve razlike postoje. Ali treba bit svjestan toga i treba potražit