Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Alkar
#193479 01:00 Bennedict Mathurin over 14.5 bet365 1,83 5/10

Indiana odmah na startu ima možda jedan laganiji zadatak u vidu Washingtona..Mathurin je vec prosle sezone svoje koš brojke digao na jednu vecu razinu, a ove sezone bi to morao samo potvrditi, imati se sigurno svojih 15-ak lopti garantiranih i s obzirom na protivnika i sve, mislim nebi trebao podbaciti odmah na startu sezone..
By Jeffrey
#193485 Chris Paul 12.5 manje bet365 1.86

- mislim da će njegova uloga u GSW biti da asistira i prenese loptu da malo rastereti Curry, realno u GSW će biti 4 napadačka opcija, 38godina i očekujem da se CP ne troši previše pogotovo ne na početku sezone. U predsezoni brojke su mu bile niske tak da mi ova margina je value.
Niži stake jer početak sezone nema tu obrana a i treba vidjeti kako će to sve izgledati.
By doktor_bet
#193498 Nikola Jokic manje 49,5 (pts+rb+ass) 1.86 bet365

Jokic je lik koji nece forsirati sa poenima prije svega, asisti i skokovi takoder ne ocekujem da previse odskoce od prosjeka, glavni razlog je sto je prva utakamica sezone i koliko sam upucen ekipa je zdrava i za ocekivati je da svi doprinesu podjednako, imaju stvarno puno dobrih igraca i nema potrebe da se Jokic sili vec u prvoj utakmici sezone.

Lakersi su za klasu losija ekipa i ocekujem da Jokic cak igra i neku manju minutazu od ocekivanja ako rezultat bude bio ekstremno povoljan.

Misljenja? Ako netko ima dodatni info sto se tice rostera i povreda igraca neka slobodno pise
By doktor_bet
#193499 Bradley Beal 19.5 manje 1.86 bet365

Jeste da je granica ukupnih poena za ovu utakmicu dosta visoko postavljenja i da obrane nece imati neku veliku ulogu u prvoj utakmici ali opet sam dojma da Beal nije u potpunosti spreman jer je svega igrao u dvije pripremne utkamice gdje je za 14 odnosno 18 min upisao oba buta po 11 poena, od toga u zadnjoj utakmici 7 poena iz slobodnih bacanja, u drugoj 4 iz slobodnih.

Ocito da suterski nije spreman, jer pitanje koliko je intenzivno radio na sutu buduci da je imao ozljedu koljena i vjerujem da mu je fokus bio samo da rijesi taj problem sto je prije moguce.

Propusto je dosta utakmica pred kraj prosle sezone i mislim da ga moraju jako dobro maziti i paziti buduci da je treca violina u ekipi i kao takav je veoma bitan.

Takoder me vuce i Curry manje od 31 poena, nekako mi je to previse s obzirom koliko ekipa ima napadackih opcija i ako bude imao osrednji % suta za 3 vjerujem da ce ostati ispod 25 poena, mada sa njim se nikada ne zna :D
By Jeffrey
#193500 Michael Porter 14.5 manje 1.85 sve klade ✅✅

- Malone je najavio da će igrati na otvorenju protiv LaL, ali ja idem sa njim under zbog dva bitna razloga, jebe ga gležanj nije se još oporavio i druga stvar bitna u predsezoni nije igrao tako da čisto sumnjam da će mu Malone dati veliku minutažu očekujem do 20min, prošle sezone na puno veču minutažu koju je imao jedva se dogurao do 15-16 poena tako da mi ovo veliki value
By UcenikBGD
#193509 Drew Eubanks + 0.5 Assists 1,66 Meridianbet ✅✅

Uvek zahvalni Drew Eubanks u predsezoni odigrao 4 meca za Feniks i belezio 2 1 2 i poslednju cak 6 asistencija!!!
Takodje je i vecerasnju granicu +5.5 poena kvota 1,90 prelazio svaki put 7 6 6 7 poena!!!
Menja Nurkica na visokim pozicijama i imace njegovih standardnih oko 16 minuta najmanje ( ako Nurk ne napravi neke licne pa dobije i koji minut vise ) i ocekujem bar 1 uspesno dodavanje veceras protiv Golden Stejta, kome je prosle sezone u dresu Portlanda u 3 medjusobna meca pravio 5pts+4asist, 10pts+1asist, 8pts+2 asist.
Veceras na otvaranju sezone ocekujem leprsavu kosarku sa puno poena,pa i rezervistice u jednoj opustenoj utakmici bi trebali da zabeleze neki ucinak.
By malsha9323
#193511 Hachimura 4.5 sk under @ 1.65 @ pinnbet ✅✅
Hachimura 9.5 over @ 1.85 @ pinnbet

Nizi stake

Odmah da se ogradim, nisam, niti cu pregledati ove pre season baljezgarije, mozda je prilika da "pojacanja" dobiju neke extra minute u uvodnim mecevima, pa da se otprilike vidi sta moze od istih da se ocekuje. Uzimam ga samo u slucaju da ne startuje, LAL ima 2 dobra skakaca iz second unita (Wood i Hayes). Ne zavisno da li startuje ili ne vidim ga na 10+ poena, sa tim da mi je pribliznije iz prve petorke, imace rovitog MPJ naspram sebe od starta.
By Darko1987
#193513 Michael Porter Jr (DEN) Rebounds 5.5 over @2.00 bet365 ✅✅

Porter bez minuta u predsezoni ali on je večeras u startnih 5 bez ikakvih restrikcija sa minutažom. U finalnoj seriji zapada protiv LAL Porter je imao u 3 meča double double, i jedan meč je uhvatio 7 lopti.

Gordon&LeBron, Jokic&Davis, oba će dosta izvlačiti vani svoje čuvare, Porter kao najslabiji defender u timu ce uglavno da se “krije”, Prince je matchup što ne bi trebalo da bude problem te očekujem da Michael dosta skuplja na skoku.

Od obrve se očekuje da ove sezone uzima dosta trica, LeBron sigurno uzima dosta lopti sa distance, po meni Porter ima najveće šanse da kupi te lopte. I u regularnom dijelu prošle sezone protiv LAL odigrao je 2 meča gdje je uhvatio 7 i 9 lopti.

Bruce i Jeff više nisu tu, po meni nisu doveli adekvatana pojačanja na tim pozicijama, Porter bi trebao imati veliku ulogu u timu ove sezone, povrede su jedina kočnica po meni.

Odmoran je, motivacija na maxu, početak sezone, procenti šuta bi mogli biti nešto slabiji, Jr bi trebao imati dosta prilika da kupi promašaje gostiju…
By Teo
UcenikBGD wrote:Drew Eubanks + 0.5 Assists 1,66 Meridianbet

Uvek zahvalni Drew Eubanks u predsezoni odigrao 4 meca za Feniks i belezio 2 1 2 i poslednju cak 6 asistencija!!!
Takodje je i vecerasnju granicu +5.5 poena kvota 1,90 prelazio svaki put 7 6 6 7 poena!!!
Menja Nurkica na visokim pozicijama i imace njegovih standardnih oko 16 minuta najmanje ( ako Nurk ne napravi neke licne pa dobije i koji minut vise ) i ocekujem bar 1 uspesno dodavanje veceras protiv Golden Stejta, kome je prosle sezone u dresu Portlanda u 3 medjusobna meca pravio 5pts+4asist, 10pts+1asist, 8pts+2 asist.
Veceras na otvaranju sezone ocekujem leprsavu kosarku sa puno poena,pa i rezervistice u jednoj opustenoj utakmici bi trebali da zabeleze neki ucinak.

Potpisujem, poceo je i Ucenik razmisljati :D .Bice nesto o njega