Jako sam ljut jel me juce Scotie oborio, i sjebo piramidu sa igracima a imao sam sve lepo isplanirano za nastavak.. Zion je sledeci i odmah da ga okacim posto kasnije necu imati puno vremena. Dallas je najgori po branjenju krilnih centara i primaju 28.30 pts po mecu. Po fizikalija u Dallasu ne postoji niko ko moze da mu parira i svakako ga vidim da u tom segmentu dominira. Poslednja dva meca im ubacuje 18 i 38 pts. Do sad su se naigrali svi krilni centri protiv njih i isli su iznad svog proseka.
Srecno! p.s. uzimati Dinwidia na 12.5+, Ben i Cam su out, u takvim mecevima on profitira.
Jedan od igraca u cijeloj ligi. Detroit ima 8 uzastopni poraza i krajnje je vreme da nesto pobede. Veceras imaju tu priliku protiv Atlante, koja ne vazi za jedna od najjacih ekipa. Bitno je da se kaze da Cade pruza bolje partije doma nego u gostima, pa tako doma njegov prosek je 24.6. Dodatni plus je to sto je Atlanta druga najbrza ekipa u ligi, tako da ocekuje se mnogo poena.
✅✅
Nema younga tako da uzima 5 ili 6 suteva vise idu na pistones koji imaju vec 8 poraza zaredom..Murry ce igrat sigurno 38min je neverujem u neki BO njemu je samo da pogodi to sto treba da prođe.Uvijek igram igraca koje je odma iz superstara jer se zna da ce uzet vise sutova al sad kolko ce pogodit.vijdet xemo.ujtro
B2b meč, 2 poena prekjučer 1/3 iz igre za19 min, tu je da uhvati skok i da izbaci loptu vani. Bez obzira što CP upada u petorku, ne vjerujem da će se Looney puno naigrati protiv Gobera i Townsa. Sjajno čuvaju reket i trenutno dopuštaju najmanje poena protivničkim centrima, 16.42ppg.
Vembi vs Holmgren utakmica. Direktan duel 2 najbolja rukija u ligi. Mislim da ce obojica biti nabrijani, znam da je velika grana, ali Keldon je out, Dort ce verovatno na Vasela (makar bi ja to uradio), tako da mora neko da daje poene za SAS, i verujem da ce vcrs Vembi na 20+. Takodje je za 20cm ako ne i vise visi od Wiliamsa, tako da bi trebalo ovo rutinski. Mislim da ce se i Holmgren truditi muski vcrs. Cade po meni odlican pik
- izostankom Younga još više lopta u njegovim rukama i organizaciji napada, skače mu usage rate, ne očekuje BO , i još brži peac extra za TO, tako da je ovo veliki value, do sada zadnjih 7 tekmi nije bio ispod 3 i to sa Youngom u ekipi, a večeras bez njega očekujem večeras 3, a nebi se čudio 5-6.
Lp
Mislim da u reketu Minesote nema sta da trazi, ume da iskreira poene iz five out akcije, kad ostane visoko i da uruči loptu za sut bekova, iz short rola ume lepo da uposli igrace koji katuju po ceonoj, sto mislim da ce veceras biti slucaj.
Srecno
Vec sam pisao u drugoj temi ali evo i ovdje da stavim.
Nance ne igra tako da ocekujem vecu minutazu za Jonasa.Kup utakmica i vjerujem da ce svi odigrati vise i ozbiljnije nego prije 3 dana.Lively i Powel nemaju kapacitet da ga nesto narocito zaustave jer je jaci od njih i bolji igrac realno.McColum ne igra i mora sutirati neko i trojke pa ce to povecati a odlicno ih sutira.Proje 3 dana je dao 15 poena za 21 minut sto je najmanje minuta odigranih ove sezone.Domcic i Irving ne mogu imati opet onako ludo sutersko vece sa onim ptocentima tako da ocekujem tijesnu utakmicu.Bice ozbiljnija utakmica jer je kup tako da ce sigurno vise njega koristiti pod kosem gdje je u prednosti.
Sve u svemu ovdje je samo vazno da ima minutr i nista vise mada je i na zadnjoj ovo ispunio za 21, a ispod toga ne moze imati