Jake su šanse da će igrati, gledao sam izjavu Kerr-a gdje je rekao da postoji pristojna šansa da bi mogao igrati u petak.
Mislim da bez njega nemaju ništa da traže, jer ove sezone ni Wiggins niti Thompson nisu ni blizu na nivou. Paul igra u prvoj jer Green ima suspenziju ali mislim da ce Kerr biti pametan i napraviti da se ne preklapaju sve minute njih dvojice i imat će šansu za ovih 6 asistencija nadam se.
Randle je veoma sporo usao u sezonu, cak su se pojavile i klipove sa navijacima Knicksa koji gaze njegov poster. To ga je pogodilo i od tada igra znacajno jace, pa posle toga postize 27, 23, 23, 25, 29 i 22 poena. Vec su jednom igrali kontra Sarlot i u BO pobedi (nije igrao i 4/4) dao 23 poena. Veceras od njega ocekujem da broji do 30 ali za bet dovoljno i 25, samo da dobije svoje minute i da ne bude opet BO.
Idemo sa mojim slovencem da ce dat milwokiju 30 poena igra top na pocetku ove sezone proti bucksa ima zadnje 4 utekmice 27,32,27 i 33 poena..Uvijek kad je ove sezone uzeo vise nego 19 suteva je prolazijo granciu računam da ce danes malo povcut i da ce se igrat na kos vise neznam ko ga moze drzat kod buck nema vise holiday koji ga je prosle.godine drzo igrat ce sigurno 33+ min jedino neki BO da se dogodi ili da baca cigle da nebi to prošo.
Odbrana Bucksa mnogo slabija nego sa Jruom posle godine tako da ocekujem mec sa puno poena I nadmetanje Luke I Kajrija sa jedne strane I Janisa I Lillarda sa druge. Ocekujem agresivnog Luku od pocetka I mislim da ovo lagano prebacuje.
Nikola Vucevic over 2.5 ass @1.70 Bet365 / 2 unita ❌
Vucevic je ovo prebacio u poslednjih 8 meceva, ocekujem da granica ide na 3.5 u toku dana, ovo je vjerovatno poslednji put da ga imamo po ovoj granici, pa da iskoristim. Igra se u Cikagu, ne ocekujem da ce Miami prelako dobiti ovo, nadam se neizvjesnosti.
p.s. ima li te tabele?
Srecno!

Miles Bridges (CHA) over 13.5 @1.80 bet365 / 2 units ✅✅
Konačno je krenuo da igra, baš se sinoć vidjelo da gori od želje. Dobio je 33 min, ubacio 17pts, podijelio 4ass i uhvatio 5rb. I večeras kreće sa klupe što je po meni plus, apsolutna sloboda u 2nd Unit-u, 30-ak minuta, nikakav Blowout ne bi trebao uticati na minutažu, 15-ak šuteva, 3-4 penala, po meni na ovaj usage rate 13.5 je must bet ma ko bio sa druge strane.
Bridges je 20+pts igrač, tu nema diskusije, problemi van terena su nešto što ga je mnogo usporilo, nadam se da je maksimalno fokusiran na teren. Na ove njegove fizikalije, brzinu, atleticizam ima on još mnogo toga da pokaže u NBA, očekujem ga večeras opet između 15, 20pts.
Ja sam ga uhvatio na 11.5 ali mi je i 12.5 prihvatljivo. Kao sto je NbaNba vise puta nagovestavao NO pusta bas dosta skokova protivnicima pa je tako GoberT prosli mec protiv NO imao 21 sk cini mi se, neka ima 13 vcrs i dosta je
Ponovo pokusavam sa Adebayom. Protiv Bruklina cudno rasporedjena minutaza, imao je 12 poena na poluvremena za 14 minuta igre. Nakon toga nije bio i bas zainteresovan za kos i ostao je na 20 poena. Miami gostuje kod Chicaga, Bam ide na Vucevica koji nije dobar defanzivno i mislim da to moze Bam iskoristiti i ubaciti 22 poena.