mhkladionicar said
evo odlicnih granica opet u bet-live kladionici ja cu ici odma uplatiti jer bi trebali blokirati kasnije ili smanjiti kvote
Gerald Henderson (Boston - Charlotte) over 14.5
covjek je i sinoc uzeo dosta lopti iako je katastrofalno poceo i imao sut 1/8 na kraju je ipak otisao na 22 poena i imao sut 8/17 ja ne znam zasto ovoliko mala granica pa covjek je odlicnoj formi zadnje 4 lagano prelazi ovu granicu a protiv bostona je igrao prije 4 dana i utrpao im 35 poena samo 12/12 je imao sa slobodnih bacanja zasto da i veceras ne ode u over kao sto sam rekao u dobroj je formi uz walkera je trenutno glavni igrac charlottea i uzima dosta suteva,protiv bostona je igrao jos dva puta i zabio 15 i 10 poena veceras ocekujem opet od njega najmanje 15
John Wall (Washington - Phoenix) over 16.5
ovo je onaj stari wall koji uzima puno suteva i ide preko 20 poena zadnje tri utakmice je pokazao da se opet vratio u staru formu zabio je 29,23,27 neke kladionice su digle granicu na 18.5 pa cak i 19.5 po meni se isplati odigrati over na 16.5 igra protiv phoenixa koji po meni ne brani dobro njegovu poziciju kad sam samo vidio sinoc kako ih harris prolazi lik im je zabio 15 poena za 24min sta ce im tek wall raditi onda
e sad se jos mislim da dodam jednom od ova dva
Zach Randolph (Utah - Memphis) over 15.5
Z-Bo je masina i uz gasola glavna napadacka opcija u memphisu vratio se nakon ozljede i dobro igrao zabio 19,13, i 18 poena ove sezone je zabio utahu vec 25 i 16 poena u ovoj utakmici je igrao tad i gay a kad je zabio 25 nije ga bilo,veceras isto nema gaya koji je kako znamo otisao u toronto,tako da bi Z-Bo mogao opet na 16 i vise poena
Damian Lillard (Portland - Detroit) over 20.5
ili ipak odlicnog rookia lillarda koji igra fenomenalnu sezonu protiv detroita bi trebao ubaciti preko 20 poena u dobroj je formi u zadnjih 8 cak 5 puta je isao preko a 3 puta ostao tacno na ovoj granici protiv detroita je u prvoj utakmici ubacio 12 poena ali je imao dosta slab sut 4/18 i to mu je bila jedna od najslabijih utakmica sto se tice suta,veceras sam siguran da ce opet uzeti 15+ suteva sto bi trebalo biti dovoljno jer ce imati opet po koje slobodno bacanje i uz koju tricu ne bi trebalo biti problem da predje ovu granicu
sad je samo pitanje osjecaja koga uzeti Z-Bo ili lillard
Po meni svakako Z-Boa, na poziciji PF Utah prima čak 21 poen, dok sa pozicije centra kojeg igra Gasol ( kako si rekao uz Zacka jedina napadačka opcija Memhisa ) samo 15 i tu su jedni od jačih u ligi, tako da mislim da će se večeras više ići na Randolpha nego na Gasola koji će skakati i asistirati.