-  28 Dec 2016, 15:50

JJ Redick wrote:Za večeras od mene 2 vrlo izgledna para:
DeRozan 24,5 više 1,85 Wwin
-Jedan od najboljih scorera u ligi i najbolji igrač Toronta. DeRozan je upao u losu seriju te je u zadnje 3 utakmice zabilježio 20, 15 i 24 poena, ali to ne treba zabrinjavati jer je uzeo 20, 22 i 24 suta. Prije toga je zabilježio 6 overa u 7 mečeva.Danasnji čuvar mu je Klay koji igra solidnu obranu, ali DeMar će sigurno uzeti 20+ šuteva i siguran sam da će izboriti dosta slobodnih koje odlično izvodi. Ne očekujem BO jer je Toronto dobra ekipa i ovdje očekujem DeRozana na 38+ minuta i 30+ koševa. Njegova zamjena Ross ima problema sa  ozljedom lijeve ruke. Iako bi trebao nastupit, mislim da ga neće previše forsirati.
odlicna analiza,evo upravo sam ga vezao sa Townsom over,Bledsoe under i Butler 23,5 over..
svi ce juriti Lowry,ali kod nas u Srbiji,i to u socceru na 24,5 Lowry,a 26,5 Derozan..nece izostati suteva Derozana to sigurno..Klay je defanzivac ok,ali nista posebno,po meni nikakav argument za neigranje Derozana over..
Yoda analizirao Bledsoa i Townsa pa da se ne vracam..
Jimmy Butler 23,5 over
Chicago docekuje Brooklyn,koji igra sjajnu kosarku,ali im dosta manjka kvaliteta sto se tice rostera..igraju brzo,pravi run n gun..jeste da Brooklyn ima los omer trenutno,da gube sve,ali na zadnjih 12 utakmica su bila 2 blow outa,i to protiv 2 kandidata za titulu-Spurs i Cleveland,dok su protiv GSW cak vodili na poluvremenu sa cini mi se oko 15,20 razlike. Na ostalim mecevima su igrali egal utakmice,tako da smatram da ovde nece biti BO,sto bi rezultovalo manju minutazu Butlera..matchup - Bogdanovic,koji je u Nba zaboravio za pojam odbrana,pogotovo ove sezone..ocajna utakmica za Butlera protiv Indiane 3-12 iz igre uz 12 slobodnih..upravo zbog nacina igre Netsa ocekujem veliki broj poseda,koji uz Butlerovu minutazu rezultuju njega na oko 17,18 suteva iz igre,standardan broj slobodnih ne bi trebalo biti vecih problema za Jimmija na ovom mecu..