Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Mario
CP3 said

Antony C.(28,5) over- Veceras ce biti glavni igrac na terenu a pogotovo u svojoj ekipi,bice tvrda utakmica ali veliku prednost mu dajem zato sto nece igrati Garnet.Ocekujem ga na 30+ i to kao najsigurniji par veceras!

Dallas-La Clippers(202,5) over- Paul C. je pod znakom pitanja,za ovaj mec se ne mogu oslonii ni na koga drugog i zato igram vise poena i ocekujem da oba tima budu preko 100 poena jer su obe ekipe izrazito suterski raspolozene i igraju brzu kosarku.Ne mogu nikoga posebno da izdvojim i za nas u Srbiji su dali losu ponudu i kvote...

Jos uvek trazim treci par ali mozda ostane samo na ovome.Toliko od mene za danas i zelim svima puno srece u odabiru sto kvalitetnijih parova i igraca!

Sta kazes za CP3-a,moze li preko,vec sam ga odigro,nisam znao da je ozlijeden??
By shomygpb
#8363 Ne znam zasto niko ne pominje Feltona kome je granica 12.5.
Mislim da ce veceras biti under jer se Carmelo vratio u ekipu i time on preuzima vise suteva i postize vise koseva,to se odrazilo na Feltona i ekipu koji postizu manje poena nego uobicajeno.
Jos da naglasim da ce ga cuvati Bradley pa vi zakljucite.Srecno pozzz :D
By dwyan3
#8364 Sta mislite za Griffina i Pekovica veceras? mvp39 imas li ti kakav savjet,sta je po tebi najsigurnije za veceras? :D
By MvP39
dwyan3 said

Sta mislite za Griffina i Pekovica veceras? mvp39 imas li ti kakav savjet,sta je po tebi najsigurnije za veceras? http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

Najsigurnije je proskociti jer mi se stvarno nista ne cini sigurnim. Vec bi ja nesta postavio, ali ne zelim na silu. Uz to veliki sam maler i nemogu pogodit 2 tjedna listic tako da bolje jedan dan pauze. Sutra je 14 utakmica ako se ne varam pa ce sutra biti nesta. A ako bas moram igrat Griffina i Pekovica igrao bi ih preko jer bi trebale bit egal utakmice i nisu dugo presli svoje granice.
By D.Rose_1
shomygpb said

Ne znam zasto niko ne pominje Feltona kome je granica 12.5.
Mislim da ce veceras biti under jer se Carmelo vratio u ekipu i time on preuzima vise suteva i postize vise koseva,to se odrazilo na Feltona i ekipu koji postizu manje poena nego uobicajeno.
Jos da naglasim da ce ga cuvati Bradley pa vi zakljucite.Srecno pozzz http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

U Hrvatskoj ga nema u ponudi, što je i logično jer bi bio ogroman poklon.
By CP3
Mario said

CP3 said

Antony C.(28,5) over- Veceras ce biti glavni igrac na terenu a pogotovo u svojoj ekipi,bice tvrda utakmica ali veliku prednost mu dajem zato sto nece igrati Garnet.Ocekujem ga na 30+ i to kao najsigurniji par veceras!

Dallas-La Clippers(202,5) over- Paul C. je pod znakom pitanja,za ovaj mec se ne mogu oslonii ni na koga drugog i zato igram vise poena i ocekujem da oba tima budu preko 100 poena jer su obe ekipe izrazito suterski raspolozene i igraju brzu kosarku.Ne mogu nikoga posebno da izdvojim i za nas u Srbiji su dali losu ponudu i kvote...

Jos uvek trazim treci par ali mozda ostane samo na ovome.Toliko od mene za danas i zelim svima puno srece u odabiru sto kvalitetnijih parova i igraca!

Sta kazes za CP3-a,moze li preko,vec sam ga odigro,nisam znao da je ozlijeden??

Mislim da moze i to bez problema ali zavisi koliko je ozbiljna ta povreda kolena.
By joshuazd
#8373 pekovic 14.5 vise
-mislim da ova zver ide vcrs siguro preko, neocekujem blowout te misliim da ce imati dobru minutazu i da ce dns to protiv detorita koji s njegove pozicije prima 19 poena.U drugim kladionicama je na 15.5 i mislim da se ovo mora iskoristiti

Pierce 19.5
-on i jeff green ce vcrs igrat glavnu ulogu u momcadi bostona, garnet je ozljeden, blowouta gotovo sigurno nece biti, u odlicnoj je formi te vjerujem da ce on danas povuci i ici +20

ulog 7/10
By UncleDrew
#8379 Danas je NBA malo u sjeni zbog repki i nešto lošije ponude ali sam našao još jedan par:

Mayo O.J.(-12,5+) više 1,85

Kad sam vidio granicu moram priznat da sam se začudio jer u zadnje vrijeme nisam pratio baš ovog igrača ali očito je u padu forme gdje u zadnje 3 nije isao preko granice:10,10,9.Prije Allstara je ovaj igrač biljezio 17,9 poena po meču i radi se o dobrom igraču i ova granica je vrlo primamljiva za odigrat jer mora jednom stati niz loših predstava a večeras je odlična šansa protiv Clippersa kojima starta na poziciji SG veteran Billups i OJ je tu sigurno u prednosti,vjerojatno će biti i 200+ koševa na utakmici jer obadvije ekipe tako igraju i ja cu ovo pokusati pa sta bude.
By johnny K.
#8385 evo da i ja stavim analizu nakon nekog vremena..vidim da za veceras i niste nesto previse postavljali pa eto da malo pomognem..za veceras sam odlucio stavit 3 analize iz 1 utakmice, pa evo :
BOSTON - NEW YORK kp/ 1
Veceras na raspolaganju imamo odlican mec.Celticsi docekuju Knickse , a za oba tima ovo je jako vazan mec ,no mislim da veceras pobjedu uzimaju Celticsi.U zadnjih 5 medusobnih meceva , ove i prosle sezone , u svakom smo gledali jako neizvjesne duele a Boston je bolji sa 3-2.Iako im veceras nedostaje Kevin Garnett,ja ih vidim kao pobjednike.Ove sezone kuci su dosta dobri.Skor im je kod kuce 24-10 dok je NYK skor u gostima 18-16.Mislim da ce se Boston boriti za 7 mjesto na Istoku jer kada bi sezona trenutno zavrsila isli bi na Pacerse , sto je za njih solidan matchup.No mjesto im ugrozavaju Bucksi koji sigurno ne zele zavrsiti 8. te ici na Miamija koji je u odlicnoj formi.Mjesto u playoffu im je zagarantovano jer 76-ersi su cak 8 utakmica iza njih.S druge strane imamo Knickse koji trenutno idu na Hawkse , sto mislim da bi njima odgovaralo.No mjesto im ugrozavaju Netsi koji su samo 2 utakmice iza njih te trenutno idu na Bullse...
P.PIERCE (19,5-20,5) - VISE
Paul Pierce je bio dobar u zadnje 3 utakmice.Zabijao je 16,28,26 a veceras ih ocekuje jako vazna utakmica protiv NYK.U zadnje tri tekme njima je zabijao 22,23 i 43.Jos jedan razlog da veceras ide vise je nedostatak Kevina Garnetta , druga opcija Doca Riversa u napadu...
C.ANTHONY (28,5-29,5) - VISE
U zadnje 3 utakmice zabijao je 21,28 i 37.Otkada je se vratio Knicksi su se puno bolji te su upisali zadnje 3 pobjede.Protiv Bostona u zadnje 3 utakmice zabijao je 20,28,35 dok je ovih 20 ubacio uz katastrofalan sut (2-26).Veceras ocekujem vise iz jos jednog razloga: Carmelo se ,uz Duranta, bori za najboljeg strijelca regularnog dijela lige za kojim zasada zaostaje 0.7 PPG ...

SRETNO SVIMA Cool