Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
kokodril said

http://img651.imageshack.us/img651/9189/nba2312.jpg

evo tablice s jučerašnjim danom,
opet pao narodni heroj ,curry

E vidim isto da moj tip boozer under od prekjučer nije unutra u statistici, valjda si ga slučajno preskočio u moru parova
By kokodril
NBA Knight said

kokodril said

http://img651.imageshack.us/img651/9189/nba2312.jpg

evo tablice s jučerašnjim danom,
opet pao narodni heroj ,curry

E vidim isto da moj tip boozer under od prekjučer nije unutra u statistici, valjda si ga slučajno preskočio u moru parova

ispravljeno ,sutra ce biti vidljivo
By MvP39
#491 jucer me houston iznenadio, danas cu, nadam se, bolje proc:

tri para na jaci ulog:

New York - Minnesota 1
Knicksi igraju pred domacom publikom, bolja su ekipa i gostima fali Kevin Love. Meni dovoljno za neki jaci listic.

San Antonio - Dallas 1
Takoder na neki jaci listic. Gosti otpustili Fishera, a jos su upitni Collison i Brand. Spursi nece propustiti ovu priliku da ih nakantaju.

Phoenix - LA Clippers 2
Nema izostanaka, a clippersi su definitvno jaca momcad. Phoenix je jako cudna momcad, sa mladim, starim, iskusnim i neiskusnim igracima. LA Clippersi su u naletu, i mislim da vijaju neki rekord u pobjedama za redom, tako da...

ostali parovi:

Sacramento - Portland 2
Istina je da Portland ima kratku klupu, ali probudili su se i zaredali 5 pobjeda, siguran sam da zele 6. po redu. Po meni Portland i bez izostanaka, koje cu kasnije navest, je bolja ekipa od Sacramenta. Dva velika razloga i dovoljna da se igra ovaj tip su: 1. Sacramentu nema ludog Cousinsa koji zabija 16,6 poena i bitna je karika u ekipi. Uz njega nece biti ni Evansa koji je glavni igrac ekipe. 2. Portlandu se vraca najbolji igrac Aldridge. Treba probati i hendikep -6,5 sa kvotom 3,30.

Thonrton M.(-15,5+) vise
Napisao sam gore kako za Sacramento fale Cousins i Evans, tako da ce sve ic na Thorntona. Zanimljivo je da su se Portland i Sacramento sastali 2 puta ove sezone i Thornton je zabio 14 i 6 poena, ali tada su igrali ili Cousins ili Evans. Nadam se da ce danas biti obrnuto i da ce zabiti bar 16.

Lillard D.(-18,5+) manje
Lillard je ove sezone Kingsima zabio 22 i 12 poena, u obje tekme je imao po 9 asistencija. Fokusirao se na asiste, a 22 poena je ubacio jer je to pocetak sezone bio pa se malo dokazivao. Vraca se Aldridge pa mislim da ce vise asistirati nego sutati. Jos ako se Matthews vrati veceras ovo je siguran par. Jos jedna zanimljivost, u posljednjih 6 utakmica Lillard je 2 isao under, pa 1 over, pa 2 under, pa sinoc over, sada bi trebo under. Glupost, ali mi daje jos vecu sigurnost za ovaj par.

Felton R.(-15,5+) manje
Felton je vecinom isao ispod ove granice kada je Anthony bio na parketu. Svaki put kada je Anthony bio izvan parketa igrali smo over. U prosloj utakmici Felton je isao preko iako je Anthony igrao, ali mislim da danas nece ici preko jer ce ga cuvati Rubio i Ridnour. Neznam kakvi su oni obrambeni igraci, ali mislim da Felton nece uz Anthonyija i dobru obranu preci 15 poena. Slobodno bacite komentar na ovaj par.

Pekovic N.(-17,5+) manje
Mislim da je Pekovicu danas kraj serije od 6 uzastopnih overa. Cuvat ce ga Chandler tako da nece moci lagano prebaciti granicu. Jos mu je granica u kladionicama dignuta iako je njegov osobni prosjek poena samo 16,0. Bez obzira sto nema Kevina Lovea mislim da nece moci zabiti pokraj Chandlera ovoliko poena.

Nisu dugacke analize ali sam sve rekao u njima. Najsigurniji sam za Portland, Thorntona i listic za veci ulog, a ovi provi ostali su dobri za neki sistem. Sretno ! :)
By dexter
#492 mayo under 20,5
opet guramo meju ispod hahah veceras protiv san antonija cuvat ce ga green koji se ove sezone poceo dokazivati u odbrani takoreci preuzima nekadasnju ulogu brusa bovena, zadnjih nekoliko utakmica ima slab postotak suta, a sto je jos cudnije ne uzima puno suteva, veceras bi cak moglo doci i do blowouta sto je samo jedan razlog vise da ga odigram
By OT
#493 Portlandu dodajem još jedan par dugo sam se mislio ali evo

A.Jefferson 16,5 OVER (Premier kladionica)
Utah se večinom oslanja na igru ispod koša,na niski post,inside-out i sirovu snagu primarno Big Al-a.Jefferson nosi Utah ove sezone,nakon otvaranja i nekoliko odličnih partija Mo Williams-a kada je izgledao da će Jefferson konačno dobiti neku pomoć na kraju se ipak surova stvarnost stropoštala na pleća Jeffersona.Protiv Orlanda koji nema pravog centra i sa povredom Davisa(kojem je Al naptrapo 31 u prvom meču ove sezone) mislim da nema niko ko bi mogao da zatvori reket i zaustavi Jeffersona.I ako Utah forsira inside-out igru Orlando se dobro kreće u odbrani po perimetru i gledano na roster i kvalitet igrača koji je recimo jako slab jer su to večinom roll players to odlično rade,a Mo Williams,Hayward se nisu nešto posebno istakli tako da će večeras Al iskoristiti "pistu" koja mu se otvorila ispod koša i bez problema natrpati ovu granicu.

Dakle za večeras imamo dva para
Sacremento-Portland x2 @ 1,60 (Premier Kladionica)
Al Jefferson 16,5 OVER @ 1,85 (Premier Kladionica)
Kao treći par dodao sam Man.Utd gg1 http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif već prošao

Kvota: 3,25 Ulog:50 BAM
By Matya EllisMVP
#494 Baš šteta za ovu cijelu situaciju danas bilo dobrih parova, ali ništa nismo mogli podijeliti i izanalizirati međusobno zbog toga što je forum pao. Cry

Sutra je Badnjak, nema niti jedne utakmice, ali je zato Božić pravi dan za NBA fanatike.Laugh
By OT
#495 E juče je baš bio dan nikakav,a kulminacija su bili prvo Jefferson pa onda i Portland,ali idemo dalje ja da opet igram opet bih isto odigrao jer sve se poklapalo i statistika,informacije,taktika...

Svima koji slave želim Čestit Božić,sve najbolje da provedu lijepe i ugodne trenutke u krugu obitelji.Za Božić idemo sa nekim dobro parovima i analizama da svima bude ljepši..
By euskal
#496 ne pamtim kad sam promasio 8 od 9 parova,znaci to mi je signal da uzmem pauzu par dana,a onima koji misle igrat puno srece trebat ce im.
By kinder
#506 Kad je Bozic ni jedna kladionica u Sarajevu ne radi, a kada je Bajram sve rade do 23:00 (namjerno podvlacim u Sarajevu)
Nije nikakva provokacija nego jednostavno nema logike, majku im hercegovacku, zao mi samo radnica sto rade.

pozdrav