Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By rubiofan
#9976 Jeninngs vise 19,5
Ellis manje 20,5
Felton vise od 5,5 asistencija
i KG vise od 14,5

nemam vremena za analize,tko hoce nek isprati!
By hook
#9977 DUEL: B.JENNINGS- K.THOMPSON 1 1,85
Mnogi su spominjali jennings vise i ja se slazem s njima, o njemu je sve napisano u gore navedenim analizama. Razlog zbog kojeg ga igram protiv thompsona je taj sto ce thompsona najvjerovatnije cuvati andre iggoudala obrambeni specijalist u denvera, proslu im je thompson zabio 22 kosa uz sut 10-19, ali ga ne ocekujem veceras na tom nivou sigurno su u denveru shvatili da su on i curry najvece oruzje golden state te bi ga trebali zacepiti ukoliko zele izbjeci napetu utakmicu ili mozda cak poraz, sto se desilo prosli put kad su se sastali.

MIAMI (-21,5)- MILWAUKEE 2 1,30
Veceras ne ocekujem reprizu proslu partije ovih dvaju klubova.Mislim da su kladionice opasno podcijenili milwaukee koji uz jako dobru sutersku liniju( ellis-jennings-reddick) ima jos jednu prednost, a to je povratak sandersa i ilysanove u punu minutazu. Eventualno i ako miami razbije milwaukee, vjerovatno ce odmarati svoje najbolje pojedince pri kraju utakmicu kako bi bili odmorni za 2 gostovanja kod bucksa.

DENVER- GOLDEN STATE 1 1,30
Denver je velika enigma playoffa, mnogi se pitaju kako ce se ponasati da obrane u playoffa, nisu se pokazali u najboljem svjetlu proslu utakmicu, dobili su 97:95. Neke stvari su se promjenile u odnosu na proslu utakmicu, a to je ozljeda Davida Lee, covjek koji predvodi NBA ligu u double-double utakmicama. On je proslu utakmicu za 28 min ostvario 10 koseva i 14 skokova. Golden state je ostao na Bogutu ispod kosa koji ne igra u nekoj formi. Ovu utakmicu ocekujem dosta ulaza Lawsona ispod kosa koji ce jednostavno protutnjati pored Currya i ostvariti brojna polaganja. Golden state je proslu utakmicu imao ispod kosa zbog igranja Leeja i izostanka Farrieda, koji bi se trebao vratiti ovu utakmicu i prikupiti podosta skokova te tako dati prevagu na stranu Denvera

kladionica: PSK
ulog: srednji
kvota: 3,1265

komentari su dobrodosli :)
By mhkladionicar
#9978 Kevin Garnett (New York - Boston) over 13.5 DA @ 1.85 (kladionica bet-live)

legendarni KG veceras mora odigrati jednu odlicnu sutersku utakmicu kako bi doveo boston do pobjede u prvoj utakmici im je dao 8 poena ali je imao dosta slab sut 4/12 i sigurno bi bio rezultatski egal do kraja da je imao bolji sut jer se vidjelo da je bostonu nedostajalo njegovih 15+ poena,sta reci za garnetta koji je godinama u nba ligi jedan od najboljih igraca ikada iako je usao u godine veceras ce ipak dati sve od sebe da dodje do pobjede i igrat ce sigurno 35+ minuta,granica je dosta niska za ovakvog igraca i on je sposoban ovo prebaciti bez problema u prilog ovome ide i izjava pierce koji je rekao da ce veceras garnetta forsirati tako da ocekujem da ce uzeti svojih 15+ suteva sto bi bilo dosta za over ove granicu uz to ocekujem da ce imati i po koje slobodno bacanje,ove sezone je igrao dva puta protiv NY i zabio 19 i 8 poena upravo je 19 postigao u MSG-u (Madison Square Garden) u prvoj utakmici su se dobro drzali sve do 4/4 gdje su odigrali katastrofalno i izgubili 18:8 veceras ipak ocekujem da ce se drzati citavu utakmicu i ne bi me iznenadilo da ostvare pobjedu jer ny dosta ovisi i o carmelu koji uzima po 25+ pa cak i 30 suteva i ako njega ne bude islo tesko da ce felton,JR i chandler nadoknaditi te poene

Jeff Green (New York - Boston) over 15.5 DA @ 1.85

iako ne volim igrati dva igraca iz jedne ekipe ipak sam morao uzeti greena zbog ove granice koja je po meni dosta nisko postavljena,kladionica je isto bet-live,green je bio po meni najbolji igrac bostona u prvoj utakmici i odigrao je stvarno odlicnu utakmicu zabio 26 poena imao 7 skokova i 2 asistencije,odlicno je koristio slobodan prostor koji mu se stvarao u glavi mi je scena kada je nasao rupu u odbrani ny i prosao kroz sredinu gdje su bila 4 igraca NY i zakucao,dobiva sve vecu minutazu i zaista je zasluzio svaki minut u prvoj utakmici je odigrao cak 46minuta skoro pa nije ni izlazio vani,ove sezone je igrao jos 4 puta protiv NY zabio im je 27poena igrao 35min,19 37min i prve dvije je igrao oko 25min zabio jednom 9 i jednom 16 poena ali to je bilo na pocetku sezone,veceras ce isto imati sigurno ogromnu minutazu u zadnje tri utakmice protin NY je na prosjeku od 24 poena sto je puno vise od ove zadane granice tako da moram igrati over jer boston ce trebati veceras greena,garnetta i pierca na visokoj razini a to znaci da moraju ici najmanje na 15+ poena sto je po mei vise nego realno
By Ljopa
#9979 1. Iman Shumpert (5.5) je u poslednje 3 utakmice regularnog dela sezone imao prilicno dobar ucinak od 10, 14 i 18 poena, u prvoj utakmici sa Bostonom u seriji je dao svega 3 poena, ali je uzeo jako malo suteva, mislim da ce u ovoj da uzme koji sut vise, i da on za svojih 26-7 minuta provedenih na terenu lagano moze da predje granicu od 5.5 poena. OVER

2. Harison Barnes (7.5) je u prvoj utakmici sa Denverom postigao 8 poena, malo uzetih suteva i 75% iz igre, trojke je sutirao 2/2 proslu, danas uz odsutvno Lee-a bi trebalo da uzme vise suteva, i tako se prikljuci Curry-u i Thompsonu i da povuce ekipu. Cuvace ga verovatno Wilson Chandler, sa kojim on moze da izadje na kraj. OVER

3. Steph Curry (23.5), u prosloj utakmici mu je u prvom poluvremenu malo toga polazilo za rukom, dao je svega 6 poena, u drugom se malo razigrao i na kraju je dosao do brojke od 19, uz katastrofalan procenat od 35%, danas igraju bez Lee-a, i sav teret je na njemu, tesko da ce imati tako lose procente kao u prosloj, a imace i koji sut vise nego sto je uzimao u regularnoj sezoni, dodao bih da u Aprilu na 8 utakmica ima prosek od 25.6p za 38.9 minuta provedenih na terenu. OVER

4. Kevin Garnett (13.5) u regularnoj sezoni je prosecno belezio 14.8 poena po mecu za prosecno provedenih 29.7 minuta na terenu, u PO ce se ti minuti malo povecati,i mislim da ce Boston veceras dobro da zagrize da pokusa da odnese pobedu pre selidbe kuci, i tako sebi malo olaksa seriju sa Niksima, a sa tim ce i vise lopti da ide na KG-a, proslu je dao samo 8 poena, a za danas u prilog svemu ide i izjava Pierce-a :
"We've got to play through Kevin a lot more," he said. Garnett played over 36.5 minutes in Game 1, but he managed just eight points, nine rebounds, four assists and a block on 4-of-12 shooting. Doc Rivers wants Garnett to be aggressive and see around 20 shots per game, so expect the Celtics to make it a point to establish KG early on in Game 2. OVER
By kicoo19
#9980 Dnever -13.5h 1 3.30

ja ču uzet ovaj hendikep koji nije visok ...U SS je 13.5 dok je u germaniji 15.5 i to je več puno realnije...Mislim da če danas Denver kod kuče brzo riješit pitanje pobjednika.GSW bez Lee.a šta znači da če u napadu imat dosta problema ko gut da uzme njegove šuteve neče realizirat kao on i vidim tu jedno veliku mogučost da se danas denver odljepi na nekih 15 razlike i da to drži kroz ciju tekmu. Uz to Denver vjerojatno ima najbolju klupu u NBA tako da bi i oni morali još više podič tu razliku.
By Dzeva Melo
#9981 KOŠARKA - NBA - ZBROJ (KOŠEVI+ASISTENCIJE+SKOKOVI)
MANJE VIŠE
3855 Sri 01:30 ZB/(44.5)Miami - James L.B. 1.85 1.85
3856 Sri 02:00 ZB/(40.5)New York - Anthony C. 1.85 1.85
3857 Sri 04:30 ZB/(27.5)Denver - Igoudala A. 1.85 1.85

prokomentirajte malo, ako nekog zanima sporplus kladionica
By samiro
#9982 Raja novi sam ovdje, al' duze vrijeme Vas pratim, iiii fakat je bilo svega http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif
Evo da napisem i ja jedan svoj tiketic, pa da cujem Vase misljenje...

Denver 7,5 h1 (1,85) - mislim da svi znamo sve o njihovom domacinskom nizu! U Denveru su padale i vece ekipe. GSW je ostao bez D. Lee-a, a u 21 utakmici kada su igrali bez njega izgubili su 18. U prosloj utakmici GSW drzali su se koliko toliko dok se Lee nije povrijedio. Nakon njegovog izlaska Denver lagano privodi utakmicu kraju. PO je, stari lav Miller i ostatak ce dati gas od prve minute, 10-ak razlike ne gine Curryu i drustvu.

P. Pierce 5,5 2 (1,85) - U prosloj utakmici 21 poen i 7 asistencija. Nakon nje trener, a i sam "Čru" je rekao da u velikoj mjeri Boston zavisi od KG-a, te da on treba da uzima i po 20 suteva po utakmici. Green je prva napadacka opcija u napadu i dosta lopti ce ici i njemu. Tako da Pierce-a veceras ocekujem na najmanje 7-8 asistencija.

Premier kladionica
By maxeta
#9983 Pierce P(-5,5+)a-NYK-Bos over asisti kvota 2.0

IguodalaA(-6,5+)s-Den-GSt over skokovi 1.70

Anthony C(-33,5+)-NYK-Bos under 33.5 1.85

...što reći, svi očekuju razigranog garnetta i greena, a tko će im djeliti lopte ? pa naravno , pierce...

...brza košarka, puno napada, pogodaka i promašaja, nema leeja i tko će skakati ? naravno, iggy...

...e već je malo bezobrazno da stave granicu na 33,5 , pa nije boston kanta za napucavanje ... sretno
By Master Yoda
#9985 za danas samo jedan singl:

NewYork/Boston(96,5)-NewYork manje 1,85

prije 3 dana smo svi mogli vidjet kakva tvrda serija nas očekuje, Knicksi su dobili uz samo 85 postignutih koševa, danas su na margini od 96,5 što iznosi čak 11 koševa više nego što su dali u subotu, ako ste gledali utakmicu mogli ste vidjeti da je Boston sve bacio u obranu jer je i njima jasno da jedino tako mogu zaprijetiti Knicksima, Bass i Green su obavili fantastičan posao na Carmelu, bez obzira što je dao 36 koševa za to mu je trebalo čak 29 šuteva i 6 slobodnih bacanja, ako uzmemo u obzir da će Carmelo i čak možda J.R.Smith zabit svoju porciju mislim da ostatak ekipe neće zabit puno i da na kraju završe iznad ovih 96,5. Ukratko, očekujem još jednu utakmicu na nož između ove dvije ekipe i jako malo koševa ukupno

kladionica: Supersport