Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By celavi_stvor
#918 O.J. Mayo / over 15,5 @ 1.85
Iako se vratio Dirk, njemu ce izgleda trebati malo vise vremena da udje u dobar ritam... Po meni ovu marginu od 15,5 koseva na O.J. Maya treba iskoristiti... Od kako se vrati Dirk, Mayo igra dosta lošije, logicno i uzimao je manje suteva... u posljednjih par utakmica zabijao je : 15, 4, 7, 10, 8.. Sto znaci u zadnjih 5 utakmica nije prebacio 15 koseva... tako da mu je prosjek ubacenih koseva spao sa 18,7 na 15,5.. u posljednje vrijeme ga ne sluzi sut za 3 poena.. a vrijeme je da jednu tekmu odigra na svom visokom novou... 16 koševa nije puno.. to je samo po 3 koša u svakom poluvremenu, nek još doda samo jednu tricu + dva slobodna bacanja i ode on lagano preko 15 komada... Dallas je u ruznom nizu od 5 poraza za redom a na njihov teren im dolazi vrlo neugodna ekipa Spursa... Ove dvije ekipe su zadnju tekmu igrali prije 7 dana i Spursi su poderali Dallas sa više od 30 razlike... Tu tekmu je Mayo odigrao katastrofalno kao i ostatak ekipe... Vjerujem da večeras nebi trebali dozvoliti takav potop a ako to misle napraviti njihove glavne zvijezde moraju zablistati...

Detroit under 97,5 @ 1.85
I ovo mi se svidja... Ovo će biti dobra tekma... Ovo su dvije ekipe koje su u posljednja dva dana skinuli skalp ekipi Miamija... i siguran sam da obje ekipe ulaze u meč jako sigurne u sebe i jako napaljene... Čak misli da će ekipa Milwaukeja dobiti ovu utakmicu.. dobro igraju .. Ellis i Jennings su fantastičan dvojac... Bucksi u prosjeku primaju po 95 koša po utakmici a Detroit u prosjeku zabija 93 kosa po meču... U posljednjih 5 međusobnih mečeva Detroit nije uspio da prebaci ovu marginu a ne vjerujem da će i večeras...
By Baja
#920 Meni se isto Mejo over 15,5 cini jako jako dobro pogotovo kad vidim s kim igraju i ako Dallas ode preko 100 trebo bi i on u over inace u Marathonu Mejo je 19,5 a DIrk 9,5
By words of wisdom
#922 Nowitzki over 9.5 marathon
Ne volim igrati igrače over,pogotovo tek nakon ozljede,ali nakon 2 izuzetno loše šuterske večeri 2-10,3-11 mislim da se to nekome poput Dirka teško možete ponovit.Dodatni plus je to što igraju doma protiv Spursa,tako da očekujem veću minutažu i više šuteva pa i pokoje slobodno bacanje.Spursi se kao i uvijek neće pretrgati u obrani.Poznato je da veliki igrači uvijek daju više protiv velikih rivala i nadam se da će tako biti i večeras.U supersportu je granica 12,5.
Sretno svima!
win:15 lose:4
By larsson777
#923 Moze Pierce over i to za visoki ulog. Sve ste vec objasnili,nema potrebe da duzim puno. Proslu tekmu se opasno osramotio, trebalo bi da proradi protiv lose odbrane spoljnih igraca kingsa, jos ako rondo ne bude igrao,mada ni to ne menja situaciju puno kod njega.
By car14
#924 za danas po meni:
clippersi 195,5vise
c.paul 16.5 manje
rondo 14.5manje
kvote iz supersporta
By OT
#925 Cllipersi Utah uopće nije ni iz bliza ista utakmica kao u Salt Lake City-u. Večeras je to sasvim druga priča u ostalom i sama kvota to govori...Večeras skroz slabi parovi ne igram ništa..sutra ima utakmica ranije tako da to nešto budem igrao,ali večeras nema vala ništa...
By royalac
larsson777 said

Moze Pierce over i to za visoki ulog. Sve ste vec objasnili,nema potrebe da duzim puno. Proslu tekmu se opasno osramotio, trebalo bi da proradi protiv lose odbrane spoljnih igraca kingsa, jos ako rondo ne bude igrao,mada ni to ne menja situaciju puno kod njega.

Imam čudan osjećaj da bi ovakvo tumačenje moglo rezultirati kao s Miami-em sinoć i mnogim drugim u prošlosti.

To što je imao loš performans zadnju partiju u pravilu bi moglo značiti da su veće šanse da se ponovi nego da odjednom briljira, pojede parket, proguta obruč il' koji se već izrazi koriste za tumačenje haranja po terenu i zabijanja 20 koševa sa 60% uspješnosti.
heh :)

Ali opet, pošto su velike šanse da neće biti Ronda, teoretski, Pierce bi trebao zabiti koji koš više za povrijeđenog kolegu.

Ja ću na listić njega staviti iz prostog razloga jer mislim da veće fule u odnosu na protekli meč nikako ne može. Jednostavno od onog gore ne ide. 13 poena u 33 minute s ukupno 30ak šuteva, pa nekad je s manje šuteva i približnom minutažom zabijao 40 poena.

Ono što ću ja večeras staviti na tiket:

P.Pierce (Boston) (19,5) - Overčina :)
Dallas (101.5) - Under - prepisah od kolege a moja analiza je, nek idu u pizdu materinu ako zabiju više :)
LA Clippers - Utah - 1 - analiza: sranje od kladionice mi traži minimalno 3 para.

Sretno :)
By SpiGo17
#928 negdje sam procito da ima bolove u desnom kuku i da bi mozda mogo igrati ali o tome ce odluciti doktor. ako bude i igro nece bit bog zna sta.

kao sto sam napiso barca ide u over...89 koševa poluvrijeme je...fali nam jos 63 koša