Iako se vratio Dirk, njemu ce izgleda trebati malo vise vremena da udje u dobar ritam... Po meni ovu marginu od 15,5 koseva na O.J. Maya treba iskoristiti... Od kako se vrati Dirk, Mayo igra dosta lošije, logicno i uzimao je manje suteva... u posljednjih par utakmica zabijao je : 15, 4, 7, 10, 8.. Sto znaci u zadnjih 5 utakmica nije prebacio 15 koseva... tako da mu je prosjek ubacenih koseva spao sa 18,7 na 15,5.. u posljednje vrijeme ga ne sluzi sut za 3 poena.. a vrijeme je da jednu tekmu odigra na svom visokom novou... 16 koševa nije puno.. to je samo po 3 koša u svakom poluvremenu, nek još doda samo jednu tricu + dva slobodna bacanja i ode on lagano preko 15 komada... Dallas je u ruznom nizu od 5 poraza za redom a na njihov teren im dolazi vrlo neugodna ekipa Spursa... Ove dvije ekipe su zadnju tekmu igrali prije 7 dana i Spursi su poderali Dallas sa više od 30 razlike... Tu tekmu je Mayo odigrao katastrofalno kao i ostatak ekipe... Vjerujem da večeras nebi trebali dozvoliti takav potop a ako to misle napraviti njihove glavne zvijezde moraju zablistati...
Detroit under 97,5 @ 1.85
I ovo mi se svidja... Ovo će biti dobra tekma... Ovo su dvije ekipe koje su u posljednja dva dana skinuli skalp ekipi Miamija... i siguran sam da obje ekipe ulaze u meč jako sigurne u sebe i jako napaljene... Čak misli da će ekipa Milwaukeja dobiti ovu utakmicu.. dobro igraju .. Ellis i Jennings su fantastičan dvojac... Bucksi u prosjeku primaju po 95 koša po utakmici a Detroit u prosjeku zabija 93 kosa po meču... U posljednjih 5 međusobnih mečeva Detroit nije uspio da prebaci ovu marginu a ne vjerujem da će i večeras...