Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kazorla20
#979 Momci šta mislite o duelu Afflalo-Duncan 1,75 1,90 , u ponudi u SS...mene vuče na affala...šta vi kažete?

I Deng 17,5...oče li preko?

Ajd da čujem vaša mišljenja,jučer su mi prošli rondo -14,5 i ginobili +13,5....:)
By tony_kukoc
Donga said

Ajmo momci moramo vratiti ono što je Mayo sinoć uzeo.... http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

http://i49.tinypic.com/9r6n4g.jpg

prestrašno jebo ja njemu mater, kad vidim da neko fula igrača za ovakvu cifru gadi mi se klada...i ja ga fulo za 2 soma, nije neka lova al ovo...užas!!!!!!!!!
By tony_kukoc
kukoč7 said

Momci šta mislite o duelu Afflalo-Duncan 1,75 1,90 , u ponudi u SS...mene vuče na affala...šta vi kažete?

Ajd da čujem vaša mišljenja,jučer su mi prošli rondo -14,5 i ginobili +13,5....:)

affalo protiv miamia under po meni 17,5, prevelika margina za ovakvu utakmicu...miami izgubio od detroita i milwakiea i nebi se čudio da unište orlanda 20-ak razlike a to znači i blowout i samim time under affalo i james,vidit ćemo...
By tony_kukoc
#982 m.gasol(14,5)-under teško da gasol može preći ovu marginu, svi znamo da će bit malo koševa i u reketu će se teško borit potiv grdosija...po meni prolaz 9/10
By tony_kukoc
#983 b.lopez(18,5)-over čovjek je u fenomenalnom nizu overa i u odličnoj formi. uzima 15-20 šuteva i odlično pogađa slobodna bacanja... ukoliko nebude blowouta u san antoniu a mislim da neće jer je brooklin solidna ekipa mislim da je lopez neupitan za glatki over!
By euskal
#984 Walker under 17,5,
James over 26,5,
Harden over 26,5,
OKC(206,5)-Phx under

danas se nadam nastavku od jucerWink
By Hakim
#985 pozdrav momci evo nekih moji parova i nešto analize

k.Walker 18.5 under, po meni prevelika granica nekad bio narodni heroj, previše je dobrih igrača na njegovoj poziciji koji se takođe moraju rotirati a bogami i zabijaju solidno tako da on po meni nije više prva opcija a i u padu forme je, također u prilog ide granitna odbrana Chicaga.

orlando - miami 8,5 H2 neigram zato što moraju kao što smo neki dan mislili protiv Milwakija nego zato što je Orlando užas živi a pogotovo onaj Affalo 17.5 :-) kojeg sam čekao, njih je jedan Toronto bez Bargnanija i Valenciunasa deklasirao. Slažem se sa Toni Kukoćem gore.

j.Harden 26,5 over, ako neigra Smith mislim da če se šetati na ulaz u reket a pogotovo šut koji mu je trenutno vrlo stabilan, a pomalo jel volim ovog igrača a još iz moje ekipe :-)

M.Ginobili 14,5 over, mislim da je ovo presmiješna granica za njega pa on ima sigurniji šut od Parkera nego igra manje, bookeri misle da će ovo biti lagana tekma pa da neće imati veliku minutažu a ja mislim suprotno.

Kladionica Premier

Toliko od mene idemo sa komentarima
By NYK
#986 vučević 10.5 više ili vučević 12.5 manje?? prvi koef lutrija,2. favorit
By Baja
tony_kukoc said

b.lopez(18,5)-over čovjek je u fenomenalnom nizu overa i u odličnoj formi. uzima 15-20 šuteva i odlično pogađa slobodna bacanja... ukoliko nebude blowouta u san antoniu a mislim da neće jer je brooklin solidna ekipa mislim da je lopez neupitan za glatki over!

imas ga u germaniji na 16,5Cool
By NYK
kukoč7 said

Momci šta mislite o duelu Afflalo-Duncan 1,75 1,90 , u ponudi u SS...mene vuče na affala...šta vi kažete?

denga u lutriji imaš a 15.5, u favoritu na 16.5... nema smisla uplaćivati onda na 17.5