Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By SpiGo17
#1050 New York danas nakon 3 dana igra protiv Portlanda i mislim da ce dobiti sa 9 razlike i taj hendikep igram na njih !
Mislim da tesko da cemo vidjeti 2 poraza u nizu i jos k tome na domacem terenu...

New Orleans - Atlanta - ovdje moze biti i iznenadenja ili uvjerljiva pobjeda Atlante ! Igram na njih zbog ljepe kvote na cistu 2 1,75 i nadam se da mogu dobiti jer New Orleans nije nesto.

Denver - L.A. Clippersi - vise od 205,5 koša . Inace ne volim igrati vise koseva pogotovo kad je granica jako visoko. ali prema zadnjim utakmicama tj. zadnjih 7 svaka je isla preko 200. Tocnije jedna preko 202, jedna preko 205 , a ostali 5 utakmica preko 210 koša ! Bio bi lud kad nebi igrao preko ove granice ! Pogotovo kad je Clippers u strasnoj formi i svaku utakmicu ide preko 100..takoder i Denver zadnjih 5 utakmica , 4 je isao preko 100 tek ovu zadnju slabo 72 kosa ali bez obzira na to sve ostalo ide u korist OVERU :) Sretno svima s ovim parom.

Lakersi - Philadelphia - Under 202,5
Lakersi su napokon krenuli igrati i sad imaju doma okrenuti omjer u pozitivan ( 15-15 )
Zadnjih 5 utakmica prosjek 107 koseva Lakersa lijepo zvuci za Over ali za to su potrebne dvije ekipe. Ako i ude 107 koseva lakersa ne vjerujem da ce Philadelphia danas zabiti 95 koseva. i ako zabije nije islo preko granice. Mislim da ce ovdje biti velika razlika a i kada to naprave malo ce usporiti u napadu. SRETNO

Detroit - Sacramento . Po meni jako teska utakmica za prognozirat ponajprije zbog dobre igre Sacramenta. Pobjedili su New York, Boston uvjerljivo pa cak i Portland. Te tri utakmica preko 100 koseva. Inace im je prosjek 97. S druge strane Detroti koji takoder ima 4 pobjeda od 5. Pobjedili su Miami, Milwaukue, Washington 2 puta i u dobroj su napadackoj formi iako im je prosjek 93 kosa. Ako gledamo primljene koseve. Sacramento protivnicima dozvoljava 100 koseva u prosjeku dok Detroti 95. U super sportu je granica 196,5 kosa i mislim da je to tu negdje. I usudim se igrati OVER. iz jos jednog razloga a to je da su zadnje 3 medusobone utakmica isle debelo gore.
105:103
112:124
114:108

Zanima me misljenje za Washington - Dallas? 5 poraza Dallasa, Washington slab ali govore da je favorit. Losa forma Nowitzkog. Najgora utakmica za igrati. Neznam dali ce Dallas krenut bolje, mozda odigra na nivou Nowitzki. Mozda Washington odigra bolje jer stvarno nisu tolko losi kako rezultati pokazuju. Pa trazim neko misljenje? Nisam pametan
By Baja
larsson777 said

Thornton nece igrati za kingse veceras,a kakva je situacija sa Carmelom?

Melo reko da ne osjeca nikakvu bol mislim da je velika sansa da nastupi veceras ali danas se vraca Amare nadam se da nec unistit kemiju u momcadi.Cool
By OT
#1058 Radi BH Play ali isto kao da ne radi nema košarkaša,nema zbrojeva poena ekipa...Da hoće više i ova karavana od praznika proči da rade kako treba kladionice...