Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By MvP39
#2114 natjecanje u psovanju (Y)

marley said

MvP39 said

Evo moj tiket za veci ulog:

Cousins D.(19,5) manje (1,85)
Bas par postova prije netko je rekao da je Cousins upitan. To sam i ja vidio i to je jedan od razloga zasto ocekujem da ode manje. Iako je obrana Miamija jako losa na centru ja mislim da ga mogu zaustaviti ispod ove granice. Cuvat ce ga Anthony vjerovatno koji je veliki borac i nije bas toliko los u obrani kako svi govore. Proslu tekmu sam igrao isti ovaj par, ali je ludak dobio 14 slobodnih i gotovo samo s njima presao ovu granicu. Imo je i 14 suteva sto ga je dovelo do 29 poena. Iako su igrali i Evans i Thornton. Obojica su se potpuno oporavili i ocekujem da uzmu puno suteva, sto znaci da ce Cousins manje puta sutnit. Samo da ne dobije puno bacanja i nema sanse da prede 20 poena.

Mayo O.J.(17) manje (1,85)
Nisu nase kladionice lude sto stavljaju 14,5. Glavna stvar, koju nitko nije spomenio na forumu danas, je: CUVA GA TONY ALLEN. Odlican obrambeni igrac, jedan od najboljih. Meni je to dovoljno za igranje ovog tipa, ali evo jos par stvari. Memphis prima jako malo koseva jer igraju dobru obranu. Svi igraci u Dallasu su se oporavili, Nowitzki usao u formu, Collison ubija na playu, a jos su tu i Kaman, Carter i Marion. Jednostavno Dallas ima predobre igrace da bi se Mayo istaknio danas i zabio 18+ poena.

kvota: 3,42

Mah Cousins danas nije upitan zbog nekakve ozljede, preti mu suspenzija -> Following Thursday's loss to the Mavericks, Demarcus Cousins said the Flagrant 2 elbow that got him ejected "wasn't intentional."

Nitko nije spomenuo da igra O.J.Mayo danas protiv bivšeg kluba, to zna ponekad napaliti igraća, i vrlo bitan podatak je isto to, što je kod kuće puno bolji nego u gostima...

Ne kažem da nećejo ovi tipovi biti GREEN, isto sam ja odigrao O.J.Maya under 19,5 kad je još bila takva granica u marathonbetu zbog Memphisove dobre obrane i širine Mavsov, isto se slažem za Cousinsa under, ali mnogo veći razlog za ovaj bet je povratak Evansa i slabe predstave protiv MIA od njega u prošlim sezonama, anyway samo sam hteo da opozorim na ovo, GOOD LUCK http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Kasno sam vidio tvoj post o cousinsu za suspenziju, ali evo prosao je. Kad sam gledo po donbestu vidio sam upitan nisam ni gledo razlog, promaklo mi. Dobro je sto sam odigrao jer je proslo :D Kasnije cu stavit opet 2 para. Sretno svima !
By Melo_7
#2115 ma nemojte se raspravljat sa budalama.nastavimo analizirati.
moji prijedlozi za danas:

A
Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder(k.p.)
2
1.45

B
New York Knicks - New Orleans Hornets(k.p.)
1
1.30

C
31,5 - ANTHONY C. (NYK)(Br.koš.igr.)
2
1.85

D
23,5 - WESTBROOK R. (OKC)(Br.koš.igr.)
2
1.85

E
24,5 - IRVING K. (CLE)(Br.koš.igr.)
2
1.85
By NYK
kneza88 said

royalac said

cipi cips said

kneza88 said

ja nevjerujem da sam još jednom ispao glup i uzeo neke parove odavde koji su bili najviše spominjani . pa vi ljudi pojma nemate o nicemu, pa jebote od svih parova ne pogodite ni 4%. Kladionice trljaju ruke kraj takih budala ko vi i mene budale kad sam vas slušao za bilo šta. kao neke informacije dajete !? užas klošara i klinaca retardiranih kojima nebi ni dala cura u ss- u da uplate listić . . jebite se svi

A tko si ti? Ovo ti je prvi post i pricas takve gluposti.Sigurno se puno razumijes u nba kad ovamo dolazis samo da bi prepisao parove.Ajde prosetaj dalje

Iskreno, tip je u neku ruku i ispravne stvari rekao.

Za analize tipa 'taj i taj je ljut, večeras ide u over' ili 'dokazat će da može' pa uz to se još doda da je zicer večeri ili recimo 'nn ekipa je nabrijana, hendikep za visoki ulog' i slične stvari bi recimo (teoretski) na forumu trebale rezultirati momentalnim banom.

Bez obzira prošao taj par ili ne, na osnovu nečije 'nabrijanosti' ne možeš nekome sugerirati da baci pare bezveze, nije NBA 'ispuni mi želju' jbt pa da pobijedi ko kad hoće ili da neki igrač zabije 40 poena kad mu se digne.

Rijetko kada nešto napišem, najčešće igram za sebe i na svoju odgovornost. Recimo sinoć, napišem da neće nastupiti najbolji igrač Indiane (bukvalno 50% ekipe je zpr on) i onda poslije neko opet forsira 'svejedno hendikep'.
Ne mogu sada tražiti ko je to bio ali ako se pronađe u ovom mom komentaru zamolio bih ga da mi kaže kada je posljednji put gledao meč Indiane?
Pa 50% napada i 60% odbrane je Paul George za Indianu. Bukvalno sam sumnjao u pobjedu uopše a kamo li da 'lagano prođe' hendikep i to od 11.5 poena. Hvala Bogu pa kao što napisah, na vlastitu odgovornost igram i rijetko kome nešto sugeriram za visoki ulog obzirom na visok rizik svakog para kada je u pitanju NBA ali eto baš na tom paru sam sinoć extra profitirao. Drugi u kombinaciji je bio hendikep na Miami.

Letačima (posjetiocima koji su tu da bi prepisali par) sugeriram da prije nego ga prepišu i sami provjere kolike su šanse da prođe.
Recimo, odmah nakon što je ispao George iz kombinacije, prvi post je da bi David West trebao otići u over, morao sam i to komentarisati jer taj tip po meni u zadnjem periodu jednostavno NE MOŽE gurnuti loptu kroz obruč. Već neko vrijeme kako gledam utakmice, sve manje i manje mu ide šut. Sva sreća pa ima vrhunski pregled igre a o načinu na koji brani ne treba ni trošiti riječi, inače, da neme ove druge kvalitete kao šuter teško da bi glatko igrao u prvih 5.

Bilo kako bilo, danas novi dan, nova nafaka.

Vi koji pišete, vodite računa šta pišete i ne razbacajte se sa procentima preko 80% ili riječima 'zicer', 'sigurica' i slično, a vi koji čitate (prepisujete) još jednom sve što ste izdvojili provjerite.

SRETNO.

eto bas to. samo sam napisao to u malo živčanijem obliku, jer sa debilima nemožeš lijepo. i ponavljam ja sam još gluplji jer sam slušao.aj

nemoraš se sada izvlačiti... a otkud ti pravo da nekog nazoveš debilom na ovom forumu?sad si ti takav ispao ovim postom pred svim članovima ovoga foruma.Je li te netko tjerao da uplatiš te parove? NIJE.Je li te netko tjerao da se regaš na forum? NIJE. Onda za svoje promašaje sam snosiš odgovornost jer ti ljudi nisu pisali parove da profulaju nego da pogode,a to što je sinoć tako loša večer svima nama bila stvar je sreće.Ovime si uvrijedio sve članove foruma jer je jučer rijetko ko dobio i sve si nas nazvo debilima,pa onda smatram da ti i nije mjesto tu sa DEBILIMA jer si ti najpametniji i nemaš se šta dopisivat i slušat DEBILE.Zelim ti svu nesreću sa parovima da nikad ništa ne dobiješ.A ovog foruma se okani i pusti nas DEBILE da funkcioniramo u miru kako smo i dosad.
By laptop
#2120 mislim da bi najpostenije bilo da svatko na ovom forumu napise svoje parove ali sa bar nekim kratkim analizama pa makar to bile i "imam filing da ce zabit 30" ili "bit ce nabrijan" ....a sada na svakom posebno je koliko ce ciju analizu uzeti u obzir i kladiti se na tudje parove...
stvarno nema smisla samo napisati npr Durant over.... napisi barem mislim da ga cuva losiji igrac i to je to... svatko ce se kladiti na temelju nekog osjecaja ili dobre analize...
By Baja
#2121 Bog ostao i prebivao medu nama. AMEN Cool

oni koji igraju za 20 tak kuna 4 i vise parova nemaju pravo na nikakav los i negativan komentar prema bilo kojem clanu ovog foruma jer ni baba vanga nemoze pogodit toliko nba parova na jednom listicu.
Sretno svima veceras!
By entuzijast
entuzijast said

bok,

ima li netko komentar na toronto vs mill? over jennin ili ellisa.?

pratim vas i sve pohvale svima na trudu

ima li tko za savjet??
By entuzijast
mhkladionicar said

entuzijast probaj onda ellis over 17.5 bio bi red da i on ode u over,tradicionalo uvijek igra dobro protiv toronta

da 26 je zabio u predsezoni, hvala