Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By mestar_10
#2199 Rajon Rondo Broj poena igrača 14,5 tip: manje

Rondo ima 2 overa u posljednjih 8 utakmica u kojima je nastupao. Zbog čega bi trebao u over baš protiv Charlotte, meni nije jasno. Rondo je igrač koji prije svega gleda kako razigravati svoje suigrače a danas bi to mogao raditi vrlo često. S obzirom na to da igraju protiv vrlo slabog protivnika te da je moguće da utakmica rezultatski bude završena ranije, a Rondo ostane na nekih 30ak minuta, ova granica je za dva koša previsoka. Boston je u dobroj formi, ušli su u seriju pobjeda, što znači da baš ništa ne treba mijenjati. Charlotte je inače i momčad protiv koje Rondo u karijeri ima najslabiji učinak što se tiče poena, zadnje dvije sezone je imao po 2 undera i 1 over protiv njih, a godinu prije toga - tri lagana undera.
By marley
#2200 G.Dragić (PHO) under 15,5 @1.76 SuperSport

Ako je imao jučer Lillard problema u napadu i dao mu devet poena, zatim i danas ne oćekujem neki strelski većer Dragića. Igrajo protiv Oklahome gdje će se brinuti za njega fizikalec Westbrook. Tu je i blagi pad performansa Dragića, 9, 21, 12, 12 i 7 poena su njegovi posljednji totali. Prosjek mu je 14,2 ppg, ovu granicu bi prešao na 15 od 37-ih odigranih utakmica, s time da je dao više puta 16 ili 17 poena, gdje sam danas zbog protivnika vidim i njegov maximum. U prvoj međusobnom utakmici im je dao 16 poena, također je pogodio dvije trojke, a to za njega nije tako čest uspjeh, pogotovo ne u zadnje vrijeme. Ako ne bude natprosječno raspoložen ja ga očekujem negdje oko 12 do 14 poena.

Sviđa mi se isto K.Walker under 16,5, zato što igra protiv Ronda, i to u gostima, nije u tako dobroj formi, posebno ne u gostima, prošlo sezonu dao jim je 16, 7 i 8 poena. U zadnje vrijeme nije u baš predobri formi, zadnjih 11 utakmica 3x išao preko ove granice. Mislim da imajo Bobcatsi dovoljno širine za šutove, u zadnjim utakmica mu je prosjek samo oko 10 šuteva i 3-4 slobodna bacanja. GL http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif
By Matya EllisMVP
#2201 Pozdrav momci.. Nemam danas nesto puno vremena ali bit ce par analiza kasnije popodne. Šta se tice ovih ideja koje su se pojavile ja sam za obje. Mislim da su jos jedan ili sva moderatora nuzna jer forum raste iz dana u dan a i gazdu bi se rasteretilo malo.

Citamo se malo kasnije a do tad igrajte na Duvnjaka under. Wink
By cipi cips
mhkladionicar said

15.01.2013. 01:00
Washington - Orlando
Arron Afflalo (Orlando) over 17.5 1.85

-zadnji put sam ga under igrao i promasio,veceras cu odigrati over jer igra protiv dosta slabije ekipe,clippersima je u zadnjoj dao 30poena iako je na poluvremenu imao 7,pokazao je da je u dobroj formi i ocekujem i veceras od njega najmanje 18 poena,protiv washingtona je igrao dva puta ove sezone i dao im 26 i 15 poena,upravo zadnju su igrali u gostima kao i veceras i tu je zabio 26 poena uz sut 9/21 sigurno bi imao i vise da ga je isla trica 1/6,mislim da ce veceras imati bolji sut za tri jer tesko da moze ponoviti opet takvu utakmicu,a tu ce biti i koje slobodno u toj utakmici je imao 7/7 ocekujem i veceras da uzme oko 20 suteva i da ce ubaciti najmanje 2,3 trice uz to ce mu biti dovoljno jedno 4 kosa za dva poena,i uz slobodna bacanja bi trebao preci ovo bez problema

15.01.2013. 02:00
Memphis - L.A. Clippers
Marc Gasol (Memphis) over 11.5 1.85

-ovo mi je zaista mala granica sto nudi premier kladionica i moram je odigrati,gasolu je potrebno veceras najmanje 6 poena za dva da predje ovu granicu iako nije u nekoj formi ali ovu granicu je u zadnjih 10 utakmica 5 puta presao,jos kada se vidi kako je igrao na pocetku sezone u prvih 19 utakmica on je 17 puta presao ovu granicu zasto onda ne bi i veceras,igra protiv clippersa kojima je zabijao i daleko preko ove granice pa covjek je u zadnji 5 utakmica prosle godine protiv clippersa davao 20,19,23,23,8 (ovdje je imao slab sut 1/8) ja cu ga odigrati na jaci ulog jer mi je granica stvarno mala za ovakvog igraca

15.01.2013. 02:30
Dallas - Minnesota
Nikola Peković (Minnesota) over 17.5 1.85

-doslo je vrijeme i za pekovica koji ce danas igrati protiv kamana koji nikad za mene nije bio neki vrhunski centar,dallas je protiv cousinsa primio 29 poena,pekovic bi isto mogao preci granicu od 20 poena ove sezone im je zabio 21 i 20 poena,love ce prema informacijama opet biti out tako da ce pekovic opet uzeti dosta suteva,u gostima protiv dallasa ove sezone je imao vec 13 poena na poluvremenu,interesantno je kod njega da prvo poluvrijeme odigra odlicno a 2pl slabije,ja se nadam da ce veceras citavu utakmicu odigrati dobro i da ce zabiti najmanje 18poena

Sto se tice Gasola,veceras ce imati sigurno vise suteva.Nema sigurno Rudya Gaya kojemu je umrla baka(RIP).Veceras je griffin na Z-Bou tako da bi mogao Marc lagano u over.
By marley
mhkladionicar said
Memphis - L.A. Clippers

-ovo mi je zaista mala granica sto nudi premier kladionica i moram je odigrati,gasolu je potrebno veceras najmanje 6 poena za dva da predje ovu granicu iako nije u nekoj formi ali ovu granicu je u zadnjih 10 utakmica 5 puta presao,jos kada se vidi kako je igrao na pocetku sezone u prvih 19 utakmica on je 17 puta presao ovu granicu zasto onda ne bi i veceras,igra protiv clippersa kojima je zabijao i daleko preko ove granice pa covjek je u zadnji 5 utakmica prosle godine protiv clippersa davao 20,19,23,23,8 (ovdje je imao slab sut 1/8) ja cu ga odigrati na jaci ulog jer mi je granica stvarno mala za ovakvog igraca

Prije nekoliko vremena došla je obavest koja daje ovi okladi dodatan veliki + -> Rudy Gay will miss Monday's game against the Clippers in order to attend the funeral of his grandmother. Rudy Gay je vrlo bitan za Memphis, uzima puno šuteva, tako da se Gasola možda splati probat over i za nekoliko veći ulog, good luck :)
By slaven96
#2205 K. Walker manje od 16,5
Po meni zicer dana. Mislim da ne trebam previše pričati o Rondovim obrambenim sposobnostima, a kao što je već @marley spomenuo nije u formi..

P. S. ja podržavam prijedlog @royalca :D
By Pana
#2206 Tiket 1:
Dragic 15,5 manje - u losijoj je formi (poslednje tri utakmice 12, 12, 7 poena), a cuva ga ludi Westbrook, jedan od boljih cuvara na poziciji pleja,
M.Gasol 11,5 vise - izostanak Gay-a. Standardno uzima oko 10-ak suteva, a cenim da ce zbog izostanka Gay-a uzeti bar 13-14. Dobar je izvodjac slobodnih i uz ovoliko suteva prelazi ovako malu granicu,
Walker 16,5 manje - losija igra u gostima i nabolji plej cuvar sa druge strane. Takodje Charlotte ima dosta dobrih igraca u rotaciji na pozicijama 1 i 2,
6,33 - ovo ide na veci ulog, dosta mi je realna ovaj tiket

Tiket 2:
Jefferson 17,5 vise,
Affalo 17,5 vise,
Washington 1,
kvota 6.

Jbg od kako sam se ozenio i zaposlio, nemam previse vremena za pisanje analiza, trudim se svaki dan da ostavim nesto, ali ne mogu da pisem eseje - nema se vremena.
By euskal
#2207 danas za 1,2 kosa snizene margine u HL,pa uplatio jer imam dobrih iskustva sa time

Wash
-bez obzira na iznenadjujucu pobjedu Orlanda u Staples Centru kojom su prekinuli niz od 14 uzastopnih pobjeda LAC,danas im ne dajem puno sanse protiv preporodjenih Wizards.Domacin je skinuo skalp OKC i prije 2 dana Atl i najveci dobitak im je povratak Ivana Zidarica nakon 33 utakmica koje je propustio(ubacio 14 koseva uz 4 assista u 21 min),vecina igraca se oporavila(Martin i Crawford vjerovatno nece biti spremni),a s druge strane je prava bolnica(Davis,Ayon?,Hedo,Harrington,Moore).Prije 15ak dana Wash je nekompletan uspio dobit 105-97,ne vidim zasto danas nebi ponovio.
Mia under 99,5
-u zadnjoj su razbili Sac u gostima najvise zahvaljujuci Chalmersu i njegovih 10 trica cime je izjednacio 20g stari rekord Shawa,ali danas im nimalo nece biti lako u paklu SLC kod Utaha koji je poznat kao jedna od najboljih domacih ekipa.U zadnjih 8 utakmica jedino su LAC uspjeli preci ovu marginu,ali oni ionako ne odgovaraju domacinu,s druge strane prvak se muci na gostujucim parketima.
Irving over 22,5
-jucer je ubacio 15 koseva,ali razlog je blowout i nije previse forsirao 7-15,sta je 3-4 suta manje od prosjeka,a zanimljivo da nijednom nije izlazio na liniju slobodnih.Mislim da maleni Thomas nema nikakve sanse u matchupu protiv njega(u dosadasnja 2 njihova sraza Kyrie je ubacio 23(8-21),22(8-18) uz prosjecno 5 izlazaka na liniju slobodnih bacanja.
Cousins over 17,5
-doma se vrti oko 18ppg(6-14) u 32 min koliko provodi na parketu.Mislim da u odsustvu Varejaoa tesko ce ga njegova zamjena Zeller moci zadrzat iako se radi o solidnom igracu.Prije 2 tjedna je ubacio 18(7-17) u porazu 97-94.U utakmicama sa danom odmora ubacuje 18.2(46% suta).
Afflalo over 17,5
-ova margina mi nikako ne ide u glavu s obzirom na izostanke velikom broja igraca,a pogotovo Davisa i samim time Arron postaje glavni igrac sta je uostalom pokazao u zadnjim utakmicama.Zadnju utakmicu je granica bila 19.5 i zabio je 30 koseva i u najmanju ruku je bilo ocekivano da ce se povecat za kos,a ne smanjit za 2.Otkad nema Davisa biljezi oko 22 kosa u prosjeku uz 17 uzetih suteva(blizu 50% uspjesnosti),na gostujucim parketima ubacuje 20ppg i u zadnjih 5 matchupa protiv Webstera ima 4 overaWink.
By larsson777
cipi cips said

mhkladionicar said

15.01.2013. 01:00
Washington - Orlando
Arron Afflalo (Orlando) over 17.5 1.85

-zadnji put sam ga under igrao i promasio,veceras cu odigrati over jer igra protiv dosta slabije ekipe,clippersima je u zadnjoj dao 30poena iako je na poluvremenu imao 7,pokazao je da je u dobroj formi i ocekujem i veceras od njega najmanje 18 poena,protiv washingtona je igrao dva puta ove sezone i dao im 26 i 15 poena,upravo zadnju su igrali u gostima kao i veceras i tu je zabio 26 poena uz sut 9/21 sigurno bi imao i vise da ga je isla trica 1/6,mislim da ce veceras imati bolji sut za tri jer tesko da moze ponoviti opet takvu utakmicu,a tu ce biti i koje slobodno u toj utakmici je imao 7/7 ocekujem i veceras da uzme oko 20 suteva i da ce ubaciti najmanje 2,3 trice uz to ce mu biti dovoljno jedno 4 kosa za dva poena,i uz slobodna bacanja bi trebao preci ovo bez problema

Memphis - L.A. Clippers

15.01.2013. 02:30
Dallas - Minnesota
Nikola Peković (Minnesota) over 17.5 1.85

-doslo je vrijeme i za pekovica koji ce danas igrati protiv kamana koji nikad za mene nije bio neki vrhunski centar,dallas je protiv cousinsa primio 29 poena,pekovic bi isto mogao preci granicu od 20 poena ove sezone im je zabio 21 i 20 poena,love ce prema informacijama opet biti out tako da ce pekovic opet uzeti dosta suteva,u gostima protiv dallasa ove sezone je imao vec 13 poena na poluvremenu,interesantno je kod njega da prvo poluvrijeme odigra odlicno a 2pl slabije,ja se nadam da ce veceras citavu utakmicu odigrati dobro i da ce zabiti najmanje 18poena

Sto se tice Gasola,veceras ce imati sigurno vise suteva.Nema sigurno Rudya Gaya kojemu je umrla baka(RIP).Veceras je griffin na Z-Bou tako da bi mogao Marc lagano u over.
gde si nasao to za Gaya?
By marley
#2209 @larsson777
- ovdje imaš obavest za Gaya: http://www.commercialappeal.com/news/2013/jan/13/grizzlies-rudy-gay-wont-play-against-clippers-on/
- ovdje imaš inaće sve obavesti u vezi sa NBA, vrijedi zapamtit ovaj link: http://www.rotoworld.com/sports/nba/basketball?r=1