Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By canca
#2669 Kirilenko over 14,5 1.70 - Bolnica Minesote povecala se za jos dva clana Shveda i Pekovica. Oni se pridruzuju Leeu , Royu , Ljubi i Budingeru koji su vec od prije out. Tako je veceras Kirilenko ''vođa'' momcadi i on ce morati najvise povuci ako zele ista uraditi. Vidim ga na 20+

Houston 2 1.60 - gore sam naveo da je Minnesota u velikim problemima sto se ozljeda tice. Hosuton nema nekih problema s ozljedama ali imaju s igrom. Nanizali su cak 6 poraza i jako lose igraju sto nismo navikli gledati od njih. Ja sam cak probao sinoc na njih po 2.70 kvoti jer sam mislio da ce napokon proraditi a oni me opet razocarali. Mislim da veceras dobijaju jer Minnesota je jako oslabljena i koga ce dobiti ako ne njih.

Harden over 26,5 1.85 - upao je u losu formu , uzima dosta suteva ali ih vecina ne ulazi. Igrao sam ga zadnja dva puta i oba puta me je oborio i mislim da ce veceras biti treca sreca. Medju top 5 je strijelaca ove sezone , na prosjeku je 26,6 poena. Mislim da prolazi ovu granicu jer ce tesko tko njega zaustaviti iz ovakve Minnesote.

Ukupna kvota 5,03
By Baja
#2674 Kiriljenko u ss 17,5 ja to jednostavno moram uzet under jer mi on nikad nije bio neki scorer i potrosac pa makar veceras zabio i 50 ocekujem da protiv houstonu povuku nizi i brzi bekovi veceras
By iggidala
#2675 Jucer oba prosla http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif
Za danas D.Cousins over 1.85 2 - Iz razloga sto je Charlotte tanak pod kosem,a i Evans jos nije on pravi, sto znaci vise lopti za Cousinsa + Tko zeli moze i Jeffersona over 17.5 1.85 http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif Sretno!
By comi
iggidala said

Jucer oba prosla http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif
Za danas D.Cousins over 1.85 2 - Iz razloga sto je Charlotte tanak pod kosem,a i Evans jos nije on pravi, sto znaci vise lopti za Cousinsa + Tko zeli moze i Jeffersona over 17.5 1.85 http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif Sretno!

Cousins već nekoliko utakmica je glavni u ekipi, puno poena, a za centra loš postotak šuta... Koliko sam pratio, Evans i nije loš, vraća se polagano... Nemoj nikako s nekim većim ulogom :) P.S. Cousins mi je omiljen igrač ove godine :D
By stephen dedalus
#2677 Evo jos jedan od mene.
Atlanta-San Antonio kp2 kv:1,55
Još jedna utakmica gdje su rivali imali mečeve noć ranije. Atlanta je kao što svi znamo u pomalo haotičnom stanju, svađe i povrede su ih načele, sinoć je Lu Viliams sjebo zglob i upitan je za večeras, a Horford sinoć nije ni igrao zbog povrede, pitanje je hoće li igrati kakav će biti. S druge strane Spursi imaju duboku klupu i uvijek se mogu oslonuti na klupu da odradi dobar posao ako stratere ne bude išlo. Toni i Timi igraju u velikoj formi, pa očekujem pobjedu gostiju večeras. Ovaj par kombinirati sa Hjustonom kp2.

niko da mi odgovorio na ono moje pitanje :S
By bukefal123
#2681 sinoć pogodio evansa manje oklahomu x2 i ronda over ali me rušio čilić budala...
dns solidna ponuda, pa da vidimo šta bude

Jefferson 17.5 over-iako me rušio za preko 10 soma nedavno volim ga igrat i moj omiljeni igrač za over, doma zabija više nego vani, a noćas doma igraju protiv Clevelanda koji ne brani baš dobro poziciju centra... Big Al je dobar centar koji je u stanju svakome utrpati preko 20 poena, a što je najbitnije ušao je u formu, u zadnje 4 tekme je zabio 26, 23, 20, 23 poena, a nakon 5 dana odmora nadam se da će nastaviti niz... prosjek poena ove sezone mu je 17.4, postotak šuta oko 48% 7.3-15.2 dok slobodna bacanja ima oko 85% u prosjeku, što je odlično za centra. Prošle sezone im je utrpao 25 poena u gostima, a ako je išao preko ove margine protiv Atlante, Miamia itd. može i protiv slabašnih Cavaliersa

Noah 12.5 under-ovaj par ne preporučujem za visok ulog ali vjerovat ću statistici ovaj put... u zadnjih 19 tekmi 5 puta je samo išao preko ove margine, prosjek mu je 12.4 poena uz šut 4.7-10.2 uz oko 80% slobodnih bacanja... vidi se da malo šutira a i preko puta ga čeka jako dobar branič Gasol
Jedna jako zanimljiva informacija(ako dobro vidim :P ) je ta da Noah nijednu tekmu nije išao preko ove margine u cijeloj svojoj karijeri protiv Memphisa tako da sumnajm da će i dns :P

Lee 20.5 over-igrač koji puno šutira i zabija, prosjek šuta 8.2-15.6 tj. preko 50% i slobodna uz 80%
ove sezone im je zabio 26 poena, a prošle sezone 28 i 25 poena... Curry je out tako da se očekuje još više poena od Lee-a...

sretno ko prati, pozz :)
By kokodril
#2682 Stipe dedicu ,goodnes je na putu,zato nema odgovora,ali kad objavi iducu bit ces u njoj
Molio bi pomoc od jucer preko racunala nisam u mogucnosti ucitati stranicu,sve druge mi ucitava,javlja 403 forbidden
You dont have permission to acces.......
Appache server...port80
Ako netko zna molio bi da mi javi
By mjordan23
#2683 evo napokon forum proradio :)
imao sam toliko toga za napisat od preksinoc, ali sad se toliko toga nakupilo, da bi vjerovatno napisao cijeli esej pa cu samo preskocit na danasnje parove, uz komentar da je prekjucer bio odlican dan, a jucer jos bolji. eto, nadam se i danas odlicnom
1. tiket
houston x2 - vec sve receno
cousins 18,5 over - njega se najvise bojim danas jer vec dugo ide u overe i mora kad-tad zakazat. sinoc opet u overu i igrao je dobro, ali opet izgubio. mozda mu je dosta da igra dobro, a konstantno gubi. ali eto morao sam ga stavit jednostavno jer je premocan, kad jedan centar zabije memphisu 20+ koseva, e onda znas da je vrhunski pa kako onda nece danas charlotti jednoj. za kraj, posto igraju protiv charlotte protiv koje imaju sanse pobijedit, nadam se da ce se onaj gornji dio o kojem sam pricao (gubljenju i demotivaciji) ponistit.
2. tiket
jefferson 17,5 over - ne svidja mi se dizanje sa 16,5 na 17,5 kao ni na cousinsa sa 16,5 na 18,5, ali to samo znaci da je u dobroj formi i da puno zabija. zadnjih 5 prosjek 21,4, zadnjih 10 je 20,4. drugi razlog - igraju protiv clevelanda koji je los na toj poziciji, ozlijedjen varejao. iskreno, mislim da bih ga igrao i da varejao igra. treci razlog, igra kod kuce gdje je puno bolji i gdje ima prosjek 19,8, za razliku od gostujucih 15,9.
batum 17,5 over - u odlicnoj formi, zabija 20+ vec nekoliko utakmica. isto drugi razlog je da igra kod kuce gdje ima bolji prosjek od 20 ppg (u gostima 14,6) iako kao sto sam vec rekao, u zadnje vrijeme ga jednostavno ide i u formi je pa zabija vise i u gostima. u zadnjih 5 utakmica prosjek 22 ppg. sretno