- 20 Jan 2013, 05:46
evo napokon forum proradio
imao sam toliko toga za napisat od preksinoc, ali sad se toliko toga nakupilo, da bi vjerovatno napisao cijeli esej pa cu samo preskocit na danasnje parove, uz komentar da je prekjucer bio odlican dan, a jucer jos bolji. eto, nadam se i danas odlicnom
1. tiket
houston x2 - vec sve receno
cousins 18,5 over - njega se najvise bojim danas jer vec dugo ide u overe i mora kad-tad zakazat. sinoc opet u overu i igrao je dobro, ali opet izgubio. mozda mu je dosta da igra dobro, a konstantno gubi. ali eto morao sam ga stavit jednostavno jer je premocan, kad jedan centar zabije memphisu 20+ koseva, e onda znas da je vrhunski pa kako onda nece danas charlotti jednoj. za kraj, posto igraju protiv charlotte protiv koje imaju sanse pobijedit, nadam se da ce se onaj gornji dio o kojem sam pricao (gubljenju i demotivaciji) ponistit.
2. tiket
jefferson 17,5 over - ne svidja mi se dizanje sa 16,5 na 17,5 kao ni na cousinsa sa 16,5 na 18,5, ali to samo znaci da je u dobroj formi i da puno zabija. zadnjih 5 prosjek 21,4, zadnjih 10 je 20,4. drugi razlog - igraju protiv clevelanda koji je los na toj poziciji, ozlijedjen varejao. iskreno, mislim da bih ga igrao i da varejao igra. treci razlog, igra kod kuce gdje je puno bolji i gdje ima prosjek 19,8, za razliku od gostujucih 15,9.
batum 17,5 over - u odlicnoj formi, zabija 20+ vec nekoliko utakmica. isto drugi razlog je da igra kod kuce gdje ima bolji prosjek od 20 ppg (u gostima 14,6) iako kao sto sam vec rekao, u zadnje vrijeme ga jednostavno ide i u formi je pa zabija vise i u gostima. u zadnjih 5 utakmica prosjek 22 ppg. sretno