Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kokodril
MvP39 said

Upozorio sam jucer na Curryja i Leea, kad sam ih vidio dvoumio sam se da ih igram ili ne, na kraju ih nisam stavio na forum nego na neki seljacki listic, ali bilo bi mi drago da su prosli (granica na Lee-a bila 21,5)

sad kad bi malo pojasnio svoje upozorenje i kad bi pročitao izvještaj s utakmice ili još lakše pogledao highlights na npr. espn
sigurno ovako nešto ne bi napisao
curry je inače u 1:51 zabio 8 poena u 1/4
pa u 3. u 4:25 9 poena
bez ikakvog forsiranja
onda je uganuo gležanj pri uganuću je pucao pa mu je i to ušlo u statistiku ,imao je šut 7-12
By Lipi
#3502 1.listic

1062 Lee D.(-20,5+)-Cle-GSt sri 01:00 1,85 više
1063 Monroe G.(-15,5+)-Det-Mil sri 01:30 1,85 više
1120 Bryant K(-26,5+)-LAL-NOr sri 04:30 1,85 manje

2.listic

977 LALakers-New Orleans Horn. sri 04:30 1,35
1060 Irving K.(-25,5+)-Cle-GSt sri 01:00 1,85 više
By ttominac
#3503 svakako bi trebalo scekati golden state i info sa curryem...harnes je sigurno out, kada bi i curry bio out onda Lee i Jack trebali bi ici preko svojih margina. Vidim da germania u HRV daje najbolju danasnju ponudu za nba.
By mhkladionicar
#3504 sinoc sve tri analize prosle lee,wall i george http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/mhkladionicar/page-5/#p3473

veceras malo slabija ponuda do veceras cemo nesto sigurno naci :)
By bukefal123
#3506 Bryant 27.5 under
moj najdraži i najjači igrač, očito se podredio momčadi i dokazalo se da je to jako dobro, uplodilo je rodom. Nakon 4 poraza(Miami, Toronto, Miami i Memphis) dobili su 2 zaredom(Utah i jaku Oklahomu) nakon malog broja šuteva Kobea tj. više asistencija nego šuteva što je jako čudno, ali očito mu je došlo u glavu da ne može igrati sam iako je Lakerse vukao godinama i godinama, jer pored sebe sada ima Nasha, Gasola, Peaca i Howarda koji su također željni igre i šuteva, protiv Utaha je imao dobar šut 7-10(14pts) kao i protiv Oklahome 8-12 i Ft 5-6(21pts) i svejedno su dobili(nije puno šutirao) tako da ne očekujem večeras pretjeran broj šuteva od njega nego timsku igru i pobjedu Lakersa te kako bi se vratili u utrku za playoff, jer je kraj regularne sezone sve bliži i bliži, a od zadnjih 14 tekmi samo su 4 dobili dok su 10 izgubili... protiv NewOrleansa je ove sezone je zabio 29poena, ali ponavljam, nadam se da je Kobe napokon došao do zaključka da ne igra sam tako ne očekujem preko 25poena.... samo neka asistira kao zadnje 2 i lova je tu :P
By denis0709
#3508 nema ih samo sam htio vidjeti kako če ljudi reagirati jer nije baš tako teško navesti i kladionicu iz koje je par odabrai!!!
mislim tako bi svatko mogao napisati granicu koju želi!
By bukefal123
bukefal123 said

Bryant 27.5 under Favorit
moj najdraži i najjači igrač, očito se podredio momčadi i dokazalo se da je to jako dobro, uplodilo je rodom. Nakon 4 poraza(Miami, Toronto, Miami i Memphis) dobili su 2 zaredom(Utah i jaku Oklahomu) nakon malog broja šuteva Kobea tj. više asistencija nego šuteva što je jako čudno, ali očito mu je došlo u glavu da ne može igrati sam iako je Lakerse vukao godinama i godinama, jer pored sebe sada ima Nasha, Gasola, Peaca i Howarda koji su također željni igre i šuteva, protiv Utaha je imao dobar šut 7-10(14pts) kao i protiv Oklahome 8-12 i Ft 5-6(21pts) i svejedno su dobili(nije puno šutirao) tako da ne očekujem večeras pretjeran broj šuteva od njega nego timsku igru i pobjedu Lakersa te kako bi se vratili u utrku za playoff, jer je kraj regularne sezone sve bliži i bliži, a od zadnjih 14 tekmi samo su 4 dobili dok su 10 izgubili... protiv NewOrleansa je ove sezone je zabio 29poena, ali ponavljam, nadam se da je Kobe napokon došao do zaključka da ne igra sam tako ne očekujem preko 25poena.... samo neka asistira kao zadnje 2 i lova je tu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_razz.gif