Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By euskal
larsson777 said

iggidala said

Danas ovo je po meni najizglednije na meniu ! Uz to vezat Cliperse i Lakerse! Pare su tu!
•20,5 - Griffin B. (Lac) VIŠE 1,85
•19,5 - Holiday J. (Phi) VIŠE 1,85
Sretno !

Griffin vuce neku povredu,nije sugaran za danas,bez njega i Pola bice tesko da pobede.

treba napomenut da Toronto ima 4 pobjede u nizu doma protiv LAC,a sad su jos pojacani za Rudya,naravno ostaje da vidimo koliku ce minutazu imat u prvoj utakmici.
By mhkladionicar
#3671 sta danas izabrati odlicna ponuda

bryant over 23.5 (bet-live)

D.Williams over 16.5 (sportplus)

Griffin over 20.5

Mayo over 16.5 (Bet-live)

Pekovic over 16.5 (premier)
By iggidala
larsson777 said

iggidala said

Danas ovo je po meni najizglednije na meniu ! Uz to vezat Cliperse i Lakerse! Pare su tu!
•20,5 - Griffin B. (Lac) VIŠE 1,85
•19,5 - Holiday J. (Phi) VIŠE 1,85
Sretno !

Griffin vuce neku povredu,nije sugaran za danas,bez njega i Pola bice tesko da pobede.

Ma nikakva ozljeda, nebi ti doktori to dopustili da on nije spreman nijednom igracu. Veliki ti je to rizik a i velike su pare u pitanju - plejof
By larsson777
#3673 Ko hoce Griffina over imate u soccer-u, Srbija 18.5
Dragic over 14. Dalas nije poznat po nekoj tvrdoj odbrani,cuvace ga Colison koji je uzasan defanzivac,a znamo i da Dragic ima dosta veci broj suteva i poena kod kuce. Jedino sto moze da krene po zlu je da onaj indijanac Beasley pocne da divlja,posto se proslu tekmu bas povampirio.
By OT
#3674 Ja racunam sa ti da se Clippersi nebi sigurno kockali sa Griffinom da nije sve uredu.On sigurno moze da ide punom snagom jer kazem opet da ima bilo kakav problem on nebi igrao.Isto tako Paul moze igrati ali za svaki slucaj ga drze po strani i Griffim bi isto ostao out da je povrijeden.Rudy Gay ne igra veceras debituje u nedelju.Dragic je upitan za veceras kao i Gortat
By kinder
#3680 noah over 10.5
randolph over 16.5
garnett over 15.5
derozan over 16.5
boston 1

iskombinovati nesto od ovoga
By Pana
#3681 Memphis (-9,5) - Washington H2.
Memfis ostao bez najboljeg poentera i sinoc se videlo koliko im on fali uz katastrofalno sutersko vece Z-Boa Oklahoma ih je lagano dobila sa vecom razlikom. Washington je povratkom Wall-a dobio ono malo sto im je trebalo da dobijaju utakmice. Vidi se veliki napredak u njihovoj igri i konacno pruzaju partije kakve su se od njih i ocekivale od pocetka sezone. Imaju dobre igrace, isto tako i dobru klupu i mislim da veceras mogu da odigraju egal utakmicu sa Memfisom do samog kraja. Verovatno ce biti utakmica sa malo poena sto takodje ide u prilog ovom tipu.
By goran1988pu
#3682 Prevelik mi je koeficijent na New York, dali ima netko ozljeđen od bitnijih igrača?

Dali da se upustim opet u avanturu sa Lakersima, oni su me ove godine skinuli 4-5 puta za lijep dobitak!

Uglavnom šta kažete za visoki ulog, New York 1x, Denver 1x, Kirilenko uder i Bosh under!?
Hvala!
By Siskoo
#3683 U socceru u Srbiji ima dosta zanimljivih granica, npr:
B.Griffin -18.5+
K.Garnett -14.5+
J.Holiday -18.5+
S.Marion -10.5+
Svu cetvoricu bih stavio OVER, sta Vi mislite?