Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Gile777
#193809 Money line New York Knicksi 1,76 bet 365 / UNITS 2 ✅✅

Večer ekipa, ja ovdje tipujem na pobjedu Nicksa.
Ne volim inače tipovati na konačnog pobjednika u NBA, ali ovo moram uzeti, i uvjeren sam baš dosta.
Nicksi full kompletni, nemaju ozljeda, ista ekipa na okupu , imaju širinu klupe. U Clevealndu bolnica od igrača, upitan i Mitchell koji će vjerojatno igrati, ali manje više nije ni bitno.
Sastali su se u 1/8 finala playoffa, pa su ih Nicksi pomeli skoro , 4 1 ukupan score , a Cleveland je tada izgledao kao ekipa, a sada mi izgledaju smješno...Netse dobili na sreću, Oklahoma ih dobila u gostima, Indiana ih potrgala ....dok Nickse sam gledao sa Bostonom, nesretno izgubili, tukli Hawkse neki dan ( a ti isti Hawksi su potrgali Buckse . Garland out, Allen out, Mitchel i Levert upitni...
Moj osjećaj da ide lagana pobjeda Nicksa.
Ekipa sretno svima :D
By Mamba Mentality
#193811 Eric Gordon over 16,5 ✅✅
1,86
Superbet
2 units
Bet365

Beal je Out, Booker takodje nece igrati,tako da Gordonu skace usage rate. Na Duranta je visoka granica, tako da je po meni bolja opcija Eric. Proslu utakmicu, protiv Utah upisao je 21 poen. Bio je izuzetno agresivan prema kosu, sut za 3 ga je sluzio. Ocekujem ga i veceras protiv San Antonia na indeticnom nivou.
Last edited by Mamba Mentality on 01 Nov 2023, 06:00, edited 2 times in total.
By Darko1987
#193816 Grayson Allen (PHX) over 5.5 Rb+Ass @1.71 bet365 / 2 units ✅✅

Beal i Book su out, po meni Allen je taj koji dosta profitira, usage rate mu se drastično povećava, meč protiv Utah gdje je bio blowout jedini je od startera imao 30+ minuta.

U sva 3 meča ove sezone je pokrio ovu granicu, čak i na otvaranju sezone gdje je Booker igrao, Grayson je za 20 minuta imao 4Rb + 2Ass. Protiv LAL je ovo probio samo sa skokovima 6Rb + 4Ass, a na pomenutom gaženju Jazz-a je za 31 min imao 4Rb + 3Ass.

Večeras tekma protiv Spurs-a, svaki scenario je moguć, meč bio u egalu ili teški Blowout Allen će dobiti 30-ak minuta sigurno, za to vrijeme će imati mnogo prilika da kupi skokove i dijeli asiste.

Prilično je agresivan na skoku, prilika za to će biti kao u priči je Wemby i ekipa dosta ciglare, zna i da razigra saigrača, podijeli extra pas, istrči kontru, mladi Spurs-i su prava ekipa za pumpanje statistike, očekujem da i večeras skupi zbirno najmanje 6 skokova i asistencija.

Maxbet ovo puno bolje plaća (1,85).
By LaVine
#193817 LA Clippers - ORL Magic hen -6.0 1 @1.90 Bet365 / 2 units ✅✅

Moje misljenje da ce ovdje biti ubjedljiva pobjeda Klipersa zato mi je ovo sigurnija opklada nego se kockati sa igracima :D
Razocaravajuce sezone su iza njih i pored velikih nadanja .Ove sezone su poceli kako treba igraju protiv laganog protivnika i zo na domacem terenu gdje se vise zalazu i ozbiljnije partijr pruzaju.Zdravi su i to treba koristiti da se napravi zaliha pobjeda posebno ptoziv ovakvih protivnika jer ce Lenard prrskociti sigurno jednu trecinu sezone kao i svake godine pa ga iskoriste dok je tu :D
Orlando je sinoc imao tesku utakmicu gdje su se potrosili tako da mislim da ovdje mogu pruziti otpor maksimum do poluvremena ;)