Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By petko87
#193905 J.Embid (Phi) over 5.5 assists @2.05 bet365 2 units ✅✅

Na sve tri tekme ove sezone preko ove granice, ne gleda vise samo ka kosu nego vise i razigrava, vrv je naucio nesto od Jokica… statisticki par totalno posto nemam ideju ni za sta drugo…
By Gile777
#193907 Team totals Orlando 112,5 under - manje koef 1,86 bet 365 UNITS 2

E ovako, gledam malo ovu ponudu i sve, i stvarno se ne mogu načuditi da je Orlando favorit kod Utaha, ali i da će im zabiti 113 poena. Kako god pogledam, koju god stat otvorim, omjere i sve živo, ja ovdje nikako ne vidim da Orlando može zabiti 113 + poena u gostima, Utahu. Nije Utah defanzivna sila, ali Memphis im zabio jučer 109, Denver na svome terenu samo 110, a Orlando zabijao Clippersima 102, Lakersima 103, Portlandu raspalom 102.....113 poena ne vidim kako mogu zabiti, to je prosječno 29 poena po četvrtini, i jednu četvrtinu očekujem da podbace sa nekih 20 ak do 22 poena i to je to :D
Trener Orlanda puno i rotira, i mjenja i daje priliku svima skoro ...i to je + ovom tipu, ne stignu sd ni ugrijati kako treba :lol:
Meni ovo baš ima Value, i ne znam da li kladionica zna nešto što ja ne znam, ali ja idem sa ovim tipom.
Ekipa sretno svima :D