Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By GS Warriors
#194391 Lillard 3 Pointers 3.5 over 1.90 @bet 365 2 unita ✅✅

Riskiram sa ovim parom, jer pitanje je koliko će ostati Bucksi u igri bez Grka al mislim da ih neće Toronto toliko nadigrati.
Lillard ima najniže procente od kako je došao u ligu ove sezone, pitanje je samo vremena kad ce početi postizati ponovo partije sa 30+ poena jer znamo o kakakvom se igraču radi. Čovjek koji je prozvao sebe da je u redu sa Curryem kao najbolji trojkas u ligi, ove sezone puca miuernoh 28%. Veliki broj suteva uzima od koji je 10+ za tri poena. Tako da mislim da samo treba vremena i da će ga krenuti. Sretno
By 2paNN
#194393 Domantas Sabonis TD YES @ 5.50 / bet365 / unit 2 ❌

Ajde da probam da se izvucem ili da se zakucam na dno i da tu budem do kraja ovog meseca jer ako ne dodje, necu vise stavljati tipove u ovu temu. Dosta je bilo nerealnih padova, pa ajde da probam Sabonisa kome uvek malo nesto fali da ima TD. Puni sve kolone, ocekujem egal i tekmu na 250+ pts, tako da moze da se proba.

Srecno! :ugeek:
By UcenikBGD
#194395 Goga Bitadze +7.5 poena Kvota 1,74 Unita 2 !!! ✅✅

Ja ga licno odigrao u meridijanu kvota 1,78 !!!
Prosli mec na istu granicu protiv Bruklina i Klekstona sam ga isto singlirao i lagano dosao, ubacio 14 poena za 24 minuta igre. Otkada je postao startni centar posle povrede W Carter Jr igrao 5 meceva sa oko 23 24 minuta u proseku i ubacivao 10 Lejkersima 12 Atlanti i 14 bruklinu,ostao na 7 protiv Dalasa i jedino podbacio protiv Milvokija ali ocekivano sa 2 poena.
Ocekujem da protiv Vucevica koji odbramneno vrlo diskutabilno stoji opet bude dvocifren,mada je i 8 poena dosta. Cesto pokusa i po 1 trojku po mecu ali jos nije pogodio, pa ko voli da se zajebava i rizikuje ima i +0.5 trojki kvota 4,90 u meridijanu 4.10. Mora jednom i da ubaci neku.
Takodje sa ovog meca u meridijanu sam odigrao onu nesrecu Lavinea +2.5 trojke 1,91 kvota ali na b365 ga nema u ponudi iz Cikaga igraca.
By NbaNba
#194397 Sabonis 6.5 asist over , 1.71 bet365 - 2 unita ✅✅

Sabonis glumi Jokica u poslednje vrijeme, i gledao sam ga prethodna 2 meca, u svakom napadu mora da dira loptu. Kako se Fox vratio vise sanse i za pick and roll a i kada dobije loptu pod kosem, dok mu skacu u blok prilazi mu neko od saigraca kojim ostavlja loptu na polaganje ili kucanje. Idealna utakmica za tako nesto i veceras.
Statistika takodje na njegovoj strani u poslednja 3 meca sa prosjekom od 11 asistencija.
Slazem se i za Foxa, a i mislim da ce tuci Lejkerse veceras, eto fin parlay na sitni ulog.

Srecno
By Jackkk_
#194402 D Mitchel 29,5 under @1,83/ 2 units

Portland jako skromna ekipa, i sa povredam mislim ds nema sta da trazi sa Clv veceras, nakon poraza očekujem odgovor i dobru partiju, uz dobro rasporedjene poene, eventualni bo, i da Donovan odmori malo u 4/4.

Srecno
By Dejo
#194403 LeBron James 23,5+/1,86/2 unita ✅✅

Nadam se da ce igrati veceras. Voli da igra protiv Sakramenta,pruza dobre partije kontra njih, ocigledno mu rivalstvo daje motiv vise. Granica primamljiva tako da idemo sa Kraljem na Kraljeve nocas :D