Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Top 3

13
25%
0
N/A
5
9%
7
13%
2
4%
6
11%
1
2%
6
11%
1
2%
12
23%
By Darko1987
#195414 Image
Khris Middleton (MIL) 5 or more Rebounds @2.30 bet365 / 2 units

Khris od početka sezone konstantno na restrikciji sa minutama, jako rijetko je na 25+ min al’ mislim da je vrijeme da on polako ulazi u svoju standardnu minutažu. Win or go Home meč, 3 dana pauze, meč protiv NYK bi trebao biti gust do kraja, na sve ove faktore očekujem da Khris dobije 30-ak minuta.

Ove sezone su već jednom igrali, Middleton za 21 min uhvatio 9 lopti. Na zadnjih 9 tekmi samo 2x je ostao ispod 5 uhvaćenih lopti. Zadnjih nekoliko sezona on je ovo gotovo svaki put prelazio protiv Knicks-a.

Randle&Giannis, izuzetno težak matchup, Julius će ispaliti 20-ak lopti, ja vjerujem da će tu biti cigletina kao u priči, Middleton bi morao nešto pokupiti. Brunson takođe uzima dosta lopti sa distance i poludistance, ima i tu prilike za skok al’ većinu tih eventualnih promašaja uglavnom kupi Grk zbog defanzivne postavke Bucks-a.

Sinoć se ispostavilo da ipak timovi jako žele ovaj kup, ogroman usage rate za glavne igrače, očekujem da Khris dobije prvi put ove sezone 30+ minuta. Svjež je i odmoran, 3 dana je bez tekmi, u ovom meču koji bi trebao imati extra brz ritam morao bi uhvatiti minimum 5 lopti.
By Jazavac
#195419 Mitchell Robinson 9.5 rb + @1.76 / 2 UNITA

U zadnje 2 je stao sa skokovima, tako da su mu spustili granu. Mislim da su se granica i mec idealno pogodili vcrs. Odbrana na obe strane (pogotovu u NY) dobra, vidim dosta ispucavanja Lillarda i Brunsona, rvanja Randle-a i Djanija, a samim tim i dosta pokupljanja lopti od strane centara i krila (konkretno Robinsona i Midltona). Po meni moze da padne samo ako stane na 9, ispod 9 nece imati vcrs sigurno. Jedino me brine pace igre, obzirom da je NYK dosta defanzivan i spor, pa da ne ispadne malo suteva, a sve ulazi i onda nema skokova za igrace. Ali jbg to vec niko ne moze da predvidi da li ce da ulazi bela tehnika ili ne, to je vec sreca.
P.S. Midltona imate na 3.5 skoka na kvotu 1.65 u Superbetu, pozurite dok nisu digli, ja sam Durantulu morao na 28,5 jer sam zakasnio dok sam bio u teretani. Ocekujem da i Midltonove skokove dizu.
By Dejo
#195422 LeBron James 26,5 + / 1,86 / 2 unita ✅✅

Cini mi se da su se Ameri primili na ovaj kup,zapinju tu glavne zvezde poprilicno.Ne verujem da ce Lebron biti izuzetak,ocekujem veliku minutazu za njega i veci broj suteva.Lejkersi ne mogu bez njegovog i Dejvisovog velikog doprinosa ovo dobiti nikako.King je i dalje odlican i ocekujem jos jednu dobru partiju veceras.
By JohnnyNoCash
#195424 Brook Lopez 14.5 + 2.35 / 2u

Ove dvije ekipe su odigrale meč prije nešto više od mjesec dana, prvi ovog kupa, i Bucksi su slavili u tom meču. Za razliku od tog susreta ovo je eliminacioni te je samim tim i ulog veći. Taj susret je Brook imao 4/15 iz igre, od čega 4/10 za tri, i 0/5 z dva. Nevjerovatno kakve je zicere promašivao na polaganju, ispadao je Robinson i kasnio dvije sekunde sigurno, a ovaj promašivao ono što se uči na prvom času košarke. Ipak nije zakazao za tri, jer kad god bi Grk svojim klasičnim prodorima napadao reket, i tu Robinson-Rendl skupljali, Lopez bi ostajao sam na trojci kao duh. Dvije pogodio iz desnog kornera, nakon identičnih akcija, dvije također sa desne strane polukruga. I kod preuzimanja, Robinson ostaje dosta nisko, a ovaj se ne libi pucati sa 9 metara. Ostao mi je utisak da je taj meč trebao završiti sa minimalno 17-18 poena, ali je sve ofanzivne greške nadoknadio sa terorisanjem Rendla i Robinsona kojima je zalijepio čak 8 blokadi.

Vjerujem u nešto bolju partiju, da pospremi te lagane zicere iz pika, opet makar dvije trojke, koje polaganje, i da ne maši floater sa dva metra preko quickleya koji je upola niži od njega. Isključivo iz tog razloga napadam veću granicu, a za sigurniju opciju svakako je ona niža granica bolja :)
By NbaNba
#195425 Jalen Brunson 27.5 - over 1.80 - 2 unita

Da ne komplikujem danas, Brunson daleko najveci potrosac u ekipi, prije mjesec dana im je prosuo 45 poena, ako misle da se nadigravaju mora potegnuti i veceras. Omisljao sam se asistencije ili poene, oboje izgleda odlicno ali ipak poeni na neparnoj granici.

Srecno
By manje under
#195429 1st half team props - Milwaukee (60,5) - under - 1,86 / 2u

Mislin da je do ovoga kupa više stalo New Yorku i da će probat usporiti tempo. Neko trčanje sa Bucksima nema baš nekog smisla. New York ima dosta mase pod košen za Antu i on neće imati baš šetnjicu. Po meni samo odličan šut za tri može Milwaukeeju pomoći da ovo priđe.
By 2paNN
#195434 Austin Reaves 12.5 + @1.80 / bet365 / unit 2 ✅✅

Izbor je pao na Rivsa pored zvezda iz LAL-a. Od kad je preseljen na klupu, na ovu granicu ima 9/13 overa, sa prosekom od 14.1 pts. Protiv Sunsa je u overu na poslednja 4 meca od 6, a na 4 od 5 kad igra 30+ minuta. Na turniru je trenutno sa prosekom od 14.3 pts odnosno u overu je 3/4. Taj jedan under je bio protiv Portlanda kad je igrao samo 17 mina. Generalno Lejkersi uspevaju da pariraju Sunsima pa tako nesto ocekujem i veceras. Od Rivsa ocekujem veceras da bude agresivan u napadu, sa dosta motivacije i vidim ga u plusu.

Srecno! :ugeek:
By RussellWestbrook
#195435 Kventin Grajms 5.5 over / 1.76 / 2 unit

Evo neko ko nije prva ili druga violina u napadu, prosla sezona puno bolja nego ova ali moze on ovo preci sa dvije ubacene trojke lagano

Rendla ceka tezak zadatak protiv janisa i lopeza u reketu, beret je svakako cigla, tako da bi trebali traziti sut za tri jer ne moze branson sam pobjediti bakse
Grajms najbolji mec sezone odigrao upravo protiv njih sa 17 poena i 10 sutnutih trojki, lilard i bizli su rupe u odbrani, on i branson imaju najlakse cuvare, ako sut bude isao bice on i dvocifren
By LaVine
#195437 MIL-NY -1.5 2@2.40 Bet365 2 units

Htio sam cistu pobjedu Njujorka ali eto da se pokrijem od nekog iksa ili trojke u poslednjim trenucima Lilarda :D
Kada su bitne utakmice u pitanju uvjek igram ekipu sa boljom odbranom tako da igram dvojku.Izgubili su prosle sezone sve 3 i ove godine jednu ali je tada Holidej zakljucavao Brunsona dok sada nema ko i ove godine su izgubili ali ne brojim te revijalne utakmice i nije igrao Barrett sto je velika razlika.Bas to mislim da ce Barrett da bude kljucni igrac veceras jer ce sva paznja biti usmjerena na Brunsona.Obije ekipe dobro zatvaraju reket i mana Milvokija je Lilard sto se odbrane tice.Sto se napada tice Milbokiju se sve svodi na dva igraca dok na drugoj strani ima vise mogucnosti da bi to mogli da pokriju na koga god bude bio Lilard tu pucaju.
Razlika na obicne utakmice je i ta sto Janis i Lilard s akako uvjrk igraju po 40 minuta dok ce veceras i prva postava Njujorka igrati isto toliko ;)
Od igraca po mom misljenju Lilard je najbolja opklada jer on i Janis su na svakoj utakmici u zadnjih 10 prebacili ove svoje granice osim ptotiv Cikaga 2 puta.
Brunson mi je sigurnija opcija asistencije jer je na zadnjim utakmicama na prosjeku od 8,a ovih 5.5 mi je nesto malo i jos ce ga spajati i tjerati na asistenciju.
Lilard 25.5 over
Brunson 5.5 ass. Over