Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By tony_kukoc
#3853 neka SI taj SUPERSPORT puši kurčine jebo im ja mater kolko sam im para ostavio skupa s vama morali bi nam dati da si sami biramo margine i igramo šta si god zamislimo a ne da ovo naprave, pa stvarno ih može biti sram...bezobrazno jako jako...preloše ekipa, sve rade protiv nas a mi i dalje nikako da prestanemo s tim :/
By kokodril
#3854 u psk se može igrati obje ekipe i igrače,oni su to uveli nedavno

ali na kraju će se klade dogovorit da sve imaju iste uvjete

u ss samo jedan par po događaju,
lutrija,favorit germanija 2 i više po događaju
psk 3 i više
By Pana
#3858 Prekopirano sa moje stranice:

Indiana-Chicago 1 (1.60)

Ovo treba odigrati sto pre na veci ulog jer ce klvota verovatno spasti u narednih par sati. Cikago kuburi sa povredama, Buzer, Noa i Hajnrih ne igraju veceras, a oni mnogo znace ovom timu. Pre dve veceri protiv Atlante, Cikago je imao samo 8 igraca koji su igrali, od toga Radmanovic i Teague po oko 7 min, sto znaci da su ostali igraci prve postave preumorni, kao i da ce slicna situacija biti veceras. Indijana igra ruznu kosarku, dosta tvrde utakmice sa malo poena, ali ipak imaju solidnu ekpipu i dobru klupu sto ce veceras i odneti prevagu protiv “malobrojnih” Bikova. Dakle Deng, Gibson i Butler su prethodnu utakmicu igrali 45 minuta, a Robinson 40, previse za jednu ligasku, nebitnu utakmicu, koju su na kraju dobili. Indijana nece tako nesto dozvoliti i mislim da ce lagano ovo da dobiju, ako ne pre, onda u poslednjoj cetvrtini kada Cikago savlada umor, uz jako mali broj poena. Utakmica ce biti veoma i scrpljujuca, posto i jedni i drugi spadaju usam vrh defanzivnih ekipa lige.
By Baja
#3859 Za Noaha i Boozera se nista jos sigurno ne zna dok Hinricha sigurno nema
By Holiday
#3861 GLAVNI TIKET
INDIANA-CHICAGO H1 (-4.5)

Glavni razlog za ovaj pick su ozljede bitnih igraca Bullsa(Hinrich,Noah sigurno nece nastupit a Boozer je upitan), ovi igraci su oslonac ekipe Bullsa i mislim da bez njih nemaju sanse veceras protiv Pacersa koji nisu izgubili kod kuce zadnjih 13 utakmica od toga su dva puta dobili Miami. U njihovom jedinom međusobnom dvoboju ove sezone Pacersi su pobjedili 80-76 a Bullsi si igrali kod kuce. 3 glavna razloga za ovaj pick su prvo 13 pobjeda Pacersa zaredom kod kuce, drugo ozljede bitnih igraca Bullsa i 3 cinjenica da su ih pobjedili ove godine na strani kad je Chicago bio u punom sastavu izuzev Rosea naravno.

E. TURNER 13.5 OVER

Turner je jedan veoma dobar igrac po meni i veceras ga ocekujem preko ove granice. U zadnjih 5 utakmica prosjek mu je 16.8 ppg uz provedenih u prosjeku 40min na terenu(MIL 23, NY 20, MEM 27, WSH 6, SAC 8) kao sto se vidi zadnje dvije utakmice je isao u under jer je imao stvarno lose 2 veceri sa postotokom suta manjim od 30%, dok je u utakmicama protiv MIL,NY I MEM bio nezaustavljiv pogotovo protiv Memmphisa gdje su rotirali nekoliko cuvara na njemu al bez uspjeha Tony Allenu je zabio 13 poena u 3 cetvrtini a zna se da je on dosta dobar defenzivac. Veceras nece imat tezak matchup jer ce ga cuvat Harkless i povratnik Turkoglu i mislim da ga ne mogu zaustavit ako bude imao solidnu vecer sto ocekujem veceras od njega pred domacom publikom.

PRIJEDLOG ZA MANJI ULOG
MINNESOTA-PORTLAND 2 2.20

Portland ima score 24-23 u usporedbi sa Minnesotinih 18-26 ove sezone. U zadnjih 9 susreta između ove 2 ekipe 8 pobjeda je otislo na stranu Portlanda ukljucujuci 2 pobjede ove sezone. Portland se nada prekinut niz od 4 poraza u gostima protiv ekipe koja im dosta lezi i mislim da ce to i ostvarit, sa ovakvom kvotom ovo je par koji jednostavno moram odigrat. Gavni razlozi za pick su 8 od zadnjih 9 međusobnih susreta je na strani Portlanda od toga 2 ove sezone i problemi sa ozljedama u Minnesote sto ih muci kroz cijelu sezone ( Budinger,Lee,Love i Roy) su out dok kod Portlanda ima nekih ozljeda al nisu to bitni igraci.

Toliko od mene za danas kvote i parovi su uzeti iz Germanije, sretno onome ko prati a i svima ostalima. :)
By tony_kukoc
#3863 Olympiakos - Panathinaikos 04.02. 18:00 1X 1,45
- Real M.Castilla - Almeria 04.02. 21:00 X2 1,41
- (K) Philadelphia - Orlando 05.02. 01:00 1 1,35
- (bpe2 [93,5]) Miami - Charlotte 05.02. 01:30 MANJE 1,85
- 19,5 - Holiday J. (Phi) 05.02. 01:00 VIŠE 1,85
- Hamburg - TSV Hannover B. 04.02. 19:30 1 1,35
Koeficijent 12,75 psk