Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By barcelona1988
tony_kukoc said

12,5 - Rubio R. (Min )MANJE 1,85- Protiv obrane Indiane Rubio nema šanse proć ovu granicu. U utakmici u kojoj će bit malo koševa i moguć blowout Rubio koji će ispucati 10-ak šuteva, po meni će najviše zabiti 10 poena. Uz to Minesota u ovakvom sastavu ne vjerujem da će zabiti više od 85 poena.
17,5 - Jefferson A.(Uta) MANJE-1,85-Pored Perkinsa i Ibake u gostima Jefferson može samo sanjati o 18+ poena. Utah se bori za playoff ali danas nemaju šta tražiti protiv moćne Oklahome i vjerujem da će trener malo i odmarati Jeffersona i neće imat punu minutažu da ga sačuva za bitnije utakmice u borbi za playoff.
Kladionica PSK ili SS. Sretno!

rubio jucer imao fenomenalnu vecer, zabio 21 kos, imao triple-double...veceras vec nakon 2 cet, je na 19 koseva... :(
By tininho
#6850 ja ne vjerujem sto se meni dogada na jednom listicu cekam samo buckse over 96 i majstori prvu daju 21 drugu 23 trecu 34 i zadnju moraju 19 i mislim si pa to ulazi samo tako. daju zadnju 15 koseva ja ne vjerujem u prvih 6 min 6 koseva ovo nije normalno vise pa jel to moguce koja nesreca
By UncleDrew
UncleDrew said

evo našao sam još jedan zanimljiv par za večeras:

B.Jennings(MIL)(-18,5+) manje 1,85

Zna se otkad je došao J.J Redick da Jennings puno više asistira nego šutira što potvrđuje i činjenica da je u zadnjih 9 utakmica samo 2 otisao preko granicea a prosjek u tih 9 utakmica mu je 14,ovo je Bucksima b2b utakmica nakon što su sinoć igrali kod kuće sada putuju na noge Washingtonu.Jennings je sinoć dao samo 4 koša i igrao 27minuta neznam jel u pitanju neka ozljeda bila ili trener nije bio zadovoljan sa njim,s obzirom da Ellis igra fenomenalno a vratili su se Ilyasova i Sandersa tu je još i Redick ne vjerujem da će mu ostat puno prostora za šut i ne preostaje ništa drugo nego da asistira

Kladionica germania

laganiiiiiiiiii prolaz imo je 8 koseva i 2-8 sut,još kad bi lawson otiso vise i pare su tu Laugh
By bajica
UncleDrew said

UncleDrew said

evo našao sam još jedan zanimljiv par za večeras:

B.Jennings(MIL)(-18,5+) manje 1,85

Zna se otkad je došao J.J Redick da Jennings puno više asistira nego šutira što potvrđuje i činjenica da je u zadnjih 9 utakmica samo 2 otisao preko granicea a prosjek u tih 9 utakmica mu je 14,ovo je Bucksima b2b utakmica nakon što su sinoć igrali kod kuće sada putuju na noge Washingtonu.Jennings je sinoć dao samo 4 koša i igrao 27minuta neznam jel u pitanju neka ozljeda bila ili trener nije bio zadovoljan sa njim,s obzirom da Ellis igra fenomenalno a vratili su se Ilyasova i Sandersa tu je još i Redick ne vjerujem da će mu ostat puno prostora za šut i ne preostaje ništa drugo nego da asistira

Kladionica germania

laganiiiiiiiiii prolaz imo je 8 koseva i 2-8 sut,još kad bi lawson otiso vise i pare su tu http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

ja sam ga isto odigrao,ali sam imao uz njega derozana fala Bogu proslo je!!!
By nogometas1992
#6854 znaci pogodim wall vise, bryanta vise , howarda manje , jenningsa manje, rubia vise , oklahoma - utah manje od 202,5 kosa i fulam dragica vise od 13,5 kako nemam srece