Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By lajn777
banditos said

NYK said

laptop said

lajn777 said

Evo danasnje analize parova po mojem izboru

J.Holiday (18.5) OVER
Philadelphia danas docekuje opasne Netse kod kuce,nakon 3 uzastopna poraza smatram da je vrijeme da se phila trgne i pokusa ostvarit novu pobjedu nakon one zadnje nad lakersima. Prije 20 tak dana su odigrali neizvjesnu utakmicu u Barclays Centeru koja je zavrsila pobjedom netsa 95:92 ,u toj utakmici je Holiday postigao 24 pts uz sut 9-16 te 3-3 (3pts) ,u prosijeku holiday ispucava 16 suta na kos te je u zadnjih 15 utakmica postigao 116/259 ubacenih lopti, 15/50 (3pts) ,za Holidayevo cuvanje zaduzen je Deron Williams koji je taj posao obavljao solidno,te smatram da ce Holiday danas ubacit svojih 18.5 + i nadam se odigrat izvrsnu utakmicu kako bi pokusao dovest 76erse do nove pobjede.

L.James (27.5) OVER
Miami gostuje kod neugodne Indiane s kojom se ove sezone susrece po prvi put i morat ce ih shvatit krajnje ozbiljno,
Svi vec znamo tko je James i koliko je mocan,danas bi trebao odvesti svoju ekipu do nove druge uzastopne pobjede i uz normalnu minutazu postici over bez previse muke ,D.West je zaduzen da pokvari veselje miamia i zaustavi Jamesa,samo statistika mu nejde u korist jer James dok ga West cuva sa svake pozicije ubacuje iznad svojeg prosjeka.
Ako na sve to dodamo kako James ispuca 18 suteva u prosjeku te 3 za 3 poena ,nebi trebalo bit prevelikih problema.

Harden (28.5) UNDER
Houston danas ima jako tezak ,ali ne i nemoguc posao gostuje u Stemple Centru kod podosta oslabljenih i neprepoznatljivih Lakersa. Lakersima ne dostaje Howard,Hill,Gasol... Zasto Hardena manje ? Jednostavno danas mu je na suprotnoj strani jedan od najjacih igraca lige K.Bryant koji ga vec drugu utakmicu odlicno zatvara i nedaje mu previse prostora ,iako Harden je u zadnje dve utakmice ispucao svoj prosjek nije poentirao dovoljno (15 pts, 20 pts). Druga stvar je ta sto ce se Harden dosta umarat sprjecavajuci Bryanta u napadu koji danas prakticki sam mora potegnut i odvest Lakerse do pobjede i izvuc ih iz krize poraza,uz Bryanta bit ce tu dakako i Nash (12.5) koji je danas dobra prilika za odigrat over.

Bryant (34.5) OVER
Sve o izostancima sam rekao iznad ,tako da ne treba ponavljat.
Samim izostancima Bryantu se otvara i pruza jos vise suteva jos vise ulazaka i poena,svi znamo kako Bryant uzima suteve ne normalno prosjek mu je 25 suteva ,6 za 3 poena...ako uzmemo u obzir da ima utakmica di ispuca 32-41 (sto bi se i danas trebalo desit) podosta lako bi trebao zakoracit u over.Harden se nije pokazao kao predobar cuvar Bryanta uostalom kad krene nitko ga nemoze zaustavit,bit ce puno suteva puno koseva na utakmici,ocekujem puno bacanja za Bryanta te prolazak ove doista visoke granice za normalne igrace ,ali Bryant je sve osim NORMALAN igrac http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

ovo su dva Doublea koja cu odigrat...pa eto tko hoce ...nadam se sretnom ishodu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_razz.gif

ne zelim reci na nisi u pravu, ali ovaj matchup kobe-harden bi usporedio kao i nedavno lebron-durant...i jedan i drugi su se kao sto ti kazes "umarali" cuvajuci jedan drugoga, obojica, pogotovo lbj odlicni defanzivci, obojica opucali 20+ suteva, obojica presli svoj prosjek....
veceras ocekujem slicnu situaciju, obojica sposobni zabiti preko 30 poena jer nemaju drugih toliko kvalitetnih igraca koji bi bez njihovog doprinosa trpali i vodiili utakmicu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
supersport je malo previse stavio sa 28,5 ali lutrijinih 26,5 na hardena OVER mi je itekakav value

meni nije jasno kako netko moze ovakvu analizu pisat,ova rečenica pogotovo(za Holidayevo cuvanje zaduzen je Deron Williams koji je taj posao obavljao solidno,te smatram da ce Holiday danas ubacit svojih 18.5 + i nadam se odigrat izvrsnu utakmicu kako bi pokusao dovest 76erse do nove pobjede). Znači navodiš kako deron solidno obavlja posao, a onda slijedeća rečenica je da smatraš da će holiday prebacit preko 18.5.Nema veze s vezom. Druga stvar, lakersi večeras igraju u gostima kod houstona, ne u los angelesu, a druga greška je da igraju u Staples centru inače,a ne u nekom nepostojećem stemple centru.I nemoj živjet u zabludi da će bryant sam pobijedit houstona,tako da se harden neće toliko trudit da zadrži bryanta jer zna da je to nemoguće i vjerojatno se neće previše u obrani umarat kako ti smatraš,bryant će zabit svejedno svojih 40-ak kako god ga čuvao harden,jer on većinu šuteva ispuca preko ruke obrambenog igrača.ključ je u ostalim igračima lakersa kako će reagirati jer sam bryant neće bit dovoljan što se ispostavilo dosta puta do sad.

Nije mi se dalo gledat kako se pise dvorana lakersa,nisam doso tu vjezbat pravopis vec dat svoje misljenje i svoje videnje pojedinog para.ako se nekom nesvida nemora i meni sw puno tog ne svidi pa ne zapocnjem odma vrjedanje...ako neko ima nekih problema ili nesto oce se vrjedat....javi se na privat pa cemo to rjesit kao ljudi u 4 oka .hvala.sretno svima danas sa parovima
By kd_35
mjordan23 said

02:00 Lin J.(-12,5+)-Hou-Phi 1 – 1.85 @
Mislim da je ovo realan par koji bi morao proci jer Lin ove sezone igra jako malo i jako rijetko.Iako rijetko prelazi 12 poena po utakmici ,a danas Houston ima jako tesko gostovanje u Phoenixu.I neznam dal ce ga trener stavljat uopce u igru jer jako ce biti riskantna,teska i iscrpljujuca utakmica .A mediji prenose kao da ima i nekakve povrede s ramenom.Danasnje gostovanje nece biti nimalo lako jer Phoenix je mnogo jaca ekipa nego Houston i to jos igraju pred gostujucim navijacima.Napomenimo da Phoenix ima jedne od najboljih navijaca.Sretno svima koji ce igrati icon wink Forum

Fulo si čitavu analizu:
1.Houston igra kući sa Philadelphiom a nesa Phoenixom
2. Phoenix uopće nije jača ekipa od Houstona
3. Lin večeras ide u over icon smile Forum

ovo je analiza svih analiza, molim lijepo!! na ovu sam pao sa stolice nekoliko puta http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif datum 19.12. stranica 2, show pocinje http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

HAHAHAHAHA umirem od smijeha! daleko najjača analiza!
By laptop
#1617 vrlo lako moguce da ce harden veceras biti posebno nabrijan protiv world peace-a, preko kojeg bi mogao forsirati svoje ulaze pod kos i izudjivati bacanja, sto bi vrlo lako moglo odvesti ga u over...
ali stvarno, sto se tice tih over/under igraca, veelikim dijelom ulogu igra motivacija igraca..pogledajmo samo duranta zadnje 3,4 tekme...presao je sinoc jer je morao, tj jer je vidio da ga ekipa treba i povukao je par kljunih suteva koje su ga odvele u over...
By maradona
#1618 pozzz ljudi
ja ću za večeras odigrati jedan onako ludi listic
houston-lakers 2 koef 3,2 nakon 3 poraza u nizu, jednom niz mora stati, mislim da je večeras idealna prilika za to protiv ekipe kojoj obrana i nije nešto, unatoč činjenici da je gostujuća ekipa hendikepirana zbog izostanaka nekih igrača, mislim da će bryant pokazati hardenu tko je gazda....
uz to igram bryant over 34,5 1,85
lyn 13,5 under 1,95
harden 28,5 under 1,85
indiana miami - 186,5 over 1,85
bosh i pekovic takodjer under
koef- 104,92
ulog 50kn
By Goodness
#1621 Mislim da je vecina odabrala sta ce igrat pa necu uplodat zadnji post sa svim tipovima (citaj nedam mi se ) al sam sve zapisao, sutra vodimo statistiku za sve, i nove i stare, sa i bez analize. Kokodril ce mi poslat tablicu koju je on vodio pa cu odabrat 15 tak forumasa (ako se to oni slazu) koje cu pratit jer za sve nema ni vremena uvijek ( za sada ima preko 25 korisnika sa razlicitim tipovima i listicima). Sutra će ujutro izaci statistika ko je sta pogodio i to oni koji su naveli da ce to igrati na jednom, dva ili tri listica. Danas sam nekima sam uzeo kvote iz SS pa bi molio ubuduce samo da napisete konacnu kvotu listica da se ne mucim dodatno. sritno svima, najbolje cemo nastavit pratiti ;)
By mjordan23
#1623 vecina stavlja pekovica manje, a ja ne znam tko ce zabit u toj ekipi ako on nece, ocito znate nesta sto ja ne znam pa ako mozete, ajde mi napisite. mozda bih ga onda i ja stavio. hvala