Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
Matya said

kinder said

samo i vi pretjerujete, frajer je napisao sta je napisao i umjesto sto mu se smijete i ismijavate 5 stranica unazad pametnije bi bilo napisati sta korisno i pokusati doci do novca veceras

iako nemam obicaj igrati 1x2 na nba ili hcp, uzet cu jos bruklin +7.5 5/10
Ny je pogodjen povredama, felton, carmelo, novak, iako ce prva dvojica igrati njihova produktivnost ce biti upitna.Kod bruklina se vratio bruk, i imaju ionako po mom misljenju bolji roster od ny-a

Do sad je napisano oko 30ak prijedloga koji su popraceni i analizama. Ko je htio nesto igrat je vec odigrao tako da mislim da se mozemo malo zabavljati sada http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gifhttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

Ma nije opće stvar tipa, stvar je načina na koji je pisao i argumenata, zato su se članovi počeli zajebavati malo. Al iskreno kad sam pročitao ovo: "I neznam dal ce ga trener stavljat uopce u igru jer jako ce biti riskantna, teska i iscrpljujuca utakmica" moram priznat da sam se derao od smijeha Laugh a kad se uzme u obzir da je pomješao ekipe koje igraju ne čudim se da su ljudi našli materijala da se malo šale.
By dallas
#204 nije nba ali sutra imate zicer nad zicerima sto se tice broja poena igraca u utakmici cedevita-buducnost

vitkovac over 10.5-igra na 3 malo i na 4 vise...minimalno 25 min..a vecinom ide prema 35 min..sutira puno trica,agresivan na ulazu a mislim da dosta vas zna kakva je obrana acinih ekipa u ovom slucaju cedevite..zadnju utakmicu protiv olimpije je igrao 45 minuta radi produzetaka te dao 33 poena tako da mi je ova granica od 10.5 cisti smijeh s obzirom da u cedeviti vise nema ni gelebalea koji bi ga mogao cuvati..marko tomas je preslab za cuvanje vitkovca plus to sto je nakon ozljede bas vidljivo sporiji,a suput je prespor..o sutonu bolje da ne pricam..uzmite ovo dok jos ima
By words of wisdom
words of wisdom said

words of wisdom said

Indiana vs Utah 1 1.68 marathon
Mislim da će Indiana iskoristit domaći teren i svojom obranom dobiti Utah.
Važna činjenica je da su Jazzeri sinoć imali puno težu utakmicu protiv Netsa,nego što je to Indiana imala protiv Bucksa.
Ne volim se kladit protiv Utaha,ali imam osjećaj da će Indiana večeras pobjedit.

winn:9 lose:4

onda samo Indiana,iako i bez njega imaju šanse,ali Boston je u lošoj seriji,pa mislim da će večeras dat sve od sebe na domaćem terenu

nadam se da je netko ispratio
winn:10 lose:4
By OT
#207 Večinu onog što sam i napisao još na prvoj stranici prošlo skoro pa sve :D tako da je noć što se mene tičke konretno bila fenomenalna..Malo me Garnett razočarao ali sve za pet :D ostalo je prošlo sve kao podmazano,noć ekstra kad bi svaka ovakva bila :D
By euskal
NBA Knight said

Matya said

kinder said

samo i vi pretjerujete, frajer je napisao sta je napisao i umjesto sto mu se smijete i ismijavate 5 stranica unazad pametnije bi bilo napisati sta korisno i pokusati doci do novca veceras

iako nemam obicaj igrati 1x2 na nba ili hcp, uzet cu jos bruklin +7.5 5/10
Ny je pogodjen povredama, felton, carmelo, novak, iako ce prva dvojica igrati njihova produktivnost ce biti upitna.Kod bruklina se vratio bruk, i imaju ionako po mom misljenju bolji roster od ny-a

Do sad je napisano oko 30ak prijedloga koji su popraceni i analizama. Ko je htio nesto igrat je vec odigrao tako da mislim da se mozemo malo zabavljati sada http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gifhttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

Ma nije opće stvar tipa, stvar je načina na koji je pisao i argumenata, zato su se članovi počeli zajebavati malo. Al iskreno kad sam pročitao ovo: "I neznam dal ce ga trener stavljat uopce u igru jer jako ce biti riskantna, teska i iscrpljujuca utakmica" moram priznat da sam se derao od smijeha http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif a kad se uzme u obzir da je pomješao ekipe koje igraju ne čudim se da su ljudi našli materijala da se malo šale.

mislim da bi ti kao admin trebao pocet sankcionirat ove koji ismijavaju pojedine forumase,opce je poznato da je svako u mnozini jak,a inace je manji od makova zrnaYell.Tip za svoj novac moze igrat sta zeli i niko mu ne smije to pravo uskratit,a ako se nekom necija analiza ne svidja jednostavno ju ignorira.Meni se npr ne svidjaju pojedinci koji kopiraju tudje i predstavljaju ih kao svoje pa ne dizem oko toga halabuku mada je to puno gora stvar od analize koju je postavio Veki.Sve vise mi se cini da i ovaj forum postaje kao neki pojedini gdje se stvaraju klanovi i ne prihvaca se nitko izvan tih okvira,ostajte mi dobroWink.
By Pana
Pana said

Nemam previse vremena, pa cu uglavnom samo ukratko napisati sta sam odigrao.
Rondo (14) vise. Povecali su granicu za jedan poen, ali mislim da je i dalje premala za ovog ludaka. Pierce i Garnett su jos prosle sezone izjavili da ce on biti vodja tima i da ce od njega sve kretati. Rondo je to malo zloupotrebio, pa je vijao rekorde i sprdao se da prestigne rekord uzastupnih utakmica sa 10+ asistencija. Kada bi izasao sam na polaganje on bi dodavao spolja i cesto i gresio. Uglavnom prekinuo se taj niz, mislim da je on malo shvatio kakva je to glupost i krenuo je da igra. Sve dok na njega bude granica ispod 15,5 ili 16 sigurno cu ga uzimati vise.
Za Cousins-a sam napisao u prethodnom postu, dakle vise.
Orlando - Washington (191,5) manje,
Indiana - Utah (190,5) manje.

Izuzetno uspesna noc za mene, vidim da je i ostalim clanovima fino proslo. Smile
By kokodril
#210 PREGLED DANA:

PANA COUSINS +16,5 VALANCIUNAS -8,5 RONDO +14,5
MATYA ELLIS ATLANTA -OKLAHOMA 2,TORONTO 1, ORLANDO 1
NBA MAJSTOR TORONTO 1, OKLAHOMA 2,LACLIPERS-NO +13,5 H2
KER MONROE +14,5 OKALHOMA +102,5 LA CLIPPERS +102,5 ,PAUL -16,5
TELETOVIC CRAWFORD(WASH) +15,5 , CURRY +20,5
NBA KNIGHT WALKER +17,5 MARTIN +17,5
MEŠTAR10 MILSAP -15,5
KINDER FELTON -17,5 CRAWFORD +15,5 BROOKLYN(+7,5)-NY H1
OT BOSTON 1, GARNETT +14,5
REGGIE31 UTAH +91,5 G.STATE +101,5
PLAYMAKER DETROIT 2
GOODNESS LACLIPERS-N.ORLEANS +190,5 INDIANA-UTAH -187,5 SACRAMNETO-G.STATE +199,5
BBB ORLANDO-WASH H2 PHOENIX-CHARLOTTE H2
TONY KUKOČ PAUL -16,5 ,RONDO +13,5
KOKODRIL TORONTO +93,5
VEKI95 LIN neće nastupiti
BAJA MILWAUKEE +86,5
IWAN-WADE INDIANA 1, PIERCE +18,5
WORDS OF INDIANA 1, BOSTON H2
By kokodril
#211 ako je koji rezultat krivo upisan ,napišite da mogu ispravit

ovakav dan će se teško ponovit
kad prolaze narodni listići u množini