Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Alexey35
#108999 Plus na jednu od najmudrijih glava u NBA. Gasol nikako nije igrac kog Gober moze zaustaviti. Rudi je lik koji ce zatvoriti tip inove, poene sa pola metra i ali jupove, ali sta to briga Gasola kada ni na jedan pop out Gober nece moci da stigne i uz to Spanca krasi izuzetan kosarkaski iq. Da ovo nije prica u prazno pokuzuju i osam overa u zadnjih deset meceva protiv Gobera. Od dva undera jedan je bio uz 4/22 iz igre sto bi vrv bio jedini nacin kako moze ostati u minusu, drugi under je bio prosle godine kada Memfis nije bas delovao kao kosarkaski kolektiv.

M.Gasol 15.5 +
maxbet
By nbaspecialtips
#109000 "Da ovo nije prica u prazno pokuzuju i osam overa u zadnjih deset meceva protiv Gobera"

Tj 1 over u 8 utakmica. Ne mozes reci: "Rose na marginu od 15,5 ima 10/13 overa protic GSW-a (a u tih 13 utakmica ukljucujes utakmice kad je Rose bio MVP lige). U to vrijeme kad je gasol postizao 17-18 poena, njemu je margina bila i po 21-22, kako gdje. To je tad bio under. I Vince Carter je nekada zabijao preko 20
By Miki28
nbaspecialtips wrote:
NbaNba wrote:Ucenik, daj ti koju analizu, po cijele dane si tu a nista ne postavljas

Samo zajebava posle, poceo ko i miki

Sta sad mene uplicete?

Pohvalite nove momke, vidite da pogadjaju. Kakva crna zajebancija
By Alexey35
nbaspecialtips wrote:"Da ovo nije prica u prazno pokuzuju i osam overa u zadnjih deset meceva protiv Gobera"

Tj 1 over u 8 utakmica. Ne mozes reci: "Rose na marginu od 15,5 ima 10/13 overa protic GSW-a (a u tih 13 utakmica ukljucujes utakmice kad je Rose bio MVP lige). U to vrijeme kad je gasol postizao 17-18 poena, njemu je margina bila i po 21-22, kako gdje. To je tad bio under. I Vince Carter je nekada zabijao preko 20

Pa nije skroz tako. Ja sam ovde uzeo za primer prethodne dve sezone, a ne kao sto ti u primeru navodis Rouza od pre pet godina i sa obe zdrave noge.