Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Master Yoda
MasterYoda said

nakon zadnje dvije katastrofalne noći toplo se nadam da će nam se noćas konačno osmjehnut sreća

Jameer Nelson (-14,5+) više 1,85

noćas se Howard vraća u svoj Orlando i imat će vatren doček po najavama navijača, najavili su da ga neće štedit sa uvredama a tako i očekujem da se postave igrači Orlanda koji će sigurno htjet dokazat Howardu da nisu "skup neželjenih igrača koje nitko nije htio" kao što je Howard izjavio prije par dana, odabrao sam Nelsona iz vrlo jednostavnog razloga, on je jedan od trojice igrača koji su igrali sa Howardom u Magicu, preostala dvojica su izvan stroja, Davis zbog ozljede, a Turkoglu zbog suspenzije tako da se zapravo Howardova izjava odnosila na Nelsona koji će sigurno bit pun motiva za ovu utakmicu, ne očekujem blowout jer mislim da će Magic grist do posljednje sekunde, isto tako Nelson je i u dobroj formi, u 3 od zadnje 4 utakmice jer prebacivao ovu granicu a vrlo dobro znamo da su Lakersi na PG poziciji očajni u obrani, prosječno primaju čak 23 koša u gostima od protivničkig PG-a, igrali su već jednom ove sezone u Staples centru kada je Orlando pobijedio i tada je Nelson zabio 19

Monta Ellis (-21,5+) više 1,85

za Ellisa svi vjerojatno sve znaju, čovjek je u odličnoj formi, redom je zabijao 22, 27, 23, 34, 22, 26 i 29. Noćas Bucksi igraju kod kuće sa Dallasom koji doslovce ne brani dobro ni jednu poziciju, ne očekujem blowout tako da bi Monta definitivno treba preko ove granice, još kad dodamo da su Bucksima upitni Reddick, Ilyasova, Sanders i Mbah a Moute ovom paru se dodatno podiže vrijednost

kladionica: PSK
ulog: 100 kn

WINNN, idemo danas nastavit sa dobitkom
By parker_tony
#6726 Sinoć na glavnom listiću pao na Aldridgeu, no prošao je pomoćni listić na kojem sam imao Kobea under, Howarda over, Lakers..solidan dobitak :)
By kicoo19
kicoo19 said

Orlando La Lakers(k) 2 1.25
Nema se tu šta previše za reč .Kobey i društvo su u odličnoj fori i konačno su dostigli tu 8 poziciju koju sada dijele s uthom i oni ovakve tekme jednostavno moraju dobivat. Haward se vrača u "svoju" dvoranu i mislim da če bit posebno napaljen i uz kobeya danas povuč do pobjede.

T.Thompson(CLE) (12,5) više
Nema irvinga i ja ču forsirat njega umjesto diona.. Pred svojim navijačima igra dosta dobro i uzima do 10-15 šuteva šta bi uz ristojan postotak od 50% i neko slobodno moralo biti dosta da ovo prebaci uz to washington nije neka bolja ekipa pod košem tako da očekujem njega na 15+ koševa

R.Rubio(MIN) (-11,5+) više
Idalje kod minasote (bolnice)nema njihova 3 najbolja pojedica (love kirilenko peković) tako da neko vidim njega kao glavnog pica uz rondura za pogotke minasote.
Od prošli 5 utakmica 3 puta prošo granicu i jednom osto na njoj..
uzima 13 šuteva u prosjeku u tih 5 tekmi uz to do 5-6 slobodnih . mislim da če mu to danas bit dovoljno da prođe protiv sas.a koje če sigurno malo odmarat glavne igrače nakon jučerašnje odlične igre i pobjede nad okc.

LAGANI WIN !!
LEKERSI PROŠLI
THOMPSON ZABIO 13 KOLIKO TREBA
A RUBIO 21 LAGANAO ;)
By NY_Knicks
NY_Knicks said

Deron Williams(BKN) 18,5+ |1.75|

Deron je jedan od najvažnijih šrafova u mašineriji Brooklyn Netsa i nema sumnje da će i noćas silovito napasti jako lošu ekipu Hornetsa. Netsi su skrojili jako finu ekipu ove sezone i kako vreme odmiče pokazuju da mogu da budu veoma nezgodna ekipa, međutim znaju i da kiksnu ponekad veoma neočikivano kao sinoć protiv 76ersa (Deron postigao 27 poena). Što se tiče brojki i statistike one kažu da Deron mnogo više poena zabija pred domaćom publikom (18,8 prosek) nego na gostovanjima (16,9) a na poslednjem susretu ove dve ekipe, krajem prošlog meseca Deron je očitao lekciju Hornetsima ubacivši im 33 poena za 37 minuta. Iako će Netsi biti kompletni večeras mislim da nema sumnje da Deron prebacuje ovu granicu lagano, cenim ga da će večeras gurati i do 25.

NY_Knicks said

Miami Heat- Atlanta Hawks G- /93.5/ 1.90

U noći koja nam sledi nezaustavljivi Miami će se pred svojom publikom sastati sa ekipom Atlante. Miami ima niz od čak 18 utakmica bez poraza, a na predhodnih 20 utakmica jedino su izgubili od Indiane na gostovanju. Takođe Miami na poslednjih 15 mečeva u proseku prima 93,26 poena dok Atlanta na isto toliko postiže ravno 100 poena u proseku , međutim na poslednjih 5 mečeva prosek im je 93,4. Što se međusobnih duela tiče Atlanta ovu granicu nije prešla u poslednjih 12 susreta iako su dva puta uspeli da pobede i jednom odigraju nerešeno.

Deron 21 poen ✔
Atlanta 81 poen ✔
By mhkladionicar
mhkladionicar said

Mike Conley over 14.5 cudi me da ga niko nije spomenu na forumu vecinom se postavljaju "glavni" igraci u ovoj temi a dosta je dobra ponuda veceras,conley bi trebao preko 14,5 igra dobru sezone i zadnje tri je prelazio ove granicu 22,17 i 20 poena upravo protiv danasnjeg protivnika iako se vraca vjerovatno Z-Bo opet ocekujem oko 15+ poena od conleya
po meni bi i deron opet mogao over 18.5 ocekivao sam da ce kladionice podici granicu na njega,covjek je glavni igrac brooklyna i sinoc se vidjelo da moze uzeti bez problema koliko god hoce suteva slabo je odigrao 1pl ali se vidjelo da je vise asistirao za razliku od 2pl gdje je bio puno agresivniji i vise sutirao tako da je na kraju imao 27 poena,prije par sedmica je new orleansu vec utrpao 33 poena
naravno isto cu igrati waitersa over 15.5 vec sam na pocetku teme napisao da kladionica bet-live nudi ove granice odsustvom irvinga uzima veliki broj suteva ali i sa irvingom on forsira svoj sut vidjeli su kako je igrao kad je irving bio out svi smo ga igrali over i vecinom je prolazilo i on je bio povrjedjen ali se vratio i u prosloj zabio 21 poen torontu za 29min veceras bi mu trebalo biti dosta 30min da predje ovu granicu protiv washingtona,za ellisa se isto slazem covjek je u svojoj ekipi ono sto je i deron u brooklynu a dallas slabo brani njegovu poziciju,i za kraj bi igrao walla over 14.5 iako mozda riskantan par mislim da moze veceras preko ove granice imao je 4 utakmice u nizu koje je isao preko ove granice sve do zadnje gdje je charlotteu ubacio samo 13 poena ali ga trener nije forsirao igrao je 30min i nije puno sutirao ove sezone je imao na pocetku problema sa povredom i polako se vraca jos uvijek to nije onaj wall od prosle godine ali veceras ocekujem da predje ovu granicu prosle godine je igrao tri puta protiv clevelanda i redom zabijao (24,19 i 21) poena
nadam se da ce veceras biti normalna noc a ne kao ove zadnje dvije noci gdje je vecinom sve bilo kontra :/

nije lose sinoc bilo deron over ellis wall waiters jedino conley ostao na granici 14 poena 4/12 sut steta