Miki28 wrote:Ja sam rekao da je panj, Ucenikov panj!!!!!
29 - 0 !!! Još nije kraj HT. Kakvo Školovanje!!! Kamerunska zver semeni panjinuu
Mozzart ajmo da plesemo, 4/5 je ludilo
Mrva wrote:Odigran i on i šiši u underu
Neznam jel mi netko odgovorio već ali opet ću pitat jer mi se neda listat stranice, ima li neka strana kladionica bez poreza za igrat nba igrače
Mislim da su skoro sve bez poreza... krenis a registracijom na paddypoweru, betfairu, bet365.. te tri bi te trebale malo rjedje limitirat, al imas pored njih i unibet, bwim, tonybet itd
nbaspecialtips wrote:Mrva wrote:Odigran i on i šiši u underu
Neznam jel mi netko odgovorio već ali opet ću pitat jer mi se neda listat stranice, ima li neka strana kladionica bez poreza za igrat nba igrače
Mislim da su skoro sve bez poreza... krenis a registracijom na paddypoweru, betfairu, bet365.. te tri bi te trebale malo rjedje limitirat, al imas pored njih i unibet, bwim, tonybet itd
Necemo zaboraviti majku svih nabrojanih, Pinnacle. Do ove sezone su radili propositionse samo za Play off,ali od ove sezone su u fulu,sa najsirom ponudom,najmanjom marzom I najvecim limitima (cca 500eur po jednoj cijeni). Btw,kod njih ne mozes biti limitiran.
Od gore nabrojanih nedostaje jos betsson sa kojima je sve jako uredno isto kao sa bet365,willhill,bf,paddypower,a unibet ce te slucaju niza fino srezati. O ostalima ne mogu pricati jer ih ne koristim,bar ne jos uvijek.
Tonybet is bwin su isti ko unibet, a i paddy je isti. Jbg, mozes samo nove accounte krkati da zaobidjes te probleme.
Sto se tice pinnacle, jel imaju igrace za svaku utakmicu?
nbaspecialtips wrote:Sto se tice pinnacle, jel imaju igrace za svaku utakmicu?
Naravno i to jako rano izadju.
Izuzetci postoje, veceras npr jos nisu izasle grane za SA-NO zbg ocigledne situacije sa Davisom, ali je samo pitanje vremena.
nbaspecialtips wrote:Gdje kliknes da nadjes igrace: http://prntscr.com/le1r35 Ovako je kod mene
Mislim da linije ne možeš vidjeti u desktop varijanti dok nisi logovan. Kad se loguješ bit će ti jasno. Mobitelom možeš vidjeti linije i ako nisi logovan, izaberi željenu tekmu i spusti se do kraja.
Mr. No wrote:nbaspecialtips wrote:Gdje kliknes da nadjes igrace: http://prntscr.com/le1r35 Ovako je kod mene
Mislim da linije ne možeš vidjeti u desktop varijanti dok nisi logovan. Kad se loguješ bit će ti jasno. Mobitelom možeš vidjeti linije i ako nisi logovan, izaberi željenu tekmu i spusti se do kraja.
Mozes viditi samo idi na verziju za mobitel.