Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By LaVine
JohnnyNoCash wrote:PO nema nikakve veze sa regularnim dijelom sezone, tako da te priče ovaj dao sinoć ovoliko, ovaj mora večeras onoliko padaju u vodu. MVP se bira za regularni dio sezone, to je to :D

Nisam toliko neobrazovan :D
Glasovi se salju i proglase je je otrilike kada pocne drugi krug.Zna se da ima mnogo onih koji lobiraju ptotiv Jokica i traze samo povod da daju glas Luki tako da to ne pije vodu.Da ovaj veceras napravi monstruoznu partiju Perkins ce prvi sebe opravdati sa tom utakmicom iako je u PO ;)
Ukupno do sada ih je glasalo 20 pa i da se ne broji moze da presudi onima koji se lome :D
Drugo Doncic jedini lobira da bude kao Embid prosle sezone i kako pretpostavlja da ce Jokic biti oce da dokaze da je nezasluzeno.Njegova vrhunska partija i jos ako bude pobjeda na sledecoj u Dalasu ce biti cijela sala obucrna u majicama PRAVI MVP ;)
Eto da napisem zasto ego manijak,a znao sam kada sam pisao da ce se neko javiti da mi kaze da se MVP bira za regularni dio :lol:
By LaVine
slovenac wrote:Devin Booker over 24.5

Nema šta, dosta zajebavanja kod Sunsa, prvo utakmicu izgubili za 25poena, danas če biti koncentracija na maximumu i ovdje očekujem Bookerja, da odigra kako on najbolje zna, Sunsi morajo na 1-1! Zna Durant privatizirat loptu, ali jebiga. Ne očekujem blowouta, utakmica mora da je u egalu. Booker prvo loše šutirao, 5/16! Prošlu utakmicu je došau u zadnjo četvrtinu z samo 11poena, danas očekujem puno bolji match Bookerja, dosta je zajebancije.

Želim vam sve dobro i puno sreče, pozz iz Slovenije.

Poz za Sloveniju ;)
Pazi se Bukera nije do njega i njegove volje vec ga cuva jedan od najboljih defanzivnih igraca u ligi ;)
McDaniels je vrhunski defanzivac tesko ce se naigrati protiv njega pa i da mu blokovima otvaraju put i Edvards je odlican tako da mi Buker ne ulijeva povjerenje nikako.
Sve u svemu zelim ti srecu ;)
By RussellWestbrook
#199266 Alen 12.5 ispod
Nije se vidio prvu utakmicu

Alexander voker 0.5 ukradene preko
Dzoker s klupe, odigrao odlicnu odbranu, 4 ukradene, ja igro u volcano 2+ ukradenih 3.30 kvota

Dzejlen smit 5.5 skokovi ispod
Mala minutaza, uhvatio 5 ofanzivnih i zavrsio na 7, valjda ce malo bolje graditi milvoki

Damjan 4.5 skoka preko

Hardavej 6.5 preko
Mora neko da proradi u dalasu osim ove dvojice inace nemaju sta da traze, hardavej pored irvinga i donce jedini zna sebi kreirati sut ostali su nesposobni, tako da bi on trebao malo bolje nego prvu utakmicu
By JohnnyNoCash
LaVine wrote:
JohnnyNoCash wrote:PO nema nikakve veze sa regularnim dijelom sezone, tako da te priče ovaj dao sinoć ovoliko, ovaj mora večeras onoliko padaju u vodu. MVP se bira za regularni dio sezone, to je to :D

Nisam toliko neobrazovan :D
Glasovi se salju i proglase je je otrilike kada pocne drugi krug.Zna se da ima mnogo onih koji lobiraju ptotiv Jokica i traze samo povod da daju glas Luki tako da to ne pije vodu.Da ovaj veceras napravi monstruoznu partiju Perkins ce prvi sebe opravdati sa tom utakmicom iako je u PO ;)
Ukupno do sada ih je glasalo 20 pa i da se ne broji moze da presudi onima koji se lome :D
Drugo Doncic jedini lobira da bude kao Embid prosle sezone i kako pretpostavlja da ce Jokic biti oce da dokaze da je nezasluzeno.Njegova vrhunska partija i jos ako bude pobjeda na sledecoj u Dalasu ce biti cijela sala obucrna u majicama PRAVI MVP ;)
Eto da napisem zasto ego manijak,a znao sam kada sam pisao da ce se neko javiti da mi kaze da se MVP bira za regularni dio :lol:

Nisam ti ja od ovih na forumu koji imaju miljenika pa onda shodno tome lobiraju i pišu činjenice isključivo koje idu kako tom igraču odgovara. Ovo sam ti napisao, jer gotovo svake sezone po navici se analize pišu i osnivaju na netačnim informacijama. Aposlutno me ne zanima koliko ih je glasalo, jer to ne pije vode. Gleda se učinak igrača, kao i njegove ekipe do play offa. Drugi par rukava je što se takvi igrači još dodatno pale na doigravanje, jer ko ne bi. Da opravdaju ulogu MVP kandidata. To dal ce biti Jokic, Doncic ili Shai me iskreno ne interesuje, jer ko god to bio, nece biti nezasluzeno. Sretno
By LaVine
#199268 Johnny,
U zadnjoj recenici si bas rekao poentu :D
Toliko su blizu i statisticki i u svim parametrima da ima dosta njih koji se jos lome kome da daju nagradu tako da znam zasto sam to napisao jer su ovo po utakmice mogu da prelome.Znas ono isti su sve ali ovoga na pravim utakmicama po sto radi njrga cu :D
Naravno da to nece navesti u obrazlozrnju ali ce ta utakmica ostaviti utisak na njega.
Eto to sam htio da kazem :D
Posle onog ponizavanja Embida prosle godine da je MVP onako igrao u po sada Doncic to sebi sigurno nece dozvoliti to su ti razlozi zasto sam rekao ego manijak :D
Da nije ego manijak davao bi u Dalasu jos neko poene osim on i Irving ;)

Uostalom poenta moje opklade na Doncica najmanje ima veze sa MVP nagradom jer sam napisao da je imao bas lose sutersko vece sto se njemu rijetko desava i da je ptomasivao zicere tako da nije bilo do odbrane na njemu vec iskljucivo do njega.To je moj razlog da mislim da ce ih veceras razvaliti i da ili dati 40+ poena ili tripl dabl sa 35 + ;)
Kako god ide u over i poene i asistencije
By JohnnyNoCash
LaVine wrote:Luka Doncic 33,5 over 1,83
Luka Doncic tripl dabl 3,70
Luka Doncic 9,5 as over 2,00

Poeni su mi grom ali cu i vezati poene i asistencije i tripl dabl cu odigrati.
U prvoj je dao 33,a bukvalno ga nista nije islo promasiovao zicere, otvorene trojke.
Igracu i asistencije jer je toliko forsirao dodavanja da je to ludilo valjda kako je izgubio snagu i htio tripl dabl i skakao i nervirao se sto su ovi njegovi smeteni :D Najmanje 5 asistencija su mu uzeli saigraci ili ispadanjem lopte ili promasenim kucanjem ili lagane suteve.Istina nije nikoga islo na toj utakmici tako da ocekujem bolju koncetraciju kod igraca Dalasa tako i egal utakmicu.
Da napomenem igrali su agresivnu odbranu na njemu ali to nije bio razlog jer ga ne mogu zaustaviti samo je bila njegova losa noc.
Luka mi je danas glavni tip ;)

Jos nesto, nije se jos oprostio od MvP titule tako da u prvoj je dao 33 na Jokicevic 32 ali je Jokic bio bolji.Sinoc je Jokic napravio tripl dabl tako da ce on veceras traziti tripl dabl sa 40+ poena zapamtite :D To je ego manijak :D

Prijatelji, moram ovdje replicirati. Proslu je imao svega 11 potencijalnih asista, sto na ovu granicu više vuče under nego over :) sretno u svakom slucaju, ja cu samo poene uzeti svakako.

Edit: cak sto vise u karijeri protiv klipersa u cirka 25 utakmica samo je 3x bio na dvocifrenom broju asista, od toga samo jednom više od 10
By LaVine
#199271 Harden 8.5 as over

Ova oklada je jos bolja ako bude igrao Lenard tako da ne brinem oko te informacije.U prvoj utakmici je bukvalno samo on organizovao napade i sve je zavisilo od njega.Napravio je 8 ali samo zbog toga sto ga sut isao kao mutavog pa je pogodio onoliko vezanih trojki u prvom poluvremenu dok je u drugom sve doslo na svoje.
Under poena ako igra Lenard je grom po misljennu.Na Hardena mislim mada i bez njega mi je blizi underu ;)
Uglavnom lopta je kod njega organizujr svaki napad, pokriva e mu bolje suteve sa distance ako ga krene,nema vise onu brzinu da bi mogao da ide cesto do kraja tako da je djelje je lopte zagarantovano.Ako igra Lenard jos jedna vise opcija za sigurnu asistenciju.Inace vise asistencija pravi kada ovaj igra.
By LaVine
#199272 Johnny,
Ne gkedam ti ja tu statistiku nego samo utakmice i pricam ono sto vidim.
Ako kazes da je imao 11 potencijalnih, samo znam da mu4 puta ili nisu zakucali ili su faulkrani ili im je ispala lopta tako da ti zo ne stoji u toj statistici.Inace Doncic nema asistencije kao npr.Jokic ili Sabonis on ne dijeli tako lopte.Njegove asistencije lej up dodavanja i samo ziceri na zakucavanju.On samo kada ne zna gdje ce sa njom kada ga udvoje doda na sut spolja tako da mu ne treba vise od 13 da napravi 10 :D
Moje je misljenje koliko god kazes da to nema veze da ce on veceras na silu da napravi tripl dabl zbog Jokica :D
Poeni su najsigurniji tu se slazem tako sam i rekao ali ja sam kockar pa nekada ubacim dodatnu opkladu :D

Harden as
Doncic po

To je moj glavni predlog za veceras
By JohnnyNoCash
#199273 Beal 4.5+ asist 1.65
Prošlu 10 potencijalnih, od toga 6 realizovanih. Očekujem dosta neizvjesniji meč, proslu svega dali 95 poena od toga 32% za tri i 44% za dva. Iskren da budem, 37-38 minuta su igrali starteri, a večeras ako bude po zamišljenom očekujem makar 40-41 minut za Beala, a za Duranta npr i više i uz tu minutažu 11-12 potencijalnih što bi nadam se trebalo biti dovoljno za ovu granicu.

Osim toga kod njega je prošlu najviše lopta bila u rukama, 61 pas, od toga 59 primljenih, nadam se sličnom
By LaVine
#199274 Kada bi gledali statistiku Haliburton protiv Milvokija ove sezone ima prosjek od 27 poena i 11 asistencija.
Samo jednom nije prebacio 10 as i svaki put je orebacio 20 poena ,a imao je 9 poena i 8 asistencija.
I veceras mi je under na 19.5 ali statistika kaze da je to nerealna opklada :D