Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By JohnnyNoCash
#199278 Bucks 111.5+ 1.80

Ovdje ocekujem opet slican ishod kao prosli mec. Iako su Bucksi postigli tek 14 poena u 3/4 i imali jako los suterski period u toj cetvrtini, opet su ih dobili bez grka laganih 15 razlike i citavu utakmicu kontrolisali od prve minute. Nadam se boljem odgovoru Indiane svakako, ali po meni je ovo 2-0 veceras, za razliku od druge dvije utakmice gdje bi moglo biti svega, ovdje su mi Bucksi iako bez Grka, veliki favoriti. Očekujem dosta poena na meču, pa mi sve naginje na timski over
By Gile777
#199281 Haliburton 9,5 asista više
Nema večeras odmaranja, playoff je, ako Bucksi odu na 2 0 teško će Indiana
Dončara 33,5 over poeni mora dns zategniti
Harden asisti + vraća se Kawhai, asiste bi trebao lako
Harden poeni - teško će ponoviti onakvu večer, vratio se Kawhi, ne vidim ga danas nikako na više od 15 16 poena max
Edwards PRA + lik je luud ko struja, šutira, asistira, skače kao Jordan :lol:
Booker PA + isto, moraju večeras zategnuti, nema odmaranja 40 + minuta :D
By manje under
LaVine wrote:Johnny,
Ne gkedam ti ja tu statistiku nego samo utakmice i pricam ono sto vidim.
Ako kazes da je imao 11 potencijalnih, samo znam da mu4 puta ili nisu zakucali ili su faulkrani ili im je ispala lopta tako da ti zo ne stoji u toj statistici.Inace Doncic nema asistencije kao npr.Jokic ili Sabonis on ne dijeli tako lopte.Njegove asistencije lej up dodavanja i samo ziceri na zakucavanju.On samo kada ne zna gdje ce sa njom kada ga udvoje doda na sut spolja tako da mu ne treba vise od 13 da napravi 10 :D
Moje je misljenje koliko god kazes da to nema veze da ce on veceras na silu da napravi tripl dabl zbog Jokica :D
Poeni su najsigurniji tu se slazem tako sam i rekao ali ja sam kockar pa nekada ubacim dodatnu opkladu :D

Harden as
Doncic po

To je moj glavni predlog za veceras

Da u pravu si oko Dončića njegove asistencije su Malte ne ziceri na kucanjima ili otvorene trojke, ne kao Sabonis ili Jokić koji imaju onih masu glupih uručenja. Ja ako Dallas večeras misli dobit utakmicu vidin Dončića na 13-14 asista. Mada i to je upitno s obzirom na panjeve koji s njim igraju. A ako misli od početka uzet na sebe sve onda mi se čini 8,5 poena u prvoj četvrtini da će lako prebaciti.