LaVine wrote:slovenac wrote:Devin Booker over 24.5
Nema šta, dosta zajebavanja kod Sunsa, prvo utakmicu izgubili za 25poena, danas če biti koncentracija na maximumu i ovdje očekujem Bookerja, da odigra kako on najbolje zna, Sunsi morajo na 1-1! Zna Durant privatizirat loptu, ali jebiga. Ne očekujem blowouta, utakmica mora da je u egalu. Booker prvo loše šutirao, 5/16! Prošlu utakmicu je došau u zadnjo četvrtinu z samo 11poena, danas očekujem puno bolji match Bookerja, dosta je zajebancije.
Želim vam sve dobro i puno sreče, pozz iz Slovenije.
Poz za Sloveniju![]()
Pazi se Bukera nije do njega i njegove volje vec ga cuva jedan od najboljih defanzivnih igraca u ligi![]()
McDaniels je vrhunski defanzivac tesko ce se naigrati protiv njega pa i da mu blokovima otvaraju put i Edvards je odlican tako da mi Buker ne ulijeva povjerenje nikako.
Sve u svemu zelim ti srecu
Jesam jesam ali me pobrkalo jer su svi mislili drugacije
Kod Haliburtona Dzonijeva statistika
braa1234g wrote:Najsiguran si bio za booker jedes sada govna haha lik loptu nije video zadnju cetvrtinu igrao sam sebe under.
Svaka čast što si mu rekao!!!
Lavine stvarno si počeo da ješ ono što se ne je, što ti rako braaa.
Juče pišeš Booker najsigurniji,sad su ti neki drugi najsigurniji kad se završilo. Neki dan isto si lupetao za Mičela i Garlanda da će se obrnu,pa su ti Mičel plus asisti najsigurniji,pa kad pukne nikom ništa, ne pominješ, isto za C J mekoluma neki dan itd itd,ajde napišeš sve i svašta i posle meča si uvek u pravu, a sve omašiš
Strasnu odbranu igra Minesota i ekipno je igraju sto je najvaznije.
Ne inatite se sa Bukerom i Durentom do kraja a da prebace mogu jednom ili dva puta maksimum u citavoj seriji
UcenikBGD wrote:braa1234g wrote:Najsiguran si bio za booker jedes sada govna haha lik loptu nije video zadnju cetvrtinu igrao sam sebe under.
Svaka čast što si mu rekao!!!
Lavine stvarno si počeo da ješ ono što se ne je, što ti rako braaa.
Juče pišeš Booker najsigurniji,sad su ti neki drugi najsigurniji kad se završilo. Neki dan isto si lupetao za Mičela i Garlanda da će se obrnu,pa su ti Mičel plus asisti najsigurniji,pa kad pukne nikom ništa, ne pominješ, isto za C J mekoluma neki dan itd itd,ajde napišeš sve i svašta i posle meča si uvek u pravu, a sve omašiš
HAHAHAH da me nisi pobrkao sa tobom
Valjda svi znamo ko prica posle utakmice,a ko prije
Eto izbacio sam sto sam rekao za Bukera juce kako ti to vidje da sam ga predlozio over
Drago mi je sto si napisao sve sto sam promasio za pola kosa ili asistenciju,a nisi naveo nijednu pogodjenu
Sto da radimo sa Vestbrukom, Raselom,Jonasom,Gordonom,Lilardom,Jokicem,Sabomisom itd.
Lavine pominješ Rasela, lepo daš dubl Entoni +5,5 poena i Rasel plus poena, Entoni 0 poena pukneš dubl, i onda pominješ samo Rasela!!!
Baš mudro.
Nemam ja šta da mešam tebe sa bilo kim, lepo ti je čovek reko da jedes govna za Bukera si rekao nešto i kad je puklo niko ti ništa rekao nije,nego sam dođeš i pričaš da su ti najsigurniji došli???
Ako sam ja problem ja ne pišem,ali drugi ljudi ti kažu to isto što sam ti i ja napisao!!!