Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By LaVine
#199339 Usla voda u usi Lejkersima uci ce tako napaljeni na startu i ako im Denver odrzi egal do poluvremena ovo ce biti najlaksa pobjeda Denvera :D
Lebron silovanje na max veceras pokusace sam da igra.AD ko ima poluvrijeme tu je najsigurniji over, covjek u drugom ili se umori ili ga stane ili Lebron uzima sve u svoje ruke.Devis majstor pocetka utakmice ali niakko da izdrzi do kraja u tom tempu i kad predje Gordon na njega i kada ne :D
Klivlend je duplo bolji od Orlanda,a oce li produzavati seriju ili ne to ne znam :D
Alen je imao 12 of skokova u dvije utakmice sa Orlandom i nije mi jasno kako protiv onako visoke postave jer nisam gkedao bez jednu cetvrtinu :D
Meni je veceras kombinacija Denvera za dubl:

Jokic 27.5 over
Jamal 6.5 ass over
By LaVine
#199340 Sing za veceras:

Lebron 25.5 over

Domaci teren njega publika pali.Iznervirao se na prosloj kukanje na sudije mozda mu i oni malo budu gledali kroz prste pa malo vise bacanja ipak je to Lebron.
10-0 ponizenje za njega i ekipu.
On ce da izgine nocas i da siluje i siluje da ostavari pobjedu pa i da ne izlazi iz igre jos ako ga krene ide na 30+ lagano :D
By LaVine
LaVine wrote:Sing za veceras:

Lebron 25.5 over

Domaci teren njega publika pali.Iznervirao se na prosloj kukanje na sudije mozda mu i oni malo budu gledali kroz prste pa malo vise bacanja ipak je to Lebron.
10-0 ponizenje za njega i ekipu.
On ce da izgine nocas i da siluje i siluje da ostavari pobjedu pa i da ne izlazi iz igre jos ako ga krene ide na 30+ lagano :D

Tiket 1
Jokic over
Marej over as
Lebron over
Denver 2

Tiket 2
Jokic over
Marej over ass
AD over
Lebron over ass
Gordon over sk
Rasel over