Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
#199397 Za sutra D.Russel under 14.5/15.5 nema STA mislim da Ce ugasiti sutra a moguc i BO jer La su malodušni tako blizu a metla...Jos ovaj idiot na klupi u zadnjih par minuta nije ni pratio time put trenera već uzeo mobilni i slika se za Instagram...ovo mi je bas jak singl
By Babayaro
yoldza wrote:Za sutra D.Russel under 14.5/15.5 nema STA mislim da Ce ugasiti sutra a moguc i BO jer La su malodušni tako blizu a metla...Jos ovaj idiot na klupi u zadnjih par minuta nije ni pratio time put trenera već uzeo mobilni i slika se za Instagram...ovo mi je bas jak singl

Ma na to opasno natrpat ako bude u ponudi
By LaVine
yoldza wrote:Znaci AD je dao u drugoj utak preko Gorodna 2 poena jer je bio u foul trouble de mi reci koga su oni to specijalno zaustaavili tako sto ti kazes pustali AD ? Da nije Rivs ? d Russel je cuvan isto kao i drugoj tako da ovo sto ti pises nema veze s vezom...i James tip dana ti je dosao na cistu srecu mislim kad nije bio dosao ranije gdje je imao prilike ali lik igra sa invalidima... Denver nema šanse da zaustavi Davisa ali ni sam Davis ne može da pobjedi petorku Denvera...

Ajde kazi da se zezas :D
Vec sam ti napisao da su izabrali izmedju Lebrona i Devisa da cuvaju Lebrona jer je mnogo opasnije da se Lebron razigra jer tada ide citava ekipa za njim,a AD moze da ubaci dozu oko 30 i to je to.Nisam rekao da su ga pustali nego da ga cuvao Jokic,a to ti je isto.Sve ide super u svakoj njihovoj utakmici i dolazimo do cega?
Dolazimo da u zadnjoj cetvrtini Gordon prelazi na njega i cak samo pomaze Jokicu na njemu i sto se desava pa evo 11 utakmica isto :D
AD nije nijednom dao ni 5 poena u zadnjoj cetvrtini kada se odlucuje pobjednik :) :D :)
Kako to Denver njega ne moze zaustaviti, a mozda si i u pravu mozda je to slucajnost ili neki problemi sa faulovima,snagom,psihom nemam pojma :D
By LaVine
#199404 Sto se zaustavljanja Denvera u odbrani sto si napisao pa oni nikada nikoga ne zaustavljaju specijalno vec svi igraju timsku odbranu.Uostalom samo Gordon i KCP su klasivni odbrambeni igraci od kojih je Jokic napravio masine i u napadu.
Da ne ocekujes da Jokic i Porter nekoga zaustave sami :)
Jos nesto Gordon je makar dokazao da svakog igraca u NBA moze zaustaviti,a ne samo njega ;)
Last edited by LaVine on 26 Apr 2024, 22:38, edited 1 time in total.
By JohnnyNoCash
#199405 Booker 5.5+ asist 1.65 Premier

Dosta potencijalnih asista, poslije Beala kod njega je najvise lopta u rukama. pnr sa Nurkice i Eubanskom, izbacivanje pasova za tri nakon prodora u reket. Dobar u igri 2 na 2, samo da suigrači pogađaju. Prve dvije tačno na granici, dok u historiji protiv Minnesote na zadnjih 10 međusobnih ima prosjek od 7.1 asist
By Gile777
#199406 https://postimg.cc/gallery/hc6L9Zg

Ja sam ovako jedan sistem odigrao, kombinaciju 2,3 od 3 pa šta Bog da :D
Znam da je previše parova, ali sve su smanjene granice u bilderu :D
Sa jednim fulanim dobijam puta 3 do puta 6 od uloga, a sa svim pogodcima puta 20 od uloga.
Ajmo braćoo, sretno svima :D
By Gile777
yoldza wrote:Samo under Gile...

Lavine ajd ovako mogu ga zaustaviti ali im daje svaku 30 poena :) moze tako ...

Ništa under, kad odigram under prebace do poluvremena, ili još bolje prije mjesec dana imam Tatuma under, lik na poluvremenu ima mislim 5 poena, i vode 20 razlike, BO nacrtan, na kraju me sjebe zadnju sekundu..ovi se vratili na egal on forsirao, i onda jebema slobodna...u zadnjoj minuti mislim da je ubacio 6 slobodnih i trojku jednu...znači 9 jebenih poena u minuti...e neces vise majvin sine, under bas kada sam u nesta siguran :D