Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Gile777
yoldza wrote:Ja mirisim BO Ind igra bas mocno

Ja baš obrnuto...jebeni su Bucksi i bez Gianisa, imaju iskustvo igranja bitnih tekmi, i ova kvota u liveu je smješna na Indianu, mislim 1,42 jbte..kao da igraju protiv Detoita a ne playoff protiv Bucksa :D :lol:
By Gile777
yoldza wrote:Jesi gledao sad utak u Mil

Nisam cijelu, prvo pol jesam,ni kladio sam se na Indianu, kontam sta pricas, ali kvota 1,42 na Indianu nema vrijednost..ne kažem da ih neće razvaliti, ali vrijednost koef ne vrijedi...da je 1,75 1,80 bi bilo ajmo reći realno, ali na 1,42 nebi odigro nikada
By Nasir Jones
#199418 Bet365, malo da se isprati

Ocekujem PJ-a da jos dalje grize u odbrani, pogotovo sad kad kawhi jos lovi svoj ritam.
Kad luka ima loptu, clippersi dobro zatvaraju role igrace, kao da bi ga terali da sto vise sutira. U toj seriji playoffa ima trenutni prosjek ass 7,5 uz 15,5 potencialnih. Nekako ocekujem dobru strelsku noc za luku pa kaia vise u ass modu.
Gafford lose odigrao u LA. Promasio i puno suteva koje je do sada lagano pretvorio u poene. Puno je bilo nervoze, fokus na nuli, danas u dallasu izpred svoje publike ocekujem drugu pricu. Do sada ima doma puno bolje partije nego vani, a i kai ga je dobro poceo koristiti.
Harden trenutno samo na 2 izgubljeni lopti, ni malo realna brojka. Vidilo se da igra doma pa da ima podrzku sudije, DJJu svirali svaki kontakt, hardnu bi komotno i par puta faul u napadu pa nisu ni jednom, tako da u dallasu ocekujem kontra pricu. Ocekuje se i brzi tempo i vise gresaka.
Posle dve tekmi u LA ce igrati doma, pa dok se ulove ocekujem malo losiju igru dallasa u prvoj cetvrtini i dosta bolju u drugi. Danas dajem prednost dallasu zbog domacina pa uzimam i pobjedu.

Image