Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NailDentaw
#109196 Momci postoje li neke slutnje sem ovog GTD za to da li ce igrati Dragic,Whiteside i ostala dvojica koja su GTD protiv Detroita..Vidim da je Dion W. i J.Johnson OUT e sad ako ni Dragic ne bi zaigrao.Retko ko je uopste izbacio igrace Majamija u ponudu.
Onda Richardson OVER (19.5PINNBET) izgleda privlacno barem meni.
By LosPollosHermanos
NailDentaw wrote:Momci postoje li neke slutnje sem ovog GTD za to da li ce igrati Dragic,Whiteside i ostala dvojica koja su GTD protiv Detroita..Vidim da je Dion W. i J.Johnson OUT e sad ako ni Dragic ne bi zaigrao.Retko ko je uopste izbacio igrace Majamija u ponudu.
Onda Richardson OVER (19.5PINNBET) izgleda privlacno barem meni.

rano je jos
By Bojke
#109208 Dragic igra i verovatno nece imati nikakve restrikcije, inace sam se namerio na ovog smrada Whiteside-a da udarim teski under u singlu ali nece zaigrati... Kako mi je prosli mec izbio 3-4 tiketa, mogao sam lepu lovu uzeti, on raspaloj Atlanti ne moze da prismrdi, onaj Adebayo igrao maltene citavo drugo poluvreme, kao da je i najmanju ruku Lebron... Danas finih parova ima, vuce me KAT over za singl, imam ga na 21.5 granici...
By Teo
Bojke wrote:Dragic igra i verovatno nece imati nikakve restrikcije, inace sam se namerio na ovog smrada Whiteside-a da udarim teski under u singlu ali nece zaigrati... Kako mi je prosli mec izbio 3-4 tiketa, mogao sam lepu lovu uzeti, on raspaloj Atlanti ne moze da prismrdi, onaj Adebayo igrao maltene citavo drugo poluvreme, kao da je i najmanju ruku Lebron... Danas finih parova ima, vuce me KAT over za singl, imam ga na 21.5 granici...

pa sto bas KAT,tu moras sacekati da vidis sta ce biti sa Batlerom,ukoliko on igra po meni nema vrednost na toj granici.Mislim da ni jednu nije presao sa Batlerom u ekipi,cak nije bio ni blizu te granice.Druga je prica ukoliko ne bude Batlera i Rouza.Znaci sto se tice Taunsa po meni dok se ne vide sastavi ne treba nista uzimati.
By jr320i
#109211 Pozdrav momci!
Evo neke zanimljive granice koje sam pronasao a da su promasene po 2 poena, pa Vas molim da odaberemo neke. Naravno under.
Drummond 17.5
Bogdanovic B 15.5
Turner M 13.5
Paul C 215.
HILL GEORGE 13.5
LAVINE Z 23.5
IRVING 22.5

TEMPLE G. 10.5
By Teo
#109212 Pa nije ti skoro nigdje promasena.Dramond nema Vajtsajda,Bogdanovic igraju protiv hjustona mozda poen,Tarner isto tako,verovatno nece biti Janga a igrao je ove godine sa Sabonisom i Tarnerom u istoj petorci a poprilicno puse u reketu Hjustona,Lavin manja za dva poena nego inace.Mozda na Hilu i Polu da je promasena i to je to
By Carlija
#109214 Ovaj J.Richardson 19.5 over mi je pick dana,nema pola tima ako se potvrdi da tylera nema ni wade-a lupam ga sa Hardenom(igraju u gostima sa indijanom bice tesko doci do pobede mora siliti) na vecu cifru..Mada bi uplatio sad da ne povecaju granicu,ne znam sta da radim? :geek: