Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kokodril
#237 PREGLED DANA:

PANA COUSINS +16,5 VALANCIUNAS -8,5 RONDO +14,5 ORLANDO-WASH -190,5 indina-utah -188,5MATYA ELLIS ATLANTA -OKLAHOMA 2,TORONTO 1, ORLANDO 1
NBA MAJSTOR TORONTO 1, OKLAHOMA 2,LACLIPERS-NO +13,5 H2
KER MONROE +14,5 OKALHOMA +102,5 LA CLIPPERS +102,5 ,PAUL -16,5 TORONTO-DETROIT -186,5
TELETOVIC CRAWFORD(WASH) +15,5 , CURRY +20,5
NBA KNIGHT WALKER +17,5 MARTIN -17,5
MEŠTAR10MILSAP -15,5
KINDER FELTON -17,5 CRAWFORD +15,5 BROOKLYN(+7,5)-NY H1
OT BOSTON 1, GARNETT +14,5
REGGIE31 UTAH +91,5 G.STATE +101,5
PLAYMAKER DETROIT 2
GOODNESS LACLIPERS-N.ORLEANS +190,5 INDIANA-UTAH -187,5 SACRAMNETO-G.STATE +199,5
BBB ORLANDO-WASH H2 PHOENIX-CHARLOTTE H2
TONY KUKOČ PAUL -16,5 ,RONDO +13,5
KOKODRIL TORONTO +93,5
VEKI95 LIN neće nastupiti
BAJA MILWAUKEE +86,5
IWAN-WADE INDIANA 1, PIERCE +18,5
WORDS OF INDIANA 1,
ot je jučer u svom uvodnom postu pogodio brda i doline ,ne znam kako bi to sve evidentirao osim OT SVAKA ČAST

SAD JE SVE ISPRAVLJENO BAREM SE NADAM
By dallas
dallas said

nije nba ali sutra imate zicer nad zicerima sto se tice broja poena igraca u utakmici cedevita-buducnost

vitkovac over 10.5-igra na 3 malo i na 4 vise...minimalno 25 min..a vecinom ide prema 35 min..sutira puno trica,agresivan na ulazu a mislim da dosta vas zna kakva je obrana acinih ekipa u ovom slucaju cedevite..zadnju utakmicu protiv olimpije je igrao 45 minuta radi produzetaka te dao 33 poena tako da mi je ova granica od 10.5 cisti smijeh s obzirom da u cedeviti vise nema ni gelebalea koji bi ga mogao cuvati..marko tomas je preslab za cuvanje vitkovca plus to sto je nakon ozljede bas vidljivo sporiji,a suput je prespor..o sutonu bolje da ne pricam..uzmite ovo dok jos ima

nadam se da ste ispratili
By kokodril
dallas said

dallas said

nije nba ali sutra imate zicer nad zicerima sto se tice broja poena igraca u utakmici cedevita-buducnost

vitkovac over 10.5-igra na 3 malo i na 4 vise...minimalno 25 min..a vecinom ide prema 35 min..sutira puno trica,agresivan na ulazu a mislim da dosta vas zna kakva je obrana acinih ekipa u ovom slucaju cedevite..zadnju utakmicu protiv olimpije je igrao 45 minuta radi produzetaka te dao 33 poena tako da mi je ova granica od 10.5 cisti smijeh s obzirom da u cedeviti vise nema ni gelebalea koji bi ga mogao cuvati..marko tomas je preslab za cuvanje vitkovca plus to sto je nakon ozljede bas vidljivo sporiji,a suput je prespor..o sutonu bolje da ne pricam..uzmite ovo dok jos ima

Jesam pogledaj pod listiće slike,ali sam podebljo u papiru

nadam se da ste ispratili